איזה לק נשים לשישיבת

mayane21

New member
בחירה קשה ../images/Emo11.gif

או את 44 או את 307 של CHIC סופ"ש מקסים בנות !

LOLI152

New member
הטורקיז החדש של שיק..

שמתי אותו עליי אתמול.. מאוהבת בצבע.... אולי בהמשך אוסיף חותמת או משהו.. (חברה קנתה לי סט של חותמת ..מהמם!)

תולי01

New member
קראקל ../images/Emo115.gif

בסיס - Green With Envy של Rimmel - טורקיז שימרי ומעליו קראקל שחור. וויש מי לאק כי אני עושה את זה ברגע זה

lilo4

New member
עדיין עם ה238

של שיק. הוא כ"כ יפה, ואני פשוט לא מצליחה לצלם איתו
שתי המצלמות הדיגיטליות שיש לנו בבית מעוותות את הגוונים האדומים בצורה נוראית. אפילו ניסיתי לערוך עם תוכנת עריכה אבל זה פשוט לא זה...

sHiR TaDmOr

New member
CHIC 512 אהובי ../images/Emo99.gif

שמקבל המון מחמאות, ואפילו חברה שלי ראתה אותו עליי, התלהבה וקנתה גם
(זה בסדר, היא קיבלה אישור
) האצבעות שלי יצאו ממש מוזר בתמונה הזאת
מעוותות משהו. נא להתייחס לצבע העוד יותר יפה במציאות :)...הוא יותר טורקיז ופחות כחול. שבת שלום

iefrat

New member
מסתבר שאהוב על כולנו...והא יותר כהה

במציאות. ספרי איך המרריחה? היבוש?

sHiR TaDmOr

New member
נכון ונכון ../images/Emo8.gif

המריחה הייתה לי מעולה, ואני לא חושבת שהוא יותר סמיך משאר הלקים האחרים שלי של שיק! הייבוש של השכבה הראשונה היה מהיר מאוד, די אטום. לא יודעת כמה זמן לקח לשכבה השניה להתייבש, אבל מרחתי אחה"צ ובערב שמתי top shine של ג'ייד והוא היה אחלה

ענבל30

New member
אני איתו מאתמול ../images/Emo45.gif

וקצרתי לא מעט מחמאות בעבודה, בעיקר מנשים שהודו שלהן אין אומץ, אבל הן אוהבות צבעים כאלו "על אחרות"
יש לי את הנצנצים המושלמים לקשט אותו, בצבע טורקיז מעט יותר בהיר וכחלחל... אז אני זוממת על הגירסה המנצנצת הזו לסופ"ש. שבת שלום!

iefrat

New member
../images/Emo268.gif../images/Emo35.gif לא אשים לשבת לכבוד שבת (Danra??)

תקופה ארוכה אני רוצה לרכוש את לק של ORLY גוון ורוד עתיק ועדין Petit Pour עליו קראתי בפוסט של Danra סולידיות נשית מטופחת התרשמתי שלמרות שאני ו"עדין" בגווני לקים לא חברים, אני אוהב אותו. היות ואני מחכה לחבילה יחד עם מיטל שלנו (ישששששששששש) התאפקתי הרבה זמן לא לרכוש רכישות (שאלו אנשים, שבוע+ זה הרבה זמן!!) אבל היום הייתי צריכה פינוק. ניגשתי לס.פארם בקניון הדר בירושלים, מדף עמוס גוונים רבים לעייפה, ממש מגוון גדול ומה לא היה שם... וכך נותרתי אובדת עצות: איזה לק ללבוש לכבוד שבת?

Ultra marine

New member
מה שהכי מתאים לך לאווירה :)

לי מתאים סגול כהה בכל זאת כי קר ומתאים זוהר ומבריק בכיף בגלל חגיגת יום הולדת לאחותי מחר. את בטח אחרי החגיגות להיום, אז אם מתוכנן יום שקט מחר, אולי משהו סולידי ורגוע אבל בכל זאת כהה?

Ultra marine

New member
Zoya Valerie

סגול עם תת גוון אדמדם-פוקסיה. מסוג הלקים שאני אומרת - אין דברים כאלה! איזה כיף שסידרתי לי גלגלי ציפורניים עם הלקים שלי! עזר לי מאוד להחליט הפעם מה אני רוצה לראות עלי.

edenable

New member
איזה קטע! גם אני איתו היום ../images/Emo9.gif

הוא הורס! אחד האהובים עליי ביותר

Ultra marine

New member
מגניב!

הוא המוצלח ביותר מהקולקציה שבה הוא יצא (אפילו לא בטוחה בשם) היחיד שהרגיש לי בזמן האחרון שהוא באמת מחדש משהו ולא נסחב אחרי הזרם.

למעלה