חדשה!

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo45.gifאחיך הקטן חמוווווד../images/Emo9.gifחיחיחי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifפגר אם שכחת...

אני התאומה האבודה והסודית שלך ושל שלי, שכחת
יש בינינו טלפתיה חזקה כמו ב"חברים לנצח" עם סילבנה ומריאנה XD

shaninosh way

New member
ברור!!!

כפרעלייך! ס`חמודה את! תעשי לי ילדים! אה, לא. בעצם זה גילוי עריותxd

butbut

New member
../images/Emo26.gifגם לי יש תאומה זהה ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

XDD סתםם=] לי יש אחות שכולם חושבים שאנחנו תאומות.
LOL אני בוט-מחור ליד נתניה-הפייב שלי זה דני. ברוכה הבאה אל פרומינו הגזעי והאקזוטי. לא מזמן גילינוו שדני הומו. דאגי התחתן בסתר עם חברה של טום. טום-טס לאריזונה בגלל שהוא איבד שם את טבעת המזל שלו, ומשפחה אחת מהדרום שם מצאה לו אותה ומציעה לו אותה ב-10000 דולרים חדשים. והארי מתכן לפרוש ממקפליי בגלל שדני לא הסכים לומר לו את האמת על זה שהוא גיי. סתם
XD

black rock star

New member
שלא תעיזי להגיד שדני הומו!../images/Emo103.gif

זתומרת, כן הוא נוגע בפטמות שלו כל הזמןXD אבל אז מה? זה לא עושה אותו הומו! זה עושה אותו נחשק

butbut

New member
אחותי, אני צחקתי=] אני מתה על הבן-אדם

כדי לומר שהוא הומו
הוא כזה סקסי|גרררררררררררררר|

black rock star

New member
אחותך התאומה והאבודה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

ארררררר איזה סקס
די למה אין כאלה פה?!?!?!?!
היום העבירו אותי מקום ליד ילד אחד, והוא התחיל לחטט לי בפלייליסט בפלאפון אז הוא עושה לי "גם את שומעת מקפליי?" אני כזה "למה מי עוד?" הוא עושה לי "דור גם מכיר אותם" אני כזה "כן אני הכרתי לו אותם
הוא כל היום חופר לי עליהם ועל כמה שאני אוהבת אותם"
ושלחתי לו את THAT GIRL
אני משתלטת על מוחות הדור הצעיר

butbut

New member
אממ...אני הדבקתי כמה אנשים-ואבא אחד

ואמא אחת[סטאר גירל זה הצלצול של השיחות של אמא שלי בפלאפוןXD].. וכלב אחד-הכלב שלי כול בוקר רוקד איתנו לצלילי השירים של מקפליי[אני אוהבת להתקלח ולהתעורר עם שירים ^____^].

black rock star

New member
אני ישנה עם שירים../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אחותי אשכרה דלוקה על דאגי>< היא מספרת לכל החברות שלה עליו וכמה הוא חתיך, והיא כעסה שהיא גילתה שהוא מעשן. והיא כולה בת 7. אה כן, והיא מכירה את המילים של השירים שלהם. אשכרה הכל.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif~נדחפת~כנ"ל../images/Emo70.gifXD

מותר לי להידחף
אמא שלי כמה שהיא ואימרת שהם גרועים כל היום מזמזת אותם [במיוחד את אול אבאוט יוXD] ואבא שלי לא קשור למקפליי P: אח שלי אוהב את השירים דאט גירל וטרנסילבניה [הוא לא שומע אות םאבל אם אני שמה שיר הוא מבקש אותםXD] ואחותי
היא שרופה עליהם והיא הדביקה את כ-ל הכיתה שלהם
כ-ל
מה אני צריכה מעריצי מקפליי בכיתה ה'
XD

למעלה