שאלון שישי(ץ)

=[ אני התחלתי להיות מגעילה אני כמעט

לא פה בכלל! =[ ועצוב לי! שאלות כלליות: שם:דניאל ישראל אמפריה גיל: 16 וחצי מזל:עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש:בוםבמלה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:בוקר טוב 2. ולפני שאתה הולך לישון:כמה שלא בא לי לישון 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?האם יש רוחות? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?להיות מאושרת? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא,מדי פעם...טוב נו...את הרוב צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?שבט אילת אמפריה 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחור ולבן 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?צבעוני למדיי 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?קרם ורהיטים כתום עץ וצהוב 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כה אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?דברים מתוקים ומקרונים,פסטה..איטליאן פוד 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?לא כשר..חזזיר איככככ 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?אבוקדו 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?גמבה בחמוצים שזה כבר מו עור של סבתות 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?טוחנת כל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?איכ לא 18. למה?כי זה איכ , וחוצמזה זה אוכל לכלבים,,לי קוראים דניאל =] חח 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?איטליאן פוד 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כהה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?צופים, ולשירררר 22. אתה מבצע אותם טוב?כן =] 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?אמממ...לחזות עתיד..או..כוחות להזיז דברים בקליק חחח 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?צ-ו-פ-י-ם 25. אתה עובד?כן,עליכם 26. מוסיקה אהובה:רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?תלויי 29. ריקוד עושה לכם את זה?כההה 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?כל הריאלטי והטלנובלות הישראליות מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?איןלי אחת כזאת..נפגעתי כבר כמה פעמים 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?רון שיש חחח 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?מור 34. הכי חסר אחריות?בצופים,כולם אחראים 35. הכי נודניק?טופז 36. הכי תינוקי...?ג'חי 37. הכי יפה/חתיך?עידן חפץ 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?פרגית משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?ממ.....תלוי 40 למי יותר, אמא או אבא?אבא כרגע 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה?אבלי יש לי 43. מה אתה אומר על אימוץ?מאמצת ת'רעיון 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אחים אחיות נחשב? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחי ואחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:היא לא דומה.... 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:שרית...(?!) 49. בושם אהוב:אמור אמור,פרנהייט,רושאס 50. תכשיט אהוב:טבעת כסף 51. התמכרות כלשהיא:לשירים,ולגעת בבוהן שלי 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא הבנתי... 54. חלום שחלמת והתגשם:נתנו לי מכתב הזארה להפסקת לימודים 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן! =] מי בא לבוםבמלה?

E

Elektra Natchios

Guest
ואוו,

השאלונים האלה מגיעים ממש בזמן. יש לי בוחן במתמטיקה מחר
השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק:) שאלות כלליות: שם: אופיר. גיל: 15 מזל: עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש: יותר מדי מילים
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:
לעזאזל. 2. ולפני שאתה הולך לישון: "עוד מעט בוקר" 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? כל מיני.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? המון. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא.. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא בשבילי. 7. מה הצבע האהוב עלייך? צבעים כהים. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור
, אולי? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? בהחלט. שיעורי אומנות בכיתה א' בהחלט תורמים להשכלה. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא, לרוב שניצל ופירה
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? הרבה דברים. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?... הרבה דברים. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? לא אוכלת הכל, אבל גם לא צמחונית/טבעונית. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? ולמה שאטעם? 18. למה? אני שאלתי קודם. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אכיל. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? אפשר להגיד. 22. אתה מבצע אותם טוב? לא יודעת, לא נראה לי, בכל אופן. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שמיעה מוזיקלית. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא. 25. אתה עובד?
לא.. 26. מוסיקה אהובה: רונה קינן ורבים אחרים. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? אפשר.. בבית עם מסך גדול? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מרגיעה, לרוב. 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? friends, cold case... מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? - 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?
החברים יגידו שאני. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 'כל הזמן'?.. אין ממש.. 34. הכי חסר אחריות? יש מספיק
35. הכי נודניק?
36. הכי תינוקי...?
37. הכי יפה/חתיך?
לא יודעת. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? שאלה טובה. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא.. 40 למי יותר, אמא או אבא? אולי, אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? כן. 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא, מספיק לי, תודה. 43. מה אתה אומר על אימוץ?
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כמובן
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?
שוקו? 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, בצרפת. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: לא יודעת את השם שלו, אבל זה שיר של רונה (shocking): "אם רק תחייכי אלי, ותגידי לי משהו טוב... כאילו מישהו הדליק את האור, יש לי סיכוי, יש לי סיכוי, לאהוב" 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: זיו. 49. בושם אהוב: non 50. תכשיט אהוב: צמידי הבד שלי
51. התמכרות כלשהיא: ... 52. יש חבר/ה? לא. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא זכור לי מקרה שכזה. 54. חלום שחלמת והתגשם:
ממ... 55. ושאלה אחרונה....נהנת? בטח. עכשיו למתמטיקה.

bזוהר

New member
אם ר(אאאאאאא)ק תחייכי אליי! ../images/Emo6.gif

משהו טוווווווווב באתי לראות איך את מסתדרת בדירה. הבאתי ת'קליק! * חחחחחחחח השיר הזה מעלה בי זכרונות נעימים:) *היא לא באמת אומרת ת'קליק, כן? זה 'תקליט'. חה. חברה שלי חשבה שזה קליק D:

E

Elektra Natchios

Guest
"הבאתי מאוורר, ופעמיים קרטיב לימון"

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif

כן. "באתי לראות, איך את מסתדרת ______(עם החום? - ניחוש שלי, ההקלטה לא משהו
) הבאתי מאוורר, ופעמיים קרטיב לימון"

bזוהר

New member
חחח. באתי לראות

איך את מסתדרת עם החום ו.. להפשיט אותך? אה, לא. קרטיב לימון הרבה יותר מגניב.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo12.gifזה לא בבית השני?

יש לי כמה ורסיות לבית הזה. "באתי לראות, איך את מסתדרת עם עצמאות,(לא ברור איך הגעתי לזה) הבאתי מאוורר ופעמיים קרטיב לימון"(
עד שעליתי על זה, לקח לי הרבה זמן!) ויש את החום, שזה פשוט נשמע לי הגיוני, אז החלטתי - למה לא?
את מוזמנת לתקן אותי...

E

Elektra Natchios

Guest
פעמיים! פעמיים!../images/Emo6.gif

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gifלא...

"הבאתי תקליט, וגלויה קטנה למקרר"
שיר מצויין. *מחכה מחכה מחכה מחכה להופעה הבאה*

באיחור אופנתי..

שאלות כלליות:
שם: שי
מזל: תאומים
המילה הראשונה שעולה לך בראש: מאמי(?) (סתם כי דיברתי איתה לפני שניה..) מחשבות: 1.
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ל-י-ש-ו-ן 2.
ולפני שאתה הולך לישון: ל-י-ש-ו-ן.... ואז אני נשארת ערה שעתיים
3.
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? סיגריה.. במידה ויש. 4.
יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטוח יש.. 5.
כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא תמיד צבעים: 6.
מה דעתך על ורוד? יפה, לא עליי. 7.
מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול וסגול 8.
איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול כהה מאוד 9.
אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן זה סבבה.. 10.
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא ממש אוכל: 11.
מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? כנפיים של סבתא
12.
אתה אוכל ארוחת בוקר? כה 13.
מה הדבר שבחיים לא תאכל? חצילים, חומוס, טחינה. 14.
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אפשר להגיד את זה על כדורים?
15.
האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי... בד"כ זה ההפך. 16.
צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל.. 17.
טעמת פעם אוכל של כלבים? אה.. לא. 18.
למה? למה כן? 19.
איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ג'אנק
20.
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יצא.. פנאי: 21.
יש לך תחביבים כלשהם? לנגן הרבה 22.
אתה מבצע אותם טוב? אני חושבת שכן 23.
איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ריקוד 24.
אתה מתנדב בגוף כלשהוא? הנוער העובד 25.
אתה עובד? מובטלת לצערי.. 26.
מוסיקה אהובה: רוק ישראלי בעיקר.. 27.
מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע עם האישה
28.
מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה? 29.
ריקוד עושה לכם את זה? את האמת? כן 30.
מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיש מי ה.... 31.
חבר/ה הכי טוב/ה? מיכל 32.
החבר הכי מנותק מהמציאות? אלעד 33.
החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? האקסית.. 34.
הכי חסר אחריות? חח אח שלי 35.
הכי נודניק? גם? 36.
הכי תינוקי...? אלעד לפעמים 37.
הכי יפה/חתיך? לאלעד לא חסר יופי... 38.
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מיכל משפחה: 39.
אתה קרוב להורים שלך? רק לאבא 40.
למי יותר, אמא או אבא? אבא 41.
יש לך אחים או אחיות? יש 42.
ואם אין לך, היית רוצה? יש לי אבל 43.
מה אתה אומר על אימוץ? דבר קדוש 44.
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אחותי כאילו?
45.
מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אח שלי.. ודודה שלי. 46.
יש לך משפחה בחו"ל? יש דודים סתם שאלות קיטבג: 47.
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ברי סחרוף- יומולדת (יש את זה ב-24 פשוט..) 48.
שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: נטע 49.
בושם אהוב: אנג'ל 50.
תכשיט אהוב: העגיל שלי בגבה? 51.
התמכרות כלשהיא: למוזיקה.. 52.
יש חבר/ה? יש חברה
53.
דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): איזה פאב.. והיא זכרה אותי משם
54.
חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת כזה דבר.. 55.
ושאלה אחרונה....נהנת? בטח

omri015

New member
עונה

שם:עומרי גיל: 15 מזל:עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש:כסף? מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שאני יחזור לישון 2. ולפני שאתה הולך לישון:שאני הולך לישון 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?כמה משעמם לי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?להיות מילינור כמו כול החלמות האחרים 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?איך אפשר לחשוב בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?על המילה או הצבע? 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחום אדום זה 2 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?לא יודע אולי שחור ואדום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?שחום אדום עם צירוים מאנגבים כאלה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? באמת לא ידעתי? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?מקדול'נדס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא אבל שותה את המשקה בוקר הזה 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?לא יודע לא חשבתי על זה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא זוכר 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן יש כאלה שלא אוכלים עוגת אבל בכול זאות אוכלים זה מוזר 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?מה שבא 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?כן 18. למה?חבר אמר שזה ממתק כזה אבל לא בדיוק נגעתי בזה באתי להכניס לפה ואז הם אמרו שזה חטיף לכלבים 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?אוכל נורמלי? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?בטח כול השנה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?מחשב נחשב? 22. אתה מבצע אותם טוב?נגיד שבלהרוס תמחשב אני מעולה 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לרוץ מהר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?דרור שזה חלק מהנוער העבוד והולמד שזה חלק מהבית למדה ועמדה אל תשאלו אני מושפע מזה 25. אתה עובד?כן 26. מוסיקה אהובה:כול מיני 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מרגעיה 29. ריקוד עושה לכם את זה?תלוי 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?סדרות אמרקאיות טובת מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אופןיר 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?אני? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?לא יודע 34. הכי חסר אחריות?לא יודע 35. הכי נודניק?ילדה שאתם לא מכירים 36. הכי תינוקי...?אני 37. הכי יפה/חתיך?לא מכירים 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?אופיר משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?לא 40 למי יותר, אמא או אבא?לא זה ולא זה 41. יש לך אחים או אחיות?כן שני אחים וכלב נחשב? 42. ואם אין לך, היית רוצה?הלוואי ולא היה לי 43. מה אתה אומר על אימוץ?נחמד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בטח 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?הכלב? 46. יש לך משפחה בחו"ל?לא יודע ניראה לי שכן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:לא עולה שום שיר כרגע 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:עדן 49. בושם אהוב:רושאס 50. תכשיט אהוב:לא אוהב 51. התמכרות כלשהיא:וופלים עם שוקלדים 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא זוכר משהו כזה 54. חלום שחלמת והתגשם:לא יודע 55. ושאלה אחרונה....נהנת?חבל לכם על הזמן לא נהנתי ככה הרבה זמן

למעלה