מי רוצה שלום איתכם בכלל

babajy18

New member
../images/Emo197.gifמי רוצה שלום איתכם בכלל

אתם לא רוצים שלום וגם אנחנו לא אז עזבו את כל החרטות והשקרים יהודי גאה אנייי

respecta1

New member
../images/Emo207.gif פלשתנאים הציתו בית כנסת

פלשתינים הציתו בית הכנסת ביד יאיר (26/10/2007 08:30) פלשתינים הציתו בלילה (יום ו', 26.10.07) את בית הכנסת ביד יאיר ליד דולב. המתפללים שהגיעו הבוקר למקום מצאו אותו כשהוא בוער. המבנה נשרף כליל, ויחד עימו עלו באש ספרי-קודש רבים, חומשים ותשמישי קדושה אחרים.

respecta1

New member
ועוד מהלילה

בקבוק תבערה הושלך לעבר רכב ישראלי ליד רמאללה; אין נפגעים פלסטינים השליכו הלילה בקבוק תבערה לעבר רכב ישראלי שנסע סמוך לכפר א-לובן, צפונית מערבית לרמאללה. בתקרית לא היו נפגעים אולם נזק נגרם לרכב

respecta1

New member
ועוד מקרה ידויי אבנים מאתמול

פלשתינים יידו אבנים לעבר רכב ישראלי בגוש עציון; אין נפגעים פלשתינים יידו אבנים לעבר רכב ישראלי סמוך לבית עומאר דרומית לגוש עציון. אין נפגעים, אולם נזק נגרם לרכב. אבל כמובן באותו זמן "ועדת המעקב של האוכ' הערבית הביעה את התנגדותה לרעיון חילופי אוכלוסין"
וכמה קאסמים מאתמול רקטת קסאם נחתה בשטח פתוח מדרום לשדרות; אין נפגעים שתי רקטות קסאם נורו לעבר העיר שדרות ונפלו בשטחים פתוחים; אין נפגעים רקטת קסאם נחתה סמוך לשדרות; אין נפגעים ולא נגרם נזק

respecta1

New member
אתה בוגד, זה מוסכם על שנינו?

בכל מקרה שר בממשלה שאומר דברים שיכולים להכניס את ישראל לצרות שהם בניגוד לאינטרס המדינה ובניגוד למדיניות המדינה, וזה לא פעם ראשונה שזה קורה.. אז כן מישהו שפועל בניגוד לאינטרס המדינה הוא בוגד..

ומי קבע שאינטרס המדינה זה להפציץ ולאיים?

מי שמסכן את אינטרס המדינה ואת טובתה הם אלה כמוך שמחרחרים מלחמה ואומרים במפורש שיהי לנו שלום רק אחרי מלחמה גדולה עם סוריה. מעבר להיבט הפשיסטי של האדרת המלחמה שאתה עושה כאן, אתה בעד מלחמה שבה יישלחו טילים קטלניים לכל רחבי ישראל, ובה ללא ספק ימותו אזרחים רבים. לדעתי אם כבר זה הופך אותך לבוגד. אבל אני לא כל-כך נוהג להשתמש בביטוי הזה.

mike00

New member
אל תגזים

זה לא שישראל מחפשת מלחמה בשבדיה או עם הולנד.... ישראל חיה בשכנות למדינה שמשמשת בסיס לטרוריסטים שנזרקו כבר מכמה וכמה מדינות ערביות בגלל פועלם. היא משמשמת גם כתחנת מעבר של נשק ולוחמים לכל מיני ארגוני טרור במדינות שכנות[לא רק נגד ישראל].. ולסיום היא אחת החברות הטובות של אירן[המדינה הזאת שמדברת על מחיקת ישראל מהמפה] ויש ביניהן הסכם הגנה אסטרטגי. אותה מדינה מאיימת על ישראל בגלוי ואומרת שאם לא יוחזר הגולן היא תלך למלחמה.. אני אמנם לא רוצה שאף אחד ימות[תתפלא אבל גם לא בסוריה]אבל אם צריך לבחור בין מלחמה או החזרת הגולן אני מעדיף את האופציה הראשונה..... הוכח מעבר לכל ספק שהגולן חיוני בהגנה על מדינת ישראל,יש שם יישוב יהודי גדול ואי אפשר לומר שגורשו משם עשרות או מאות אלפי סורים.....בקושי חיו שם אנשים בזמן שהשטח נכבש... ובשאר הנחמד ניסה השבוע להעניק תעודות זהות סוריות לדרוזים שחיים בגולן,הם סרבו בנימוס.... מעניין למה??

בגולן הסורי חיו עד הכיבוש עשרות אלפי סורים

בכשלושה ריכוזי כפרים וחוות, שמנו סה"כ 275 ישובים. רק בקוניטרה גרו מעל 27,000 איש. אותה מדינה שאתה מסכיר שמאיימת שללא הגולן תלך למלחמה, אומרת במפורש שאם יוחזר השטח הכבוש היא תלך על שלום עם מדינת ישראל. כל רגע שבו ממשלת ישראל לא סוגרת איתה הסכם שלום על בסיס החזרת הגולן, הוא אחריותה המלאה של ממשלת ישראל.

mike00

New member
קוניטרה הוחזרה לסורים במסגרת

הסכם הפרדת הכוחות,מה גם שכחלק מההסכם הבטיחו הסורים ליישב את העיר,בסופו של דבר הסורים[איך לא?]לא כמדו בהסכם שעליט חתמו והעיר נכון להיום עדיין נטושה...ואתה מצפה שאנחנו נסמוך על אותה הנהגה שלא עומדת בהסכם שבא לטובת בני עמה רק בשביל לשמור לעצמה נקודת ניגוח בישראל למרות ששטח העיר כולו הוחזר כבר לפני יותר מ-30 שנה!! איך אתה מצפה מאיתנו לסגור שלום עם מדינה שמשמשת בסיס להנהגת הטרור העולמית,מקום מעבר של נשק ולוחמים לארגוני טרור בסביבה וחברתו הטובה של פעיל זכויות האדם וזוכה פרס תחפושת הזהב 2006 על תחפושת השימפנזה המקורית שלו? אולי אתה גם רוצה שכל עם ישראל ירד ל-ר'? ביום שבו סוריה תוכיח שהיא לא תומכת בטרור,תוכיח שהיא מעוניינת בשלום אמת וצודק ותשלח משלוח בננות אחרון לאחמדי ותגיד לו שזה לא הוא זה היא אז יהיה בצד שלנו מי שיהיה מוכן לשאת ולתת...לך תדע איך זה יגמר....נכון להיום אין שום סיבה להושיט לסורים יד...

באמת איזה פושעים, שלא יישבו מחדש את העיר

הפושעים האמיתיים הם אלה שהשמידו אותה כמעט לחלוטין ב-67. אני פשוט לא מאמין שאתה מביא את התירוץ המצחיק הזה, שלא הקימו אותה מחדש אחרי שהרסנו להם אותה, כתירוץ למה לא צריך שלום איתם. כנ"ל גם הסיבות האחרות, אירוח הנהגת טרור וכו' רק מזכירות לי שאתה בעצם מחפש "לעשות שלום" לא עם אויבים, אלא עם החברים שלך. אולי באירלנד או שווייץ. אבל בכל מקרה אתה רק מוכיח את טענתי, שזאת ישראל שמסיבות שונות לא חותמת על הסכם שלום עם דמשק.

mike00

New member
אני מוכן לעשות שלום עם האוייבים שלי אבל לא

בכל מחיר.......כשלנו הרסו במלחמות אנחנו בנינו,גם כשלא היינו מחוייבים לזה בהסכם.... בנינו מכיוון שטובת אזרחינו חשובה לנו ולא החזקת עוד קלף נגד האוייב... סוריה התחייבה במסגרת הסכם לשקם את העיר ובכל זאת בחרה שלא לכבד אותו למרות שמדובר בטובת בני עמה בלבד, איך אני אמור לסמוך על מישהו שלא מכבד הסכם שדואג לאינטרס שלו בלבד?איך אני אמור להאמין שהוא ידאג לאינטרס שלי במסגרת הסכם? אתה יודע,להחזיר זה קל נורא......מה יקרה אם יתברר שזאת היתה טעות? מה יקרה אם סוריה תחזור לסורה?תירה עלינו משם,תמשיך לממן טרור ובננות לאויבנו? יש לי הרגשה שאתה או בני משפחתך לא תהיו אלה שירוצו בגבעות וילחמו בשביל להחזיר חזרה את השטח האסטרטגי הזה...נכון? יש לך מושג כמה חיילים נהרגו בשביל לכבוש את השטח הזה והביאו לנו שקט ובטחון?? אתה כנראה כל כך הומני שאתה רוצה לראות עוד חבורת לוחמים מקפדת את חייה בשביל להשיג את מה שכבר נמצא אצלנו.. סוריה רוצה משהו?היום חובת ההוכחה היא עליה!! קודם שתשתנה אחר כך נדבר איתה.....

fifanowftw

New member
נכון, ישראל אשמה

סוריה בכלל לא. הם הרי עשו את הכל כדי שחיזבאללה לא יקבל את הנשק. למעשה, אפשר לומר שהם במלחמה איתנו בעקיפין, כמו שאיראן במלחמה איתנו בעקיפין ע''י מימון הטרור, שליחת הנשק, אימון הלוחמים והשם יודע מה עוד.

respecta1

New member
מ-ג-ו-ח-ך

אני לא מחרחר שום מלחמה תהיה מלחמה ללא ספק שאל כל אינטלקטואל מי שאתה רוצה יש סיכוי ענק למלחמה עם איראן וסוריה.. אני לא אמרתי שאני רוצה שתהיה מלחמה אני אפילו לא אמרתי שתהיה מלחמה אבל שלום עם סוריה לא יהיה לפחות לא אמיתי הרי מה זה שטח הגולן בשביל הסורים זה כלום זה סנטימרים.. באמת נראה לך אכפת להם מהדרוזים שיושבים שם? אפילו אתה לא כזה תמים..שטח כמו זה יכול סתם בהצבת הגבול במקום לא נכון לצורף או להילקח ממדינה כמו סוריה ומדינות גדולות..כי זה כלום זה שטח קטן.. זה סתם עוד כלי נגד ישראל.. אבל כן אם תהיה מלחמה ושטחים נרחבים מסוריה יכבשו כמצופה אז בהחלט יכול להיות שיהיה שלום כפוי אבל עדיין יהיה שלום אמיתי כמו ה"שלום" של רמת הגולן

לא רוצה שלום עם הסורים. בטח לא עם שלטון אסד

עדיף גולן ישראלי ושקט באמצעות הרתעה, מאשר גולן סורי, שלום קר, וסכנת מלחמה.

בבקשה.

אינני שייך לשמאל הציוני כך שצביעות יהיה קשה לך למצוא אצל אחד שלא רואה הבדל בין הכיבושים ויכול להצביע לך מה מסתתר מתחת לכל קיבוץ ויישוב פאר שיושביו רוצים ב"שלום" עם הערבים.

mike00

New member
הוא שר לפני שהוא ח"כ,וזה לא בגידה שלו...

זאת בגידה של ראש הממשלה.... אתה חושב שאותו שר היה נשאר רגע אחד נוסף בתפקידו במידה ומה שאמר לא היה מקובל על ראש הממשלה? כי אם כן אתה טועה ובגדול.... אולמרט במצבו הפוליטי לא יכול להרשות לעצמו לפזר הצהרות שאין להן תמיכה רחבה ולכן הוא שולח אנשים כמו חיים רמון ומג'אדלה לפזר אותן במקומו,ככה הוא יכול לראות "לאן הרוח נושבת" בציבור ובממשלה בלי לסכן את "שמו הטוב"... גם אולמרט וגם מג'אדלה מרוויחים פה מכיוון שאולמרט העלה את הסוגיה לדיון ציבורי בעקיפין,יילך טוב הוא גוזר קופון,לא יילך טוב הוא לא אשם... ומג'אדלה מרוויח מכיוון שהוא נראה כאחד שפועל ועושה למען השלום והערבים לעומת התדמית הציבורית שיצאה לו,של הכלבלב של אולמרט שיושב ולא עושה כלום.... דרך הגב זאת הפליטת פה השניה שלו תוך חודש,פעם שעברה הוא טען שישראל טסה בשמי סוריה על בסיס יומי...

למעלה