מי רוצה שלום איתכם בכלל

respecta1

New member
ברור שהיה נשאר

להביא לך את כל המשפטים השטויות שאמרו שרים וחכים בממשלה.. ראש ממשלה לא יכול לפטר כל פעם על כל אמירה מטומטמת ועלובה, כי אם כן לא היו שרים ולא היה כלום בממשלה אין אחד שם שלא אמר משהו דפוק קיצר לא שכנעת :) גם אין לאולמרט סיבה להעלות את הסוגיה..

mike00

New member
יש לך טעות

אולמרט נמצא לפני ועידת שלום אזורית....יש לו סיבה טובה מאוד....מה עוד שהוא[וגם אהוד ברק]מצהיר שהוא רוצה לראות שם את הסורים. חיים רמון העלה לראשונה את סוגיית ירושלים באחד הדיונים,מי אתה חושב ששלח אותו?? החכ"ים אמנם אומרים הרבה שטויות ומקשקשים בלי להפסיק,זה הלחם והחמאה שלהם.... אבל מי שלא צריך להיות שם לא נמצא....במיוחד לא אחד שהסיבה כנראה היחידה שלו בממשלה היא רצונו של אולמרט להראות שהוא חבר טוב של בני המיעוטים....

כנראה שכחת את המסגדים שהרסו אותם ב-48

או שחוללו והפכו להיות מסעדות, ברים, בתי כנסת, נגריות וכו'. ובמלחמת 67 הצבא הרס ובזז גם כנסיות (בזמן כיבוש הגולן), כך שהיה לפלסטינים בהחלט ממי ללמוד.. שלא לדבר על זה שבית הכנסת הזה, ששייך לקבוצה אלילית שמתיימרת להיות יהודית, הוא בית כנסת פיראטי שלא נמצא בשטחים הכבושים על פי שום חוק, אפילו לא חוק הכיבוש הישראלי. אפילו על פיו הוא בלתי חוקי. עוד מעט יבואו כמה אנשים וישימו בגינה הציבורית ליד הבית שלי קרוואן ויקראו לו בית כנסת וטענו שהוא חוקי והוא לנצח... ולמה הם לא עושים את זה אצלי אלא דווקא בשטחים הכבושים? כי המניעים שלהם הם לא דתיים אלא פוליטיים. הם מנצלים ניצול ציני את הרגישות הדתית שיש בדרך כלל כלפי מקום תפילה בשביל לקבוע ריבונות חילונית על מקום מסויים. הפעם הרגישות הזאת לא עבדה, מסתבר שגם לסובלנות של הפלסטינים יש גבול. ויחד עם זה, אני חושב שלמרות הכל, הפסלטינים לא היו צריכים לרדת לרמה הזאת שכבר הופעלה נגדם, והיו צריכים בכל זאת להמנע מפגיעה דווקא בבית הכנסת.

respecta1

New member
תן מקרה של מסגד אחת שנהרס

תן כנסיה אחת שנהרסה מחכה בקוצר רוח.

בשביל מה? הרי ברור שתגיד שזאת תעמולה ../images/Emo6.gif

אבל בכל זאת, בבקשה: באלקניטרה (קוניטרה) הרס הצבא הישראלי מסגדים וכנסיות (ביניהן הכנסיה הפרוטסטנטית), כולל ביזה ושריפת ספרי קודש. כמו כן חוללו בה בתי הקברות המוסלמים והנוצרים. מסגדים שנהרסו: מסגד הכפר אם אלפרג' (בקרבת עכו) מסגד ואדי אלחואראת (באזור חדרה) מסגד אלסויקה בצפת (מי שנוסע בצפת יכול לראות היטב את מגדל המואזין ששרד) מסגד הים בטבריה- לא נהרס אבל הוצת מקאם (קבר קדוש) השיח' אלחלו ליד חדרה מסגד מיסקי (לא רחוק מטירה) מסגד אלפאלוג'ה המסגד הקטן בחיפה (נמצא בעיר התחתית, כיום בתוך אתר חברת "בזק")

respecta1

New member
בניגוד אליך אני יודע להודות

בזה שאתה צודק פה באמת נהרסו כמה מסגדים כמו שהרסתם את כל הבתי כנסת ברובע היהודי בירושלים במלחמת השחרור.. וכמו שמ1900 נהרסו פה מאות בתי כנסת על ידי ידיים זרות

אני בכלל לא טענתי שהערבים נהגו כשיים תמימים

ככה שאני לא מתכחש לאף אחד מהדברים שהם ביצעו, קבל
וגם
על הבאת הדוגמאות ההפוכות.

mike00

New member
אתה רוצה שאני אעלה לפה את רשימת בתי הכנסת

שנחרבו על ידי ערבים?הרשימה לא תהיה קצרה יותר ושנינו יודעים את זה... בקשר לקוניטרה יש לי שאלה אליך... סוריה פתחה עלינו במלחמה,מה ציפית שחיילי צה"ל יעשו? באמת אבסורד מה שהצבא הישראלי עשה.....איך הם העזו?? היו צריכים לקחת דוגמא מכל צבאות האיסלאם בהסטוריה שתמיד רצו מסביב למרכזי התפילה ומעולם לא פגעו בהם

אולי היהודים למדו ממעשי המוסלמים באל-אקצה

שהיתה כידוע כנסייה נוצרית ולפני כן בית המקדש היהודי? בכלל, בכל ארצות כיבושיהם הפכו המוסלמים במיקרה הטוב בתי תפילה של דתות אחרות למסגדים ובמקרה הרע הרסו אותם. מה לדעתך קרה לאלפי בתי הכנסת בארצות ערב?

mike00

New member
אתה אהבל רציני אם זה מה שאתה חושב...

רוב האוכלוסיה בשתי הצדדים מעוניינת בשלום.......נכון לעכשיו אנחנו עדיין רחוקים אחד מהשני מבחינת תנאים אבל כל רגע שעובר מקרב אותנו אחד לשני... יום יבוא ויהיה שלום,מתי זה יקרה אני לא יודע עדיין אבל זה משהו שחייב לקרות כי ככה אי אפשר לחיות..... לא אנחנו ולא הם מבסוטים ממה שקורה ולכן יבוא שינוי..

DIGITAL MAN

New member
איזה רוב אצלם אתה מתכוון

ברשת רץ סרטון של המהומות בעזה , שם מראים ערימה של אנשי פתח קשורים שכובים על הריצפה ואנשי חמאס מרססים אותם ללא רחם הלוך וחזור, איך הם הגיעו לאפשרות לעשות מעשה כזה?!, מי עזר להם לצבור כוח? אם לא האוכלוסיה עצמה , ואני לא שמח על זה תאמין לי, זה רק מראה איזה אנשים פראים יש שם, אני לא קורא להם חיות כי חיות לא טובחות לשם הנאה,

גידעון1

New member
נראה לך באמת שלאוכלוסיה יש מילה?

הם מתים מפחד ולכן הם לא מתנגדים. האוכלוסיה העלתה את החמאס לשלטון בעיקר על רקע השחיתות של הפתח וממש לא מתוך רצון שיקרו דברים כאלה

DIGITAL MAN

New member
בטח שמתים מפחד

אולי היה עדיף את השחיתות מאשר החיסולים של החמאס, וזה לא היה דבר חדש להם

גידעון1

New member
בטח שזה היה חדש להם

אומנם תמיד היו מתחים בין הארגונים אבל רציחתם של יותר מ100 אנשי פתח והשתלטות על עזה על ידי חמאס היה שיא שאף אחד לא צפה אותו. אני בטוח שגם אתה היית מאוד מופתע לשמוע שהחמאס הרג אנשי פתח בכזאת כמות

respecta1

New member
באיזה סרט?

אצלנו 95 אחוז מהאוכלוסיה היה רוצה שלום, אבל הרבה מאוד מאמינים שאין עם מי\ אסור להביא שטחים וכו' אבל כעיקרון אצל כולם מוסכם שצריך שלום אבל להגיד שאצלהם הרוב רוצה שלום זו פשט שטות גמורה, מי בחר את חמאס לשלטון? הרוב (אל תמכור שטויות שהם עושים דברים ועוזרים לאוכלוסיה, אם הם היו רוצים שלום זה בכלל לא קשור הם היו בוחרים לא בארגון שקורא להשמדת ישראל) מי זה ההמון הענק שיוצא לרחוב כל הפגנה וקורא לחיסול טוטאלי של ישראל? הרוב צאו מהסרט שהרוב שם ממש לא רוצה שלום, להגיד את זה זה לחיות באשליה גמורה, יש שם מיעוט מצומצם מאוד שרוצה שלום וזה מובן בהחלט הרי מגיל 0 מלמדים אותם שנאה..זה גם ברור איך אתם חושבים שבטח הרוב שם רוצה שלום כי ככה החשיבה שלכם והחשיבה של כל איש מערבי תרבותי.."הרי בטוח שהם רוצים שלום ושגשוג הרי מי לא רוצה שלום?!" אבל מה לעשות אם מלמדים מישהו לשנוא שנאת דם עם אחר מגיל 0 הוא ישנא שנאת דם מגיל 0 עם אחר

גידעון1

New member
אני רוצה איתם שלום

אני כאדם באמת מציק לי לראות בטליוזיה את מצבם הגרוע של האוכלוסיה החפה מפשע ושלום יועיל לנו ובהחלט גם להם. הבעיה היא ארגוני הטרור שמונעים לחלוטין את פתרון הבעיות ואני בטוח שחוץ ממרים וסלטעון כולם מסכימים איתי שאם ארגוני הטרור היו מניחים את נשקם פתרון הסכסוך כבר היה נפתר.

למעלה