מה נלבש לשבת בננות?

ורוד פוקסיה חזק של חברה לא מוכרת

בשם Se-Tu, מאוד מזכיר את הלק הזה הלק של אחותי והוא נקנה בפרפומריה שכונתית בכמה שקלים... בהתחלה בכלל הייתי בטוחה שזה לק של שיק, כי העיצוב של הבקבוק זהה וגם המריחה מאוד נוחה והפורמולה מוצלחת, רק כשבדקתי את המספר הסתבר שהוא בכלל של חברה אחרת...

4LeafClover

New member
לא רק עלייך ../images/Emo10.gif

מבאס משהו.. ציפיתי למשהו בין כתום לורוד כמו כל הסווטשים שהספקתי לראות לפני שהזמנתי אותו. התאכזבתי קשות.. כתום לא יפה עליי.

יכול להיות ששמת עליו טופ?

אצלי כמה טופים הפכו אותו ללגמרי כתום. היחיד שלא עשה זאת היה Poshe.

shark10

New member
כן... ושאלה על טופים...

ראיתי בהודעה למטה שכתבו על זה... אני מתלבטת איזה טופ לקנות שיחליף את הסשה ויט שלי... אני מאוד אוהבת את העובדה שהוא מייבש את הלק מאוד מהר ושהוא נשאר מבריק. יש לכן המלצות לאחד כזה שקל להשיג (גם מהאינטרנט) ולא עולה הרבה? ובהמשך לזה למי שהתנסתה- איך ה-good to go של אסי בהשוואה לסשה ויט? תודה

מנסיון שלי

עוד לא היה לי טופ שעמד בתחרות עם seche מבחינת מהירות הייבוש. הבעיה היא שהוא גם מלא ברעלים וגם משנה צבעים של לקים מסוימים. אני די מרוצה מזה שה poshe לא משנה לי את צבע הלקים, אז אני ממליצה עליו אם את מוכנה לחיות עם זה שהייבוש שלו קצת איטי יותר.

iefrat

New member
עברנו פרקנו חוזרת לפעילות והשבת לה צ'ט ואורלי

התגעגעתי לפורום!!!!! פינקתי את עצמי ברגליים 259 של לה צ'אט ובידיים אדום נצנצים מהמם של אורלי אין קבל אז אין תמונות אך כולכן מכירות

למעלה