שאלון שישי(ץ)

שוודה

New member
../images/Emo197.gif שאלון שישי(ץ)

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק:) שאלות כלליות:
שם:
המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות:
1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:
2. ולפני שאתה הולך לישון:
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים:
6. מה דעתך על ורוד?
7. מה הצבע האהוב עלייך?
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל:
11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?
12. אתה אוכל ארוחת בוקר?
13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
18. למה?
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי:
21. יש לך תחביבים כלשהם?
22. אתה מבצע אותם טוב?
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
25. אתה עובד?
26. מוסיקה אהובה:
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?
29. ריקוד עושה לכם את זה?
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה....
31. חבר/ה הכי טוב/ה?
32. החבר הכי מנותק מהמציאות?
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?
34. הכי חסר אחריות?
35. הכי נודניק?
36. הכי תינוקי...?
37. הכי יפה/חתיך?
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה:
39. אתה קרוב להורים שלך?
40 למי יותר, אמא או אבא?
41. יש לך אחים או אחיות?
42. ואם אין לך, היית רוצה?
43. מה אתה אומר על אימוץ?
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?
46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג:
47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:
49. בושם אהוב:
50. תכשיט אהוב:
51. התמכרות כלשהיא:
52. יש חבר/ה?
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
54. חלום שחלמת והתגשם:
55. ושאלה אחרונה....נהנת? שבת שלום!!

שישיץ

New member
צעד ראשון_../images/Emo79.gif

שאלות כלליות: שם: שירן לא? גיל: 17 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: מאזניים מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה אני צריכה לעשות 2. ולפני שאתה הולך לישון: זה confidential 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני שרה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? המון 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אחלה צבע 7. מה הצבע האהוב עלייך? זה משתנה.. סגול, ירוק, כתום, אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? טיפשי 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אדום לבן וחום 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יאפפ אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? מקדונלדס? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לרוב לא. ואם זה בוקר אז זה 3-4 בצהריים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? מקקים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? שמן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? הרבה 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת כמעט הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. 18. למה? כלבים =
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פשוט 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יאפ פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? נגיד 22. אתה מבצע אותם טוב? אולי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לצייר ולרקוד 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בערך 25. אתה עובד? כן 26. מוסיקה אהובה: שרית חדד, איציק קלע ודן תורן. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי במוד 29. ריקוד עושה לכם את זה? יאפ 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? חברים, סיטקומים, חברים, סדרות בית חולים (האוס
), חברים, ג'ואן מארקדיה והמון חברים. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אממ 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אורטל 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? מור וברק 34. הכי חסר אחריות? אממ 35. הכי נודניק? דיאנה 36. הכי תינוקי...? אממ 37. הכי יפה/חתיך? אממ 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? אממ משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא ממש 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? הייתי רוצה תינוקת. אחות ילדה. מזה משנה
43. מה אתה אומר על אימוץ? וואוו 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? איכ
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אני 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: smelly cat 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אור 49. בושם אהוב: 212? 50. תכשיט אהוב: שרשרת שאני צריכה לחפש אותה אגב
51. התמכרות כלשהיא: חברים 52. יש חבר/ה? למי? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): מדצ"ים 54. חלום שחלמת והתגשם: אממ 55. ושאלה אחרונה....נהנת? ממה? שבת שלום!!

dsol

New member
לא תבואי שישי(ץ) שבת...._../images/Emo189.gif

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק:) שאלות כלליות: שם: דודי גיל: 17 מזל: תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש: אלטעזאכין מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אוף בית ספר... 2. ולפני שאתה הולך לישון: אוף... מחר בית ספר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? בלעעע למה באתי לפה ?! 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? ברור 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? יפייפיה ! 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור/כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שיהיה לי בית משלי נראה כבר 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כעעע אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? גבינות 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? מה שאני מוצא בבית/קונה 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לא יודע... שיהיה משהו נדע 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן הרבה דברים 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודע... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? כע 18. למה? זה לא היה ממש אוכל רק פירורים מעצבנים שנדבקו לי ליד אחרי שהבאתי לכלב שלי לךאכול... ויש לי מנהג מגונה כזה לכסוס ציפורניים ושחכתי שהיד שלי מלוכלכת אז בטבעיות התחלתי לכסוס ציפורניים עם אוכל של כלב על היד.... 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? סוג טעים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן... שיש לי חוסר שינה אז אני פשוט לא רעב פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? גרפיקה 22. אתה מבצע אותם טוב? שצריך 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? נגינה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? בקרוב מתחיל 26. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא ממש או בעצם לאפדאנס עושה לי את זה... 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? את התוכניות של יס סטאר (פשוט ערוץ שולט!) מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?- 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?- 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?- 34. הכי חסר אחריות?- 35. הכי נודניק?- 36. הכי תינוקי...?- 37. הכי יפה/חתיך?- 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?- משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא ממש 40 למי יותר, אמא או אבא? - 41. יש לך אחים או אחיות? 2 42. ואם אין לך, היית רוצה? - 43. מה אתה אומר על אימוץ? שיהיה בכיף, ההורים פעם רצו 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? היו כן היו לא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לא יודע... 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מכה אפורה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מנחם 49. בושם אהוב: הוגו
50. תכשיט אהוב: שעון 51. התמכרות כלשהיא: סוליטר 52. יש חבר/ה? לא, ראיתם אותי פעם ?! מי תרצה דבר כזה ?!
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הופעה 54. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכר חלומות 55. ושאלה אחרונה....נהנת? ממה ? שבת שלום!!

יש לי בחילה../images/Emo122.gif

שאלות כלליות: שם: ניר גיל: 17 וחצי מזל: תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש: זונות מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מתי חוזרים לישון 2. ולפני שאתה הולך לישון: אמנות 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? יותר מדי דבריפ 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?מושי מושלם
7. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד
, נו כל צבע ותקופתו
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור
, אני פריקית קשוחה ואפלה.
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אפרסק 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? ניסוח דפוק של המשפט מתוקים. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סלט 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לעתים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אנשים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? בשר 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לאדעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?למה כן? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?ירקות 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כמה פעמים פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? אמנות 22. אתה מבצע אותם טוב?משתדלת 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? :X 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא ממש 26. מוסיקה אהובה: מוזיקה 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי במצברוח, העיקר שיהיה סרט. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?שוב, תלוי 29. ריקוד עושה לכם את זה?יאפ 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?ערוצי סרטים, הוט, ביפ משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אי אפשר להשוות 41. יש לך אחים או אחיות?אח 43. מה אתה אומר על אימוץ?אחלה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?בת דודה, אחי 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:חלומות גדולים 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: ליהי 49. בושם אהוב:קשה להחליט 50. תכשיט אהוב:השרשרת מהודו 51. התמכרות כלשהיא: יותר מדי 52. יש חבר/ה?בעל 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):כל מיני 54. חלום שחלמת והתגשם:כן 55. ושאלה אחרונה....נהנת?לא ממש שבת שלום!! (גם לכם, עומר חזר
)

Tal Pe

New member
הצטרפתי!

שאלות כלליות: שם: טל גיל: בקרוב 21 מזל: תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש: קר מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איזה יום היום? 2. ולפני שאתה הולך לישון: מנסה לנחש על מה אחלום בלילה... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? סרטים על עצמי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים:6. מה דעתך על ורוד? צריך להשמיד 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור... 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? למען האמת כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? תותים
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? שותה מיץ, לפעמים גרנולה 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? בשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא שזכור לי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אבוקדו... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא... 18. למה? כי זה לכלבים :) 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פירות וירקות 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? צילום, ציור, מוזיקה 22. אתה מבצע אותם טוב? משתדלת! 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לעוף... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? עשיתי שנת שרות, זה נחשב?... 25. אתה עובד? כן, בצבא הגנה לישראל 26. מוסיקה אהובה: רוק בנות ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? אם כבר אז משהו מרגיע 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא ממש 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה כ"כ... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא כל כך 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? 3 אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? הייתי רוצה אחות 43. מה אתה אומר על אימוץ? בעד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן :) כלב, כלב וחתולה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אף אחד... 46. יש לך משפחה בחו"ל? לצערי לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה זהב - שילה פרבר 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יובל (אחיין שלי) 49. בושם אהוב: 212 50. תכשיט אהוב: שרשרת כסף עם לב קטן 51. התמכרות כלשהיא: 212 :) 52. יש חבר/ה? הלוואי...
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): שנת שרות 54. חלום שחלמת והתגשם: לא קרה... 55. ושאלה אחרונה....נהנת? השתדלתי :) שבת שלום!!

שוודה

New member
אניאניאניאני../images/Emo151.gif

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק:) שאלות כלליות: שם:
נגה גיל:
18 מזל:
גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש:
לישון מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:
החלום שחלמתי 2. ולפני שאתה הולך לישון:
היום שעבר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?
מחשבות קיומיות 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?
כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?
לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?
מממ בסדר כשהוא לא יותר מדיי 7. מה הצבע האהוב עלייך?
כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
צבעוני 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?
כחול 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?
שוקולד 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?
כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?
מדוזה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?
פירות ובשר. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?
כן. סחוג. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?
צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
לא 18. למה?
כי זה לא נראה לי טעים. (אבל יש לי חברה שטעמה) 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?
של כלבים. סתם. איטלקי. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?
כן. כשאני חולה אני בקושי אוכלת. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?
כן 22. אתה מבצע אותם טוב?
ממממ זה תחביבים... איך אפשר לבצע את זה לא טוב?! 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?
ריקוד ושירה, יכולת התמדה. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
כרגע לא 25. אתה עובד?
כן 26. מוסיקה אהובה:
הרבה... בעיקר רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?
שניהם טובים... כל אחד והכיף שלו. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?
ממממ קלאסיקה? 29. ריקוד עושה לכם את זה?
כשאחרים רוקדים כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?
לא רואה טלויזיה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?
מאיה הדס ונעמה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?
אני בד"כ המנותקת... 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?
לא רבה... 34. הכי חסר אחריות?
לא יודעת 35. הכי נודניק?
מי שנודניק לא חבר שלי 36. הכי תינוקי...?
דיי אני לא יודעת 37. הכי יפה/חתיך?
כולם יפים. בלעע. איזה שאלות מעצבנות 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?
הם חברים שלי!! ברור שאני הכי סומכת עליהם!! משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?
כן 40 למי יותר, אמא או אבא?
אמא 41. יש לך אחים או אחיות?
כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?
אחלה של דבר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?
אחותי הקטנה נועם 46. יש לך משפחה בחו"ל?
לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:
לילה\ שילה פרבר 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:
ליאור 49. בושם אהוב:
הוגו בוס דיפ רד 50. תכשיט אהוב:
שרשרת פנינים 51. התמכרות כלשהיא:
שוקולד 52. יש חבר/ה?
לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
מגמת קולנוע 54. חלום שחלמת והתגשם:
לא זכור לי... 55. ושאלה אחרונה....נהנת?
לא כל כך... אני דיי עייפה למען האמת... שבת שלום!!

שלום אני חדשה כאן! הנה השאלון שלי

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק:) שאלות כלליות: שם:חרגולית גיל: 25 מזל:קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש:אאממ... שוקו מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:פסיכומטרי 2. ולפני שאתה הולך לישון:פסיכומטרי 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?תלוי איפה אני... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?לא אהוב במיוחד 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן (אני סולידית) 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא, נחמד לדעת אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?לזניה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?מילקי 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חומוס 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?זבוב (בטעות בהודו) 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?אאממ... חימר 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?הגיוני אבל לא זכור לי. 18. למה?אאממ.. ככה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?טעים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?קרה. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?לא 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לשיר, לכתוב, להבין מטמטיקה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?כרגע לא 25. אתה עובד?הפסקתי בגלל הפסיכומטרי 26. מוסיקה אהובה:יהודית רביץ, מתי כספי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?אאממ.. עדיף ישראלית שקטה 29. ריקוד עושה לכם את זה?לא במיוחד 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?חיים הכט מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?שכנה שלי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?זאת שחיה באמריקה (התחתנה שלשום מזל טוב) 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אין 34. הכי חסר אחריות?חחח החברה הגרוזינית שלי 35. הכי נודניק?השכנה שלי 36. הכי תינוקי...?כנ"ל 37. הכי יפה/חתיך?אאמ.. זאת שלומדת מחול בירושליים 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?האקסית הראשונה שלי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?לא במיוחד 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?אחיות 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?הגיוני 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כמובן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אין, אמא. 46. יש לך משפחה בחו"ל? דוד קמצן אחד בפריס סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:"ימים טובים" יהודית רביץ 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:דביר לבן. יערה לבת. 49. בושם אהוב:קבוטין 50. תכשיט אהוב:צמיד 51. התמכרות כלשהיא:סגריות, אני בגמילה כבר 9 חודשים 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):הודו 54. חלום שחלמת והתגשם:מערכת יחסים שהתפללתי שתתרחש, אכן קרתה 55. ושאלה אחרונה....נהנת?ממה?

tipeshet

New member
ההה.

שם: עומר גיל: 16 מזל: תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש: כד מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "שיט, בוקר" P: 2. ולפני שאתה הולך לישון: מעבירה את היום אחורה בראש 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שאלות מהותיות
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אה-הא. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? קצת מזעזע.. אבל על ריח אין טעם להתווכח 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול, ירוק 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור סגלגל. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ירוק
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, אני מגמת גרפיקה, לומדים דברים כאלהP: אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לעיתים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ביצים של דגים|: 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא שזכור לי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אממ.. המצב הבריאותי לא מאפשר להיות צמחונית.. אז נקרא לעצמי "אוכל הכל" חחח. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי זה לא מושך אותי בכלל 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? של בני אדם 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? אני מצלמת, ומציירת, ומנגנת 22. אתה מבצע אותם טוב? אממ.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה לדעת לשיר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא
25. אתה עובד? לא
26. מוסיקה אהובה: רונה קינן,יוני בלוך ואפרת גוש,פיונה אפל,המכשפות,טאטו 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? ברומא התנהג כמו רומאי. אם אני במועדון אז עדיף מוזיקת מועדונים, אם אני.. לא, אז עדיף לא 29. ריקוד עושה לכם את זה? בסדר כזה.. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא כל כך רואה טלויזיה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? יש כמה כאלה, הכי טובים. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? החבר הדמיוני שלי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין לי כזה 35. הכי נודניק? שלומי, שמעיר אותי בימי שישי
:mad: 37. הכי יפה/חתיך? גרייס 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? זה לא יפה שאלות כאלה:mad: משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? אממ.. 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? שניים, קטנים ממני 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? למה לא? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הכלבה שליD: 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, בקנדה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: כשבאתי לקחת אותה מהעננים 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אילאיל 49. בושם אהוב: של גרייס P: 50. תכשיט אהוב: שרשרת שקיבלתי במתנה 51. התמכרות כלשהיא: עטים כדוריים. 52. יש חבר/ה? אמממ.. לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הופעה אחת של אפרת.. לא הלכתי אליה במקרה, אבל אם לא הייתי הולכת לא הייתי פוגשת את גל 54. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? ממה?

שישיץ

New member
יש לתפוז אמוטיקונים_../images/Emo79.gif

ולפי שישיצפידיה זה סמיילים עם רגשות והם נועדו כדי שתשתמשי בהם!!!!
(רואה,? אמוטיקון מימינך) מה זה :mad: צריך להביע??? אפילו בלי אף!! כמו שפעם דודי היה משתמש בכל הודעה בדברים מוזרים כאלה ~_~ אני לא מאמינה שאני ערה
(אמוטיקון)

שישיץ

New member
שלי מלא באמוטיקונים של תפוז_../images/Emo79.gif

(ושל אורלי זילברשץ בנאי. תודות לעומר) אז אין לי מושג על מה את מדברת. חוצמזה אין כמו איציקיו כפרעליו אני הולכת לרשום עווי יאללה קיס קיס בייוש

dsol

New member
אין שום רע בשימוש בסמיילים מאולתרים !_../images/Emo189.gif

הם לפעמים אפילו יותר יפים ! ~__~ שולט ! -__-" שולט !!! :mad: גם שולט ! ^_^ שוווולטטטט ! זה שאת לא מבינה את תורת הסמיילים והיופי שבדסר זו בעיה שלך >_<

שישיץ

New member
אין שום יופי בדסר_../images/Emo79.gif

ואני לא מבינה בתורת הסמיילים?? הלווו אני שישיצפידיה! ומדבר מי שאימץ לעצמן אמוטיקון!! דודינקה מלאך זה משו שמביע רגש אמורים לאמץ אייקונים תאמץ לעצמך משו מעפן כמו תו או משו
פורום גרפיקה עבד קשה על האמוטיקונים האלה אני בטוחה שאם תפנו אליהם הם יוסיפו את הסימנים המוזרים שלכם!

טולייצ

New member
../images/Emo105.gif קווווה קווווווווה

שאלות כלליות: שם: אורטל גיל: 17 וחצי מזל: אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: נזלת מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: בדר"כ על מה עליי לעשות אחרי שאני קמה.. 2. ולפני שאתה הולך לישון: המון דברים,זה הזמן שלי לחשוב בשקט על כל דבר! 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? כמעט כל דבר אפשרי. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא! צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא ממש אוהבת,למרות שקניתי תיק ורוד לאחרונה
7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? תכלת 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? בז' 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן! שיעורי פיזיקה אם אני לא טועה
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אורז 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא תמיד 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? סושי
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן,פעם טעמתי דג,ומאז לא נגעתי בדבר הזה שוב! 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא חושבת,אני דיי בררנית! 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל,אבל ממש לא הכל! 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי אני לא כלבה
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל לא "מורכב",כלומר,פשוט.. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? כשיש זמן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לעיתים 25. אתה עובד? עדיין לא! אבל בקרוב
26. מוסיקה אהובה: בעיקר רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? גם וגם 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי מתי. 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן! 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סדרות,תוכניות מזדמנות מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? לה שישיץ 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אני רבה המון עם ברק!! 34. הכי חסר אחריות? אני חושבת שאני.. 35. הכי נודניק? דיאנה 36. הכי תינוקי...? אין 37. הכי יפה/חתיך? אני אשמור את דעותיי לעצמי! 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מור משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? בערך 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? - 43. מה אתה אומר על אימוץ?
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? יאפ סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Ricky Martin - I Dont Care הוא לא יוצא לי מהראש!! 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בר 49. בושם אהוב: אימפריו ארמני 50. תכשיט אהוב: שרשרת פנינים
51. התמכרות כלשהיא: Lost 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא עולה לי כלום.. 54. חלום שחלמת והתגשם:
55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן! שבת שלום! יומיים לטיול!

למעלה