שנגיד ג'ואני הייתה אמא,ג'ייד גננת..
ה הטופ מודל הבא New member 15/11/07 #23 זה השלמות הזאת!!--->../images/Emo47.gif תודה כמובן לMANGA האלוף.
A Almighty Efraty New member 15/11/07 #20 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif 1.המריונטה 2.על הפיל 3.הזמרת 4.בתולת הים 5.קאבר גירל
S S t r a w b e e r Y New member 15/11/07 #29 מדרגת../images/Emo9.gif 5.על הפיל 4.הזמרת 3.קאוור גירל 2.בתולת ים 1.מריונטה
M mikmikonet New member 15/11/07 #16 מדרגת. מקום 5- קאבר גירל מקום 4- בתולת הים מקום 3- על הפיל מקום 2- הזמרת מקום 1- מריונטה זה משחק חד פעמי בשביל דניאל האלוהית או שתיפתח גם פינת ג'ואני מתישהו?
מדרגת. מקום 5- קאבר גירל מקום 4- בתולת הים מקום 3- על הפיל מקום 2- הזמרת מקום 1- מריונטה זה משחק חד פעמי בשביל דניאל האלוהית או שתיפתח גם פינת ג'ואני מתישהו?
ה הטופ מודל הבא New member 15/11/07 #25 חעע בעיקרון זה רק לבנות מושלמות עם תמונות ממש מדהימות כמו דניאלייייייייייייייי... והבאה בתור (הפתעה חחע ). אבל אם יהיה ביקוש אני ישים לג'ואני למרות שהתמונות שלה ממש שיעממו אותי חוץ מהפרסומת ה=ר=א=ש=ו=נ=ה בלבד לקאוורגירל.
חעע בעיקרון זה רק לבנות מושלמות עם תמונות ממש מדהימות כמו דניאלייייייייייייייי... והבאה בתור (הפתעה חחע ). אבל אם יהיה ביקוש אני ישים לג'ואני למרות שהתמונות שלה ממש שיעממו אותי חוץ מהפרסומת ה=ר=א=ש=ו=נ=ה בלבד לקאוורגירל.
M mikmikonet New member 15/11/07 #28 מקסימום אני אפתח פינה לג'ואני ../images/Emo23.gif אם בעיקרון הפינה היא לבנות מושלמות עם תמונות ממש מדהימות, אני מניחה שלא תהיה בעיה שג'ואני תהיה אחת הבאות בתור אני מוכנה לפתוח לה אחת.
מקסימום אני אפתח פינה לג'ואני ../images/Emo23.gif אם בעיקרון הפינה היא לבנות מושלמות עם תמונות ממש מדהימות, אני מניחה שלא תהיה בעיה שג'ואני תהיה אחת הבאות בתור אני מוכנה לפתוח לה אחת.