מה נלבש לשבת בננות?

../images/Emo197.gif מה נלבש לשבת בננות? ../images/Emo197.gif

הציפורניים שלי ממש ממש קצרות עכשיו. :( אני חושבת שאני אתן להן מנוחה בסופ"ש הזה,ואסתפק בורדרד שקוף שרק יתן להן מראה מתופח. ביום ראשון אני אתפרע עם הצבעים ואהנה במהלך השבוע..וביום רביעי כבר אצטרך להוריד הכל,כי בחמישי אני מתגייסת.
(אמא'לה.) מה אתכן?

PeachGirl

New member
זהו? כבר הגיוס?

וואו! יהיה לך כיף אני בטוחה! נצלי טוב את השבוע ותשלימי שעות שינה=] למרות שיש סיכוי שבשישי תהיי בבית

כן,הגיוס כבר כאן ../images/Emo5.gif

אני ממש מקווה שיהיה לי כיף :) האמת,שלא כתננתי מה אני עושה השבוע,ונראה לי שאני אתן לזה להיות ספונטני..וכמובן שאני אשן המון! ואכן אני אהיה בשישי בבית,התקשרו אליי לא מזמן מבה"ד חינוך להגיד לי את זה (; אני מתגייסת ביום חמישי,וכבר בשישי בבוקר משתחררת. ואז חוזרת בראשון (ואולי אסגור שבת אז.) זה מזכיר לי שאני צריכה להוריש למישהי את השרשור הזה.. :) מי רוצה?

Marble Arch

New member
איזה כייף לך שאת מתגייסת!!

אני ממש מתגעגעת לכל התקופה של הצבא... וגם אני התגייסתי בחמישי ובשישי יצאתי הביתה על הבוקר

JAP Noa

New member
מלא בהצלחה..../images/Emo195.gif

שתדעי שזו אחת החוויות הכי מפתחות, מעשירות ומדהימות שיש. אני יכולה להגיד לך שאין כמו התקופה של הטירונות והקורס. את תצחקי ותבכי ותהני ותלמדי כל כך הרבה דברים על עצמך עם בנות שעד לפני דקה לא הכרת ועכשיו הן החברות הכי טובות שלך בעולם. תזכרי שכולן מפחדות מההתחלה אז אל תדאגי אם את לחוצה, ותנצלי את הזמן לפני זה כי אח"כ כשאת בצבא השבתות מתקצרות פלאים ואת רק מחכה לזמן שיהיה לך חופש..

Ultra marine

New member
OPI Yodel me on my cell

מקולקצית swiss החדשה. מהמם! אני מאוהבת בו לגמרי! אין לי מילים לתאר אותו אפילו! ואני עדיין חושבת איך לתאר את הגוון שלו בכדי שאוכל לפרסם עליו פוסט.. דוגרי, זה החלק שהכי קשה לי חחחח בכל מקרה, מזל טוב על הגיוס. שיהיה לך שירות כייפי ומהנה. אני דווקא לא חושבת שאת צריכה לישון הרבה כמו לכייף הרבה לפני הגיוס. תזכרי שהאדם עושה את התפקיד ולא התפקיד עושה את האדם. וגם שלא משנה איזה תפקיד את עושה החֵבְרַה תמיד תעשה את ההבדל.

תודה רבה על האיחולים :)

יש לי תפקיד טוב מאוד,עם חברה שאמורה להיות טובה גם כן. והכל יהיה בסדר :) תודה רבה!

מ ס ט י ק

New member
colorclub watermelon candy pink

פעם ראשונה שאני מורחת אותו ואני ממש אוהבת את הצבע, מאוד קיצי ומתאים לחום ששורר לאחרונה. תהני מהגיוס שלך ובכלל מהשירות הצבאי! אני עד היום מוצאת את עצמי מתגעגעת לתקופה הזו.

תולי01

New member
Funny Face של Essie

אחד הורודים האהובים עליי ביותר ואחד מהצבעים הכי קיציים וכיפיים. גם הפורמולה שלו מצויינת, שלא כמו עם חלק מהלקים שלהם שיש לי, והוא די אטום כבר בשכבה ראשונה (אני שמה שתיים). לא צילמתי אותו היום, אבל הנה שני מניקורים שעשיתי איתו בעבר, אחד מהם הוא הפרנץ' נקודות המפורסם שאני מקבלת עליו תגובות עד היום - האמת שכמעט ועשיתי אותו שוב היום אבל לא היה לי זמן: http://tulinail.blogspot.com/search?q=funny+face וברכות על הגיוס ! אני בטוחה שתעשי שם חיל ותהני מכל רגע ! ואל תשכחי לשים מחזק וגם שמן לקיוטיקל לא יזיק

JAP Noa

New member
../images/Emo41.gifדונאטס!

אתמול בערב התחשק לי מניקור מופרע, מרחתי לק לבן ומעליו ציירתי דונאטס עם לק של קרליין (ורוד בהיר עם נצנצים מהקולקצייה החדשה, שכחתי את המספר) ומעליו "פיזרתי" ספרינקלז - לק נצנצים של אססנס. יצא מדליק. בקרוב יוחלף למשהו פחות ילדותי.

../images/Emo9.gifחשיפה ראשונה../images/Emo9.gif

אני עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן אבל לא ממש כותבת... החלטתי הפעם לשתף גם
אני לבשתי לכבוד השבת את Chica Boom של אורלי התמונה היא לפני הניקוי מסביב לציפורניים, אז נא להתעלם משאריות הלק
סופ"ש נעים לכולם!

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה!

לק מעניין!! לגבי הניקוי. לפעמים כשאני ממש עצלנית ואני מורחת את הלק בלילה אני הולכת לישון ככה עם המריחות ואז אחרי המקלחת של הבוקר הם פשוט יורדים לבד (לפעמים דורשים טיפ טיפה "גירוד" עם האצבע).

נופ ר

New member
כמה שכבות מרחת?

אני התאכזבתי שהוא לא אטום ודורש הרבה שכבות מינימום 4

רחלי ג

New member
../images/Emo13.gifאני עם תכלת שרקחתי בעצמי../images/Emo9.gif

מרוצה ממנו למדי. בקטריאלית, בהצלחה ובשעה טובה צאי מהבית ברגל ימין. קחי הכל בכיף ותזרמי.

רחלי ג

New member
לבן טיפקס+כחול של collection 2000 מלונדון.

היה לי חצי בקב' לבן, בערך. התחלתי לשפוך מהכחול הכהה טיפה אחר טיפה עד שהגעתי לתכלת הרצוי לי. כמובן שתיכננתי להמשיך ולהשתעשע עם הצבע הסופי,אבל, מצא חן בעיני. עשיתי עוד אחד בצבע לילך.ורוד סגלגל בייבי.

למעלה