It's the mother fucking WEEKEND

sweet shir

New member
../images/Emo14.gif הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב, שלאהוב

אותך זה לשלם בכאב. אהוב יקר, זה לא אתה שמשתנה לי. -- שושייייי.
(כמה כאפה אני מ1-10?XD)
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי שומדבר ספציפי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אהוב יקר - שי / עברי לידר & רונית שחר / רונית שחר. Ur So Gay - Katy Perry So Contagious - Acceptance
הלהקה המגניבה של השבוע: ילוקארד.
קליפ שעשה לכן את זה: גיי גודוש (המושייייי
) עושה חיקוי לכריס קרוקר חח http://www.youtube.com/watch?v=ZnkQ4dRHGEc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול כ"כ 33333> צבר
, אחים ואחיות%#@$ קווין&סקוטי
, האחות הקטנה, חברים וטופ מודל (סוףסוף העיפו את בריטני! ווהו!).
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהעיפו את צבר%#@$ >:
משהו ששימח: אני קוראת את ניו מוןD::: רק חבל שאני הולכת לסיים אותו ממש מהר כי התחלתי היום ואני כבר בעמ' 200. XD
משהו שהעציב: מחזור. והשמנתי. ><
ציטוטיה: [c=1][a=4]Gossip Girl[/a=0][/c=1] says (01:01): יואו$^@#^ אני מנסה לראות את הקליפ ur so gay ותראי מה זה כותב לי: This video is not available in your country. Shir. ; says (01:01): ווטפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכפייה הדתית השתלטה על יוטיוב??XDDDDDDD ילד בכיתה: "נראה לי שתהיה קטטה בסוף השיעור!" ילדה: "איזה מילה של פרידמנים!" ~שיעור על אלכוהול עם המחנך, היינו צריכים לומר אסוסיאציה.~ קמי: "תום." המחנך: "תמימות, או..?" קמי: "לא, תום אנג'ל." (ידיד וילד בכיתה חחחחחחחח). בלה הפוסטמי מכה שנית!$#
"Nothing. I just hadn't realized before. Did you know, you're sort of beautiful?"​
מתנגן בראש / בפלייליסט: אהוב יקר - רונית שחר / עברי לידר & רונית שחר. Decode - Paramore האהבה הישנה - ליבי.
המלצת השבוע: תקראו את סדרת טווילייט?XD ניו מון בכלל לא מעצבן, מי שלא אמרה! או שאולי לא הגעתי עדיין לעצבון? *חוששת*
התמונה הכי חמה: מת'יו לאש המושי עם קייטי פרי!

N e r d y

New member
הלוואי והמסנג'ר היה שולח לך הודעות ><

נכנסתי לפה כדי להגיד לך את זה XDD אבל אל תחושי גם סתם כדי להתעדכן קצת :) יאו אני ממש אוהבת את השיר הזה, אז את לא כאפה בכלל. או שאולי כן כי אין לי מושג מה זה "שושייי" חחחח בכל מקרה אני מתה עלייך<: והמסנג'ר המטומטם לא שולח לי הודעות אלייך. 33> הו כן ואדוארד

sweet shir

New member
כתבתי לך שאני צריכה לפרוק למישהי על ניו מון!!

$#^@#^ >: חחחחחחחחח שושי זה הכינוי של רנין לשי באח הגדול, והוא שר להם את זה וזה היה מרגש. XDDDD אז אני כן כאפה. אבל זה גם שיר מהמם. >:
ניו מון%@#
אדוארד הזה%@#$# כוס אמא שלו. .__. מה זהההה 200 עמ' בלעדיו?! בלה המסכנה שומעת קולות והוא חרא נוטש.
וג'ייקוב התחיל להעיק קצת. ואני מתגעגעת לאדוארד>>>>>>>>>>>>: ו.. ו.. אני חופרת כי אני צריכה לפרוק ואין לי למייייייייי. 333333>

blackroses

New member
../images/Emo59.gif בלה המסכנה!?@$#%^&*&)?../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

סליחה?@#$%^&*) בלה הייתה צריכה למות בספר הראשון, פוסטמה קטנה!@@#$#%$^%&^* משחקת עם הרגשות של ג'ייק

sweet shir

New member
אנשים, די עם הספויילרים! חחחחחחחחח אם הייתי

קוראת את זה לפני שקראתי את השני הייתי ממש מתעצבנת. ~
בהמשך ההודעה~~~ כןן!!! בלה מסכנה!
חולה עליה. פתטית קטנה שלי.
אבל רציני ממש ריחמתי עליה.... התחרפנה לגמרי. |: ועם כל הכבוד לג'ייק, היא אמרה לו מראש שאיןמצב שיקרה כלום. בעיות שלו

kelly7i

New member
../images/Emo71.gif הסרט הזה עוד לא יצא נכון?

חח שמעתי עליו מחברה איכשו מה פתאום כולם מכירים אותצו והוא עוד לא בקולנוע? =0 בא לי לראות אותו

sweet shir

New member
כי זה מבוסס על סדרת ספרים חח

ונופ, הוא עוד לא יצאP: ב18 בדצמבר נראהלי הוא יוצא.

sweet shir

New member
אממ, בIMDB כתוב 12, אבל בכל שאר המקומות

הישראליים כתוב 18... זה גם יותר הגיוני 18 כי זה יום חמישי וה12 יום שישי.

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifמת'יו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לי מושג מי זה[
]אבל הוא ממש חתיך

sweet shir

New member
חחחחחח כינויו באינטרנט הוא Gay God, וכשמו כן

הוא
הוא די אליל ההומואים של מייספייס, יוטיוב ובכלליות ברחבי האינטרנט.

just orr

New member
חחחחחחחחח הציטוט הראשון XD

ואני אגיד לך למה ניו מון עיצבן אותי- כי אני לא מתה על ג'ייקוב. כאילו, אני מעדיפה בהרבההההה את אדוארד[
]. וגם האווירה כזאת... לאדעת. מציקה. XD חחחחחח ואשכרה סופסוף העיפו את בריטני! XD התמונה ממששששש חמודה
תרגישי טוב 333>

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif לניו מון למעלה ^ ופה~~

אם את פה - למה את לא במסן?! אני צריכה לחפור לך! XDD חחחחחחחחחחחח ג'ייקוב חמודי כזה בצורתו שלו, במיוחד כי אני מדמיינת אותו כמו השחקן הראשי ב"קרייזי" והוא חתיך ממש. XD אבל הוא התחיל להעיק כי אני רוצה את אדוארד%#@^%#@$ סעמק. >: ואמרו שבלה תעצבן, אבל היא לא, אני מזדהה ומרחמת עליה!! ובתכלס כל הטמטום שלה מגיע רק שהיא בסביבתו של אדוארדXD נכוןןן *-* טנקססס3333>

just orr

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחח

בלה לא הייתה מה שעיצבן אותי. מה שעיצבן אותי זה שהיה יותר מדי ג'ייקוב ופחות מדי אדוארד >< מהרגע שהוא עזב, זה נהיה מעצבן. לי לפחות >< הנה יש לך הזמדנות לחפור לי במסן! אשמתי שהוא עושה בעיות? XD

למעלה