האמת שמאחורי התמונה

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifלהלהלה...

הארי: "והווו! אני מגיע אל דאגי ראשון!" דני: "לא ביץ' הוא שלי!!" דאגי: "אהה חברים אני מאחוריכם... ולא לדאוג יש מספיק דאגי לכולם...."
נממ יש לי עוד אחד- הארי: OMG נתקעתי בסרט!!! מי בא להציל אותי?! דאגי (מקפץ וצוהל): I'm! I'm! דני: אל דאגה באדי, דני להצלה! ..............

McGirl For Life

New member
טוב יש לי....

דאגי: אני מת להשתין!! אני מת להשתין!! הארי: יש!!! ניצחתי!!!! סוף סוף אני מפסיק עם הדיאטה!! דני:*מנסה להבהיל את הארי ולנצח* הארי!!!יש לך ג'וק על הגב!!! ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב זה עלוב..

אוקי נו-- חייבת ><

Harry: I win! Danny: Nooooooooooo. Dougie: Gone has the last Skywalker. Pawn Vader he never will. little kids: *whispering* join the Sith...​

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאני את התמונה הראשונה../images/Emo9.gifD:

דאגי:קח תריח איזה ריח שושנים האישה ההיא ><:איוווווווו דאגי !XD דני:הייי!הנה מורן!וואו איזה יפה היא ![פרצוף חולמני XD] XDDDDDDDDDDDDDDDDאוקיי לא .

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ווהו! לבקשתי? ../images/Emo9.gif איט מייקס מי

פיל ספיישל DD:
אני פחות טובה בדיבוב אני יותר אוהבת לקרוא את המ שאתן כותבות אבל, הו וול אני אנסה את מזלי: Doug: Wooho, guess where my fingers were! Some guy: Ah? Danny: Camera!

McGirl For Life

New member
בלה בלה אין לי כותרת......./images/Emo11.gif

מישהי לא מזוהה: אאאאהההההההההההה יש לי עצירות!!!! מישהו לא מוכר: מגרד לי באף....
דאגי: אני! אני! אאאאאאני אגרד לך!!!
דני: שיואו...................*בפוזהחולמנית* תראו איזה עוגה |הגדש|ענקית .

למעלה