../images/Emo14.gif הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב, שלאהוב
אותך זה לשלם בכאב. אהוב יקר, זה לא אתה שמשתנה לי. -- שושייייי.
(כמה כאפה אני מ1-10?XD)
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי שומדבר ספציפי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אהוב יקר - שי / עברי לידר & רונית שחר / רונית שחר. Ur So Gay - Katy Perry So Contagious - Acceptance
הלהקה המגניבה של השבוע: ילוקארד.
קליפ שעשה לכן את זה: גיי גודוש (המושייייי
) עושה חיקוי לכריס קרוקר חח
http://www.youtube.com/watch?v=ZnkQ4dRHGEc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול כ"כ 33333> צבר
, אחים ואחיות%#@$ קווין&סקוטי
, האחות הקטנה, חברים וטופ מודל (סוףסוף העיפו את בריטני! ווהו!).
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהעיפו את צבר%#@$ >:
משהו ששימח: אני קוראת את ניו מוןD::: רק חבל שאני הולכת לסיים אותו ממש מהר כי התחלתי היום ואני כבר בעמ' 200. XD
משהו שהעציב: מחזור. והשמנתי. ><
ציטוטיה: [c=1][a=4]
Gossip Girl[/a=0][/c=1] says (01:01): יואו$^@#^ אני מנסה לראות את הקליפ ur so gay ותראי מה זה כותב לי: This video is not available in your country. Shir. ; says (01:01): ווטפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכפייה הדתית השתלטה על יוטיוב??XDDDDDDD ילד בכיתה: "נראה לי שתהיה קטטה בסוף השיעור!" ילדה: "איזה מילה של פרידמנים!" ~שיעור על אלכוהול עם המחנך, היינו צריכים לומר אסוסיאציה.~ קמי: "תום." המחנך: "תמימות, או..?" קמי: "לא, תום אנג'ל." (ידיד וילד בכיתה חחחחחחחח). בלה הפוסטמי מכה שנית!$#
"Nothing. I just hadn't realized before. Did you know, you're sort of beautiful?"
מתנגן בראש / בפלייליסט: אהוב יקר - רונית שחר / עברי לידר & רונית שחר. Decode - Paramore האהבה הישנה - ליבי.
המלצת השבוע: תקראו את סדרת טווילייט?XD ניו מון בכלל לא מעצבן, מי שלא אמרה! או שאולי לא הגעתי עדיין לעצבון? *חוששת*
התמונה הכי חמה: מת'יו לאש המושי עם קייטי פרי!