It's the mother fucking WEEKEND

מימקוויקנדד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
SIASS
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
אממ של בריטני ואמממ הוט אנד קולד
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי וליבי
אלבום שחרשתן עליו:
RA
קליפ שעשה לכן את זה:
-------------------------------------------------
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מפרץ האהבהה והאח הגדול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות כלבותת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו ששימח:
והחברות הכלבות האלה אכלוו אותה XD
משהו שהעציב:
אמממ שחשבתי שהחרבותת הכלבות האלה באמת חברות טובותת XD
ציטוטיה:
חחחחח שיחה שלי ושל חברה של אח שלי במסעדהה .. והיא אמריקאיתת מירנדה :how you say peanut butter אני : חמאת בוטנים מירנדה : חמאת בונים ? ומרוב שאכלנו מלאמלאמלא נהיתי שיקורה וזה היה כזה מצחיק באותו רגעע אז היפלתי כוס במסעדה וזה היה קורעע
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
אממ אין לי שמצצ
התמונה הכי חמה:
אקראיתת XD

Mstav

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo41.gifמקוויקאנד .....

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אמממ אין לי משהו ספציפיי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Backstreet Boys - Everybody Bon Jovi - Always Cristina Aguilera-hurt
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליייי =]
אלבום שחרשתן עליו:
של סימפל פלאן Still Not Getting Any
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=59LnsrWkyFM&feature=PlayList&p=AECBB23E312D40A4&index=0 אוףףף שיר מדהים!!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דרייק וג'וש ד"ר הו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממממ המחשב הזהההה
משהו ששימח:
קראתי בפנאי פלוס שמייקל ג'יי פוקס חוזר לשחק בתפקיד אורח בסידרה שקוראים לה "rescue me"
משהו שהעציב:
כלום........
ציטוטיה:
המלצת השבוע:
אין לי מה להמליץ
התמונה הכי חמה:
אני הכנתיייייי

Mstav

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo41.gif

החברה של הארי
מפחייידהההה

Red Shani

New member
la la la la ehh There’s no light over London

.today מצעד הלהיטים של מקפליי The Heart Never Lies Mr. Brightside The last song Dont Know Why Not Alone Obviously כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Cemeteries of London - Coldplay Fernando - ABBA
Here Comes The Sun - The Beatles Imagine - Avril Lavigne Ready, Set, Go! - Tokio Hotel
Reality - Richard Sanderson Thats what you get - Paramore Ticket Outta Loserville - Son Of Dork
Yelow Submarine - The Beatles Your Love Is A Lie - Simple Plan Whos David - Busted
השיר הכי נסגד בעולם!
הלהקה המגניבה של השבוע Son Of Dork, McFly, Paramore אלבום שחרשתן עליו החדש של סימפל ושל קולדפליי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע שנות ה- 70 חברים סרט היה אמור להיות אבל כמובן שגלובוס שוב הרסו הכל D: משהו שהכעיס אתכם השבוע גלובוס!@$#%$ וקניון הזהב!@$#
משהו ששימח שהזמינו לי את רדיו אקטיב D: ושהוא יצא לדרך
מאור בוזגלו היה באולפן ערוץ הילדים XD (אוי כמה שחיכיתי לזה><) התחלתי לקרוא את דימדומים^^ מקס ברנר- השמיעו 3 שירים של קולדפליי ברצף D= משהו שהעציב יום שני ציטוטיה המורה לעריכה לפני הבוחן:"כשתסיימו תשבו בשקט עד ההפסקה.. תחשבו מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים!" XD אני:"אוי לא! לא השכינה שוב!!!" טל:"השכינה עושה קאמבק!" XDD מישהו מהכיתה שלי חוזר ממבחן:"בואנה היה אחד המבחנים!!"
אני ומור היינו ברחוב ואמרתי לה די בקול רם:"מור אם היינו עשירות" אז מישהו שעבר לידנו צעק:"אם היית עשירה... הצ'קים שלך אף פעם לא היו חוזרים!!" באותו רגע נשפכתי על הרצפה XD מתנגן בראש / בפלייליסט Obviously
המלצת השבוע לשרוף את גלובוס! מקס ברנר התמונה הכי חמה ג'וזף

m o r 1 0 2

New member
מקס ברנר../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

הם מסעדה נסגדת
פעם שעברה הם שרו יותר מ-10 שירים של בון ג'ובי
הייתי באטרף#$^&*! Whos David - Busted שיר באמת נסגד
חחח,אני שונאת את קניון הזהב
אני לא חוזרת אליו יותר לעולם!#$%^& חח הציטוטים פשוט קורעים
חח אני זוכרת "היה אחד המבחנים
" זה היה של אסף? אחרי אנגלית לא? תעלי לי ת'שיר של סאן אוף דורק פליזו'שD: (מגיע לי קרדיט,אני הורדתי לך
!)

Red Shani

New member
חח תודה שהורדת לי אותו, שיר מדהים!

אסף אמר את זה אחרי המבחן בלשון אם אני לא טועה >< איזה טמבל הוא
לפחות אנחנו מרוויחות מזה קצת צחוקים
הייתי בטוחה שיש לך את כל השירים שלהם
רציתי לבקש ממך לשלוח לי כמה^^ אניווי
http://www.sendspace.com/file/xhw9p4 דרך אגב, היה עכשיו מנצ'סטר יונייטד - סטוק סיטי ונגמר 5:0
רונאלדו הבקיע צמד ואחד מהשערים היה השער ה- 100 שלו במועדון D: וארסנל הפסידו בבית D: איזה כיף

m o r 1 0 2

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חח,לא אין לי בכלל שירים שלהםXDD שמעתי כמה,אהבתיD: כפיים לכריסטיאנו

LironPoynter

New member
My B-day McWeekend.../images/Emo65.gifD:

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמ לא עולה לי משהו ספציפי, כל השירים בדיוידי של וונדי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Womanizer של בריטבריט חחח So what/Pink I'd follow you/Eric dill The rumor/You me at six הלהקה המגניבה של השבוע: מק, דא
You me at six. אלבום שחרשתן עליו: אין קליפ שעשה לכן את זה: So what חחח איזה חולת נפש הפינק הזאת. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול (מצטרפת לשיר~ צברררררררר >;) , האמת העירומה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הכעיס? יותר בכיוון של אכזב, אנשים שלי אישית אכפת מהם וכן הייתי חלק כלשהו ביומולדת שלהם גם אם זה סמס מזלטוב לפחות, די התעלמו או שכחו או אנערף מהיומולדת שלי אתמול.>< משהו ששימח: אבא חזר מארה"ב<: יומולדתDD:
ותכלס כל מה שקשור בזה - קורס באיל מקיאג', אג אמיתיות, סניקרס של נייק, מעיל מזארה, מלאמלא בגדים/גיפטקארדס מפולאנדבר, תיק חום
, חגורה קלועה, ועוד מלא.D: החברות שלי הכי מדהימות בעולם.<: משהו שהעציב: נהה. ציטוטיה: ~חברה שלי בעלת חזה מאווווווד גדול מתקרבת אליי ואל חברה אחרת~ חברה אחת לזו שמתקרבת: "רותמיק בובי קטן!!" אני: "בובי קטן?! בובי ענק!" טוב נו זה די ליים אבל זה היה קורע באותו רגע.XD מתנגן בראש / בפלייליסט: Meet you there
המלצת השבוע: תראו האמת העירומה!<: התמונה הכי חמה: D:

just orr

New member
מזל טוב!! DDD: ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

חחח התמונה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

ממש אהבתי את השולחן של הסוויט סיקסטין חח חמוד ביותר!DD: חחחח והתמונה הראשונה

../images/Emo85.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

תתחדשי

למעלה