פורום

always be me mc

New member
- החודשים בפורום - ../images/Emo232.gif

תראו את ההבדל מספטמבר של שנה שעברה לספטמבר של השנה הזו: ספטמבר - 2008 : 160 הודעות אוקטובר - 2008 : 249 הודעות נובמבר - 2008 : 148 הודעות דצמבר - 2008 : 452 הודעות ינואר - 2009 : 226 הודעות פברואר - 2009 : 95 הודעות מרץ - 2009 : 71 הודעות (החודש הכי נמוך) אפריל - 2009 : 93 הודעות מאי - 2009 : 237 הודעות יוני - 2009 : 446 הודעות יולי - 2009 : 553 הודעות אוגוסט - 2009 : 644 הודעות (אליסה התחתנה בחודש הזה אז נהיה עמוס
) ספטמבר - 2009 : 431 הודעות וגם מס' הכותבים עלה אז זה לא שרק הותיקים מבנינו נהיו יותר מציפנים
בכל מקרה אני חושבת שמגיע ישר כוח לכל מי שמשקיע פה וכל מי שמגיב פה
כל הכבוד חברים!
וגם האורחים שבאים ושואלים או באים ומיידעים אותנו בדברים אותם אני מעריכה

always be me mc

New member
- טופ 5 של כותבי הפורום - ../images/Emo232.gif

ואל תדאגו זה כל הזמן משתנה
(1) always be me mc
251 (2) jasika siton
38 (3) CharmedRulez
35 (4) LeAnnDylan
28 (5) Natali Milano
23

always be me mc

New member
לא נורא ../images/Emo25.gif פשוט תכתבי יותר נשמה../images/Emo232.gif

וזו לא כזו בעיה האמת

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שהסטטיסטיקות שלך מזויפות

אין מצב שכתבתי רק 28 הודעות

always be me mc

New member
לא יודעת עד כמה זה מדוייק ../images/Emo232.gif

אבל מה שבטוח זה שלא זייפתי
אגב דילן עכשיו יש לך 37 בגלל ההודעות שכתבת בשרשור הזה אז את רואה רק תכתבי וזה כבר יעלה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif מפגש או לא מפגש זאת השאלה../images/Emo88.gif../images/Emo232.gif

ברצינות זו הזדמנות טובה לשאול אתכם מה נסגר?

LeAnnDylan

Well-known member
לא סימנתי תאריך רצוי כי לא ידעתי מתי אני יכול

ה. בדיוק התחלתי לעבוד השבוע הזה ולא ידעתי מתי אני אוכל בעיקרון אם תעשו את המפגש השבוע מתישהו אחרי צהריים (לא כולל יום חמישי) אני אוכל להגיע

always be me mc

New member
../images/Emo191.gif אזהרה לטרולים ולמפרסמים../images/Emo232.gif

טרולים - פורום אליסה זה ממש לא המקום להתפרע, להציף, להשמיץ ולספר גסויות אם תעשו את זה תקבלו אזהרה ראשונה, אם תמשיכו בזה תקבלו אזהרה שניה ואם גם אחרי זה תמשיכו אז תתקלו בחסימה. ברצינות צריך לכבד את הפורום ומי שלא מכבד את הפורום לא צריך להיות בו. מפרסמים - אין לי בעיה שמפרסמים פורום כי דוגרי גם לנו היו מקרים שהיינו צריכים לפרסם אבל
תשרשרו את זה לשרשור
זה לא צריך להסתובב לי בפורום בתור הודעה חדשה או בתגובה לשרשור ענייני על אליסה. מה עושים אם אין שרשור אוף? אם אין אז תנצל"שו את זה להודעה של תפוז שמסתובבת לה בפורום ואם אין הודעה של תפוז אז אפשר לפתוח הודעה חדשה עם סימן
(כנ"ל למפרסמים רגילים אלא אם כן זו הודעה של 'כסף קל' שכמובן תמחק) ואוי ואבוי אם אראה בפורום עוד הודעה שבה אומרים שהיא עם לינק שקשור לאליסה והיא לא (אני שונאת פירסום מטעה שכזה) ולמה היציאה הזאת עכשיו חברים? למען יראו וידעו ושאני לא אצטרך להשתמש שוב בחסימה.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifקוביית 'עוד בנושא הפורום'../images/Emo232.gif

אם תסתכלו בצד שמאל של הפורום ותרדו דיי הרבה למטה אז תראו את קוביית 'עוד בנושא הפורום' ולמה זה מיועד? לשים פורומים שקשורים לפורום וגם אפשר לשים פורומים שחברי הפורום נכנסים אליהם וככה יהיה יותר קל להגיע אליהם. מה אני רוצה? ניסיתי להתחשב בכולם ולשים לפחות פורום אחד שמתאים לכל אחד אבל אם חסר משהו לדעתכם אתם מוזמנים לציין ואני אשנה

LeAnnDylan

Well-known member
אין את זה במערכת הישנה../images/Emo6.gif

למרות ששטויות הפורומים היחידים שאני נכנסת אליהם מופיעים לי קבוע בטאבים של הפיירפוקס זה הכי נוח והכי מהיר

למעלה