משחק הדירוגים- המתמודדות

../images/Emo197.gifמשחק הדירוגים- המתמודדות../images/Emo192.gif../images/Emo47.gif

כל פעם אני שם כמה תמונות של מתמודדת יפה ואתם מדרגים תתמונות שלה בתוכנית מהכי יפה להכי לא יפה...

והמתמודדת הראשונה...דניאל זוכת עונה6../images/Emo99.gif

תמונה 1- המריונטה תמונה 2- הקאוור גירל תמונה 3- בתולת הים תמונה 4- על הפיל תמונה 5- הזמרת.

sapirush001

New member
דירגתי....

תאמת קצת קשה יש לה מלא תמונות מדהימות אבל החלטתי ש.. 5.בתולת ים 4.זמרת 3.מריונטה 2.על הפיל 1.והקוואר גירל המושלם שלה

מדרגגג--->../images/Emo99.gif

טוב נתחיל מזה שהיא המתמודדת הכי מושלמת שהגיעה לתחרות אבל את זה כבר כולם יודעים
וכמה שזה קשה לי כי התמונות שלה הכי מושלמותתתתתתתתתת בעולםםם אני מדרג: 5-בתולת הים- התנוחה מושלמת הגוף מדהים!!! בתולת ים אמיתית... 4- הזמרת. הגוף שלה כל כך מדהים כמו תמיד וההבעה עוצרת נשימה.. 3 +2- המריונטה והקוואר גירל. אין מה להגיד 2 מהתמונות המושלמות בתולדות התחרות אי פעםםםםםםםםםםםםםםםםם..... פשוט טופ מודל מהסוג הכי מושלם וכמובן.................... התמונה הכי מדהימה אלוהיייייייייתתתתתתתתתתתת מושלמת......... על הפיללללללללללללללללל!!! היופי של הבחורה הזאת שבר את שיאי התחרות פה!!! דדדדדדדדדננננניייאאאאאאאאלללללללללללללללללייי המלכההה !@#$

khzh120

New member
אני =]../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

5.בתולת ים 4.זמרת 3.קאוורגירל פשוט מהמם! 2.מריונטה 1.על הפיל,תמונה פשוט לא אנושית... שלה ושל ג'ואני יצאו הכי טוב.

khzh120

New member
שוב פעם לא שרשרתי טוב.../images/Emo122.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

NP16

New member
למה דווקא את ה5 האלה?

מה הבעיה בתמונת קרחת,תמונת הנסיכות? אני חושב שהם היו הכי יפים אחרי המריונטה,אבל שיהיה. 5.הזמרת 4.בתולת ים 3.קאבר גירל 2.על הפיל 1.מריונטה כמובן

תאמת מהנסיכה שחכתי באותו רגע

רגע ברוררררררר שהיא הייתה הנסיכה הכי מושלמת שמהההה אלוהית וגם תתמונה של המהפך לא שמתי הקרחת יפיופה אבל מפחיד אותי שלדדדניאלליי אין שער בגלל זה

Manga136

New member
אוקיי... ../images/Emo142.gif

1. הזמרת. 2. הקאברגירל. 3. על הפיל. 4. מריונטה. 5. בתולת הים.

NP16

New member
שנאת את הקאברגירל לא?

זה אומר שאתה שונא גם את שאר התמונות שמתחת?
(ואני לא מדבר על מתי שהתבלבלת עם הקאבר של יהיה.) או שבכלל דירגת הפוך?

Manga136

New member
דעות משתנות עם הזמן^__^../images/Emo142.gif

ככל שהזמן עבר, התחלתי לאהוב את התמונה של דניאל יותר ויותר

חמודדדדדדדדדדדדדדדדד../images/Emo140.gif

כל הכבוד שהדעה שלך השתנתה!!! וסופסוף ראית את האלוהיות של הקאוורגירל היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! מוקדש לך ---->> :))

efif1212

New member
מדרגת ../images/Emo26.gif

5. בתולת הים. 4. מריונטה. 3. זמרת. 2. קאבר גירל . 1. הפיל, כמובןןןן.

הפילללללל אהההה/tapuzforum/images/emo99.gif

התמונההה האלוהיתת של התחרות!! והדירוג שלך בול כמו שליייי חוץ מאחד ממש קטן את גדולהה

למעלה