פורום

always be me mc

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo244.gif פורום ../images/Emo127.gif../images/Emo232.gif

הרבה זמן לא עשיתי איזה עדכון לפורום אז הגיע הזמן לעשות ולראות איפה אנחנו עומדים

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif סקר חדש עלה סופסוף לפורום../images/Emo127.gif../images/Emo232.gif

כן, כן בשעה טובה סופסוף העלתי סקר חדש
על מה הסקר? ובכן אם בסקר הקודם נשאלתם על איך אתם מעדיפים את השיער של אליסה הסקר החדש שואל על הצבע שלו. יענו באיזה צבע אתם מעדיפים את השיער של אליסה: יש חום, חום כהה, שחור וכדומה.. אז יאללה לכו להצביע
ובאשר לתוצאות הסקר הקודם אז ברוב קולות מסתבר שאת השיער של אליסה אנחנו הכי מעדיפים כשהוא ארוך וחלק (אוללה
) שמעת אליסה? זה בסדר לעשות תלתלים אבל תמיד תחזרי למראה החלק ואל תעשי קצוץ
הנה גם התוצאות שתראו בעצמכם
ופשוט כל הכבוד למי שהצביע

always be me mc

New member
הנה האופציות של הסקר החדש../images/Emo27.gif../images/Emo232.gif

ככה שיהיה יותר קל לבחור

LeAnnDylan

Well-known member
לא שאני רואה כל כך את ההבדל בין 2 ל-3

אבל ב-2 היא יותר יפה אז הצבעתי ל-2

always be me mc

New member
הצבעתי גם ל-2../images/Emo232.gif

חום כהה זה כ"כ אליסה במיטבה
|יאמי|
והנה שוב התמונה האהובה עלי בפעם ה-5068502050525875225585059620 !
ואיך זה שלכל הנשים המהממות יש שיער חום? אליסה.. קריסטין.. אני חח סתם

always be me mc

New member
../images/Emo243.gif סטטיסטיקות לפנייך../images/Emo232.gif

לפה אני אשרשר קצת מידע מהפורום כדי שכולנו נשכיל

always be me mc

New member
- עשרת הפורומים המועדפים - ../images/Emo232.gif

על מי? חברי הפורום כמובן
(1) טלוויזיה (2) סטודנטים (3) טלנובלות (4) גיבורים - Heroes (5) מאריה קארי (6) אחת שיודעת (7) עקרות בית נואשות (8) בריטני ספירס (9) אמריקן איידול ורוקסטאר (10) אביב גפן בואנה לחצי מהרשימה הזאת אני נכנסת

LeAnnDylan

Well-known member
תביאי פורומים מעניינים ואני אכנס

פעם ההייתי נכנסת גם לשל קרי אבל סגרו לנו אותו אז חזרנו לקומונה (שתאכלס יותר כיף שם
) אבל עכשיו יש לי רק שלושה פורומים שאני נכנסת אליהם- זה, איידול ועקרות בית

always be me mc

New member
סגרו את קרי ? פי חבל../images/Emo232.gif

רציתי לכתוב שמה איזו תגובה אבל אף פעם לא יצא לי.. הו וול
ופורומים מעניינים אה? הנה כמה שמתאימים לך : *עב"מים וחוצנים *אחת (שחושבת) שיודעת *גאווה (גם גאווה צעירה האמת
) *הילרי דאף *התלבטות ומיניות *זוגיות גאה(זה בשבילנו
) *ישנן בנות (משוגעות) *נותני שירות (אוקי זה בטח לא כמו שזה נשמע XD) *עולים לכיתה א' *ערפדים *פנטזיות מיניות *תלונות וקינטורים(עכשיו ברצינות זה אחלה פורום! באמת מתאים לך
) נו קלעתי במשהו?

LeAnnDylan

Well-known member
חח לא ../images/Emo6.gif

*עב"מים וחוצנים- הע
מה לי ולזה
*אחת (שחושבת) שיודעת אני לא רואה בקצב של ארה"ב אז זה בטח מלא ספוילרים ולא רוצה, יש לי סיוטים מפורומים שאני לא בקצב שלהם *גאווה (גם גאווה צעירה האמת) - אוח סתמי, אני לאסביט רק כשאני לידך *הילרי דאף- סרייסלי וטפ?! :S *התלבטות ומיניות -
ביץ'!!
*זוגיות גאה(זה בשבילנו) - טוב נו אם את באה אז אני אחשוב, למרות שבשביל מה יש לנו את הפורום הזה
*ישנן בנות (משוגעות) - ראיתי רק את העונה הראשונה בשניה אליס הסתפרה והיא נהיתה מכוערת וזה עיצבן אותי אז הפסקתי. חוץ מזה שאהבתי רק את גבי והעיפו אותה
אז חרם |חומה|
*נותני שירות (אוקי זה בטח לא כמו שזה נשמע XD) - הלוואי והיה לי מושג מה זה *עולים לכיתה א' - שונאת שונאת שונאת ילדים בכיתה א' הם כאלה מכוערים והשינים נופלות להם יאק!!!@#@$ *ערפדים - ממש לא מדבר אליי *פנטזיות מיניות - שוב, בשביל מה יש לי אותך? וזה לא כזאת פנטזיה
*תלונות וקינטורים - אני אוהבת להתמרמר אצל קרי, אני זוכה שם לאוזן קשבת ומבינה

always be me mc

New member
אחלה תירוצים המ.. נימוקים! ../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

ובטח שאת קשורה לעב"מים וחוצנים יא יצורה שכמוך חח סתם את פורום הילרי דאף הבאתי במיוחד בשבילך.. אני יודעת שאת חולהההה עליה חח ישנן בנות זו סדרה? אוקי מעניין.. ערפדים חשבתי שמתאים כי הרי את מתה עלי לא?
ואיטצ' גליה ביץ'!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח נותני שירות זה פורום משעשע

זה לכל האנשים שעובדים בשירות לקוחות כלשהו XD שם קראתי פעם על השיטה של אורנג' לדרג לקוחות והגעתי למסקנה שהדירוג שלי דיי גבוה..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח

טלוויזיה, סטודנטים (בטוח ביקרתי שם לאחרונה) אחת שיודעת.. ונדמה לי שנכנסתי אתמול לטלנובלות בשביל לבדוק משהו אבל לא מצאתי תשובה אניווי.. וזהו :< דמדומים צריך להכנס לשם..

always be me mc

New member
הפורומים שנכנסים ../images/Emo232.gif

לרשימה נראה לי הם הפורומים שיותר מאדם אחד נכנס/כותב בהם לדוג': גיבורים אני מודה שאני כותבת שמה וזה דיי ברור מי עוד, אמריקן איידול גם ברור ובפורום טלוויזיה אני מכירה שני אנשים שכותבים פה וכותבים שם.. חיחי אני יודעת איפה כמעט כולם משוטטים

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifממש סטוקרית..

חח סתם. בטלוויזיה אני יודעת שאני והא.ני כותבים..

למעלה