It's the mother fucking WEEKEND

../images/Emo19.gif הבדיחות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את יכולה לעלות לי את השיר ? The Script - The Man Who Can't Be Moved

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.giflay where your laying...../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

dont make a sound i know they're watching,they're wayching...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
FIL the way you make me feel corrupted
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
kings of leon-sex on fire
pink-so what billy talent-fallen leaves
הלהקה המגניבה של השבוע:
kings of leon,mcfly,sp
אלבום שחרשתן עליו:
בלופ, אין תגובה...
קליפ שעשה לכן את זה:
pink-so what kings of leon-sof
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כולנו מרשל מגדלי התאומים מגרש ביתי [צ'אדדדד
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הרבה דברים =//
משהו ששימח:
אנשים חזרו מפוליןן
משהו שהעציב:
רבתי עם אלו שחזרו מפולין...XDDD
ציטוטיה:
שיחה ביני לבין בת דודה שלי [7] ואח שלי... אח שלי:"תראי איך כל דבר שאנחנו עושים או אומרים היא גם עושה" אני:"די נו..." הוא מסתכל על בת דודה שלי אח שלי :"בן כמה אבא שלך?" בת דודה:"למה?" אני:"אבא שלי בן 41 חודש הבא" בת דודה שלי:"כן גם אבא שלי" אני:"לא בעצם אבא שלי בן 31" בת דודה שלי:"אז מה!! אבא שלי בן 67 !!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא קטן מאבא שלי בשנה... =**=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* לא הרגשתי טוב אז קראו לאחות "איך את מרגישה?" "חרא..." "כן רואים..." [ואני חושבת ארררררררררררררררגגגג] היא ממשיכה להסתכל ולשאול מה יש לי "הרבה דברים...סחרחורת ובחילות" "אני מציעה שתחזרי הביתה ותקחי כדורים, יש לך כדורים?" "לא..." "למה לא?" "כי אני לא יכולה לבלוע אותם" "אז יש לך תרופה שהיא לא כדור?" "כן...אקמולי..." "טוב! אז תקחי אקמולי!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא יודעת למה זה הצחיק אותי יותר...המבטא הכבד שלה [רוסיה] או בגלל שהיא פאקינג אמרה שאני אקח אקמולי..!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שומדבר האמת...אני צ'כה לרוץ לרכבת...
המלצת השבוע:
אממממ תראו את המשחק מחר [בולטוןvs ליברפוללל!]
התמונה הכי חמה:
נראה מה יש לי...XD אוחחח סקסיייי

Shir Jones

New member
myNOTSOGOODmcweekend...

שיר השבוע של מקפליי
וואוו מלא Not Alome OTSS DGAO FN SN 5CIHH THAT GIRL SNGE ROTTF BROCOLLI STAR GIRL I WANNA HOLD YOU CORRUPTED DO YA
שיר השבוע לא של מקפליי
לא שמעתי לא מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
ROTTF, Radio:ACTIVE
קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=NVAhd7X6tJc http://www.youtube.com/watch?v=rXCyuumbulQ
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
-----
עיצבן השבוע
המורה לתנ"ך! בגלל שהייתי חולה,ולא הגעתי למועד א' של המבחן היא פתחה עליי מול כל הכיתה ואמרה "חכו,חכו מה אני אעשה לה,אני אראה לה מה זה" סליחה! חצופה! למה מה את אמא שלי!?
העציב השבוע
חולה
שימח השבוע
דורית ומאיר פה!!
ציטוט השבוע
נמנמנמנמנמנמנמנמנ...לא זכור לי כרגע..
מתנגן בראש/בפלייליסט
"שבק ס' אימפריה...תראו את כל הנקבות נכנסות להיסטריה..." "Did the best that i could said ill die for you and i whould..."
המלצת השבוע
אל תהיו חולים בתקופה של מבחנים..
התמונה הכי חמה
אני יכולה להעלות תמונות!!אעאעאעאעאע!! :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה רק אני או שהשיער של דני שחור

בתמונה הזאת..?

yaelsee

New member
מקוויקאנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא יצא לי לשמוע כ"כ הרבה אבל DKY
מלאאאאאאאא ביטלס
Pink - So What החדש של פארמור שאני לא זוכרת איך קוראים לו ><"
הלהקה המגניבה של השבוע:
ביטלס, דה! חחחחח
אלבום שחרשתן עליו:
לא משהו ספציפי...
קליפ שעשה לכן את זה:
Pink - So What אני חולה על הקליפ הזה
Across The Universe
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני שונאת את המורה שלי לאנגלית. זה יגיד הכל.
משהו ששימח:
עברתי תיאוריה ראשונה!!!!!!
משהו שהעציב:
כלום ^^
ציטוטיה:
יש מלא, אבל הם כתובים במחברת למעלה ואין לי כוח להביא אותה. אני זוכרת אחד משיעור פיזיקה. המורה: "כל מי ששומע קולות וחזיונות שיקח את הדברים שלו ויצא!" ככה זה לא נשמע מצחיק, אבל אני נשפכתי!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ביטלס
המלצת השבוע:
אם המורה שלכם לאנגלית נותנת לכם 0 בגלל שהיא סתומה, אל תפחדו, תצאו עליה!
התמונה הכי חמה:
שמנים, החתולה שלי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif איזה חמודה החתולה!DD:

וזה למרות שאני אלרגית..
לשיר החדש של פארמור קוראים Decode חח והוא אכן מדהים

My Weekend ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הממ.. בערך כל השירים שלהם שיש לי במחשב
השירים הישנים של קולדפליי והחדשים והישנים של סימפל
הלהקה המגניבה של השבוע:
קולדפליי וסימפל
אלבום שחרשתן עליו:
איך קוראים לדיסק החדש של סימפל? ><
קליפ שעשה לכן את זה:
אין?
למה אני אף פעם לא זוכרת את זה?
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אולי שיש מבחן ביום ראשון ואני צריכה להתכונן בסופשבוע
משהו ששימח:
שיש לי כרטיס קול חדש במחשב, ושבקרוב יש לי יומולדת D:
משהו שהעציב:
אין
ציטוטיה:
וואי אין לי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
No Love של סימפל ועכשיו Save You
המלצת השבוע:
הממ
התמונה הכי חמה:
אין D: סופשבוע נעים

JuSt My LuCk

New member
סוף שבוע!!!! חעחעחע

מצעד הלהיטים של מקפליי: Do ya? וכל השירים מה-DVD של TGH :) כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: secret smile stares to heaven ועוד כל מני שירים =] XD הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, PINK FLOYD .... אלבום שחרשתן עליו: אממממ אין >< קליפ שעשה לכן את זה: ברוקלי של מקפליי מה-DVD כאילו
דני כזה שקס שמה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סקינסססססססססססססססססס!!! חזר!!!
מקסי כזה מושלם
האנטומיה של גריי משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ..... מורות מעצבנות שמכשילות באזרחות בלי סיבה
משהו ששימח: דוד שלי מביא לי פטיפון ותקליטים =] ומחרתיים גדנ"ע (למרות שלא ממש בא לי=\) משהו שהעציב: אממ... אין ציטוטיה: מורה:"ורחל והצאן...." ילדה:"רגע הצאן זה אבא שלה?" XDD אממ.... דיברנו על הטינקי ווינקי לה לה ופופו (שכחתי איך קוראים להם XD ) אז התווכחנו אם הכחול הוא בן או בת: בר:"בטח שהוא זכר! כי הוא אומר:"אני!" אנחנו :"בר אני זה גם לבנות:" בר:"לא אבל הוא אומר שלום!" אנחנו :"בר גם שלום זה לשני המינים :" (זה היה מצחיק באותו הרגע
) ------------------- עשו לנו אתמול הכנה לצו ראשון אז המדריך סיפר לנו כמה דברים שאנשים עשו: "ביקשו להביא בדיקת שתן אז איזה אידיוט הביא את השתן עצמו אחרי שתקע אותו במקרר 3 חודשים:" (איו :S ) --- "איזה אחד גולם מפגר קשר לחגורה שלו חוט ולזה פחית ואמר שזה הכלב שלו, בסוף תקעו אותו ככלב שמירה:" XD --- המדריך:"אם הבנות רוצות אז הן יכולות לבקש שבת תבדוק אותן במקום הבנים:" ילד:"ומה עם הבנים הם יכולים לבקש בנות?" המדריך:"הו חיכיתי שמישהו ישאל את זה, כן מביאים לכם בנות, אבל בנות בנות 80+ שמורידות לכן את המכנסים ובודקים לכם את העניינים. אבל אם אתם רוצים אתם יכולים לבקש שבן יעשה לכם את זה זה לא יוריד לכם מהגבריות " (שוב זה היה יותר מצחיק שמה XD ) מתנגן בראש / בפלייליסט: not over המלצת השבוע: סקינס
התמונה הכי חמה:

למעלה