איזה לק נשים לשישיבת

Ultra marine

New member
מהמם!

הזכיר לי שגם עליו אני חייבת פוסט חחחח ראית מה ששלחתי לך איפשהו באחד השרשורים כאן על ה Feed Burner ?

PeachGirl

New member
תעשי פוסט!

עוד לא נכנסתי היום לבלוג (עבודה מחורבנת בתכנות) אני תכף אסתכל

Ultra marine

New member
ראיתי שגם את פרסמת

אבל לא הייתי בבית, אקרא מחר. שלחתי לך כאן קישור להסבר על ה feed burner תסתכלי על תגובה שכתבתי לך בפעם הקודמת שפרסמת פוסט בשרשור המקוון.

iefrat

New member
WOW WOW WOW

ראיתי אותו בבקבוק סגור כמובן לפני שבועיים והוא נראה לי : מרקם החלומות שלי!!!! מדהיםםםםםםםם לגבע הצבע בבקבוק הסגור הוא נראה - ירוק דשא - שזה לא אני בפוסטים כולל שלך הוא נראה ירוק טורקיז שמיימי ומשגע תגלי לי Please מה הצבע שלו? ואת מיטל חביבה, אנחנו מחכים ומצפים!!!

PeachGirl

New member
הוא נראה ירוק דשא

אבל הוא לא בשכבה השניה הוא יוצא טורקיזי מיוחד מאוד קשה להגדיר את הצבע שלו טורקיז קצת יותר עמוק מבתמונה

iefrat

New member
../images/Emo188.gifעשית לי את היום, ממש התלהבתי

הוא נכנס במיידי ל Wishlist: אך בתור הראשון ברשימה, אולי אפילו אקנה אותו כבר השבוע. הוא מטריף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iefrat

New member
|שריף | אוף איתכם למה לא לצרף סווצ'ים ../images/Emo157.gif

ואפילו מהרשת, זה כל כך כיף ובמיוחד למי שלא כל החברות והשמות והמירקמים ( אה רק אני?), זה נותן השראה הנאה, תכנוני רכישות ואפילו יותר משמעות לתגובות ואני טוענת בתוקף: כשהתחלתי לגלוש פה לפני חצי שנה היו הרבה יותר אולי אפשר?

Ultra marine

New member
את צודקת

גם אני הפכתי עצלנית. פעם הייתי מצרפת היום אני פשוט יודעת שזה מופיע בבלוג שלי אז אני לא טורחת.

iefrat

New member
גם את צודקת אז קישור?

אם יש אותו בבלוג, אז נרוויח: גם תמונת סווצ' (אפשר לאמר כך?) של גוון הלק, גם עוד הרבה וגם הצצה חוזרת בבלוג? לא תצאו ראש איתי אני גם רוצה להיות מילון מהלך על שתיים של טרנדים, גוונים ולקים ובלי "לרוץ" כל שנייה לגוגל? Please

עינב ג ל

New member
אני מתכננת להחליף היום

כרגע אני עם "סנגריה" של ג'ייד שזה סוג של אדום-קורל שימרי, ונראה לי שלא תהיה ברירה אלא לשים שוב את הסגול החדש של ג'ייד, קוראים לו משהו עם אמטיסט...

iefrat

New member
../images/Emo47.gif Prince Charming אך פתאום יצאה השמש

בהשראת רוני כמובן: נייל טק כבסיס, 2 שכבות ושוב נייל טק. רציתי אותו מאוד, קניתי לפני כחודשיים, זו רק פעם שניה שאני עונדת אותו על ציפרני ופתאום הוא כבר פחות??

iefrat

New member
דומני שגם למתבקע את ההשראה

רק שאת מתמידה ואני פחות...יותר מידי אוהבת שינוים, בכל (נו טוב כמעט.)

למעלה