שלום לגלעד שליט מכורדיסטאן

../images/Emo198.gifשלום לגלעד שליט מכורדיסטאן

Bashir Sabri Botani - A tribute to Gilad shalit המוזיקאי הכורדי Bashir Sabri Botani שולח שלום לגלעד בביקור בישראל החליט הזמר באשיר סברי בוטאני ללבוש את החולצה של גילעד שליט ולתמוך במאבק לשחרור לשחרור גלעד שליט. מטרת הביקור להקליט בישראל מוזיקה עם אומנים כורדים מישראל בין היתר הקליט לעצמו מוזיקה והעניק שירים במתנה לישראל Bashir Sabri Botani פליט כורדי מאיזור כורדיסטאן מחוז טורקיה מתגורר בשבדיה

המתוק26

New member
סלבס ישראלים,יש לכם מודל לחיקוי ,לבישת חולצת

גלעד שליט בהופועות שלכם,גם תעזור לגלעד,וגם תעזור לשמור אתכם בתודעת הציבור כאמנים.

אכן אכן.

גלעד שליט הוא אחלה מכשיר ליחסי ציבור. אוי, כמה שאלה שבונים עכשיו קריירה מה"מאבק לשחרור גלעד שליט (tm)" יתבאסו אם וכאשר הוא חס ושלום יוחזר. ועלי להזהיר את כל מי שרוצה לגזור קופון- כנראה שבקרוב שליט חוזר. קפצו מהר על העגלה פן תאחרו!

מה שעוד יותר סבבה זה

שביבי יסתכל בהפגנות, יגיד לעצמו "אה, אלה שוב כל הפעילים בתשלום שבאו להרויח כמה גרושים?" ובמקרה הטוב יתעלם מהם. במקרה הרע הוא יקח מספרי טלפון כדי להזמין אותם לקמפיין הבא של הליכוד.

המתוק26

New member
הוא גם עשוי לחשוב:נמאס לי כבר מהפאדיחות

שעושים לי בתקשורת,מציגים אותי כלא אנושי,לא חכם, ורע ליהודים... אני הולך לסגור עיסקה בקרוב, ולהפטר מהנודניקים האלה,חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שאתה לא מבין.

הוא יודע שהפאדיחות לא יפסקו. ברגע שיפנימו בארץ מה עומד לקרות יתגלה מי כאן הרוב. לא רוב הניקים בפורום גלעד שליט, אלא רוב הציבור האמיתי. והמחאה על שחרור ברגותי תהיה גדולה בהרבה מהמחאה על אי שחרור שליט. וזה עוד לפני הפיגוע הראשון. אולי פוליטיקאים לא חושבים הרבה מעבר לבחירות הבאות, אבל על הבחירות הבאות אין ספק שהם חושבים.

המתוק26

New member
ביבי לא יתרגש מהפגנת מתנחלים

רבים ככול שיהיו,הם עדיין מיעוט זניח ומאוס בישראל

מבזק מציאות:

1) המתנחלים כבר מזמן אינם מחוץ לקונצנזוס. 2) אולי נדמה לך שרק מתנחלים מתנגדים לשחרור מחבלים- אתה טועה בענק. לא רק מתנחלים מתגנדים, ואפילו לא רק ימניים. לי אישית יש תעודת שמאלני תוקע סכין בגב האומה עוד משנות ה-80. ואני יכול לתת לך עוד דוגמאות של שמאלנים כמוני שיצטרפו להפגנת ה"מתנחלים". ודרך אגב, חשבתי שאתה ימני מושבע. ככה ימני מושבע מדבר על המתנחלים?

המתוק26

New member
בטוח שי עוד מתנגדים חוץ מהמתנחלים

כול מיני פארנואידים,שלא יודעים לשים את האצבע על הבעיה האמיתית ,שככול הנראה כבר נפתרה,והיא הגברת הביטחון בגבולות ,משמרות סבירות לחיילים השומרים,שלא ירדמו בשמירה, אמצעים טכנולוגים,יותר עמדות שמירה ... ולא עיסקת שבויים כזו או אחרת,שהתגבור שלה למספר המחבלים החופשיים,והמסוכנים כרגע, בטל בשישים (למי שלא יודע,זה זניח מאד)

מה דעתך להציע לרמטכ"ל

הצעה אופרטיבית להגברת הבטחון בגבולות, משמרות סבירות לחיילים השומרים שלא ירדמו בשמירה, אמצעים טכנולוגיים, יותר עמדות שמירה... מבלי לגייס את כל המילואימניקים ל12 חדשים בשנה ומבלי לגרום למדינה לפשיטת רגל? אני ממליץ לך קודם כל לשרת במילואים בשטחים כדי ללמוד את הנושא. כדאי לך להתקשר לחטמ"רים, הם מחפשים מי שיהיה מוכן לשירות מילואים בתנאי קבע כנהג בט"ש.

המתוק26

New member
yes we can

אפשר בהחלט,גם להפנות יותר כוחות סדירים לגבולות, לא יקרה שום דבר אם יוותרו על אימון שבועי בבסיס ,כמובן בחלוקה כזאת שלא תשבית את התרגילים, מכול יחידה ילקחו קומץ חיילים לתגבור הגבולות פעמיים בשבוע, תאמין לי זה יוסיף המון כוח מתגבר לגבולות. ולא יהיה צורך לגייס מילואים 12 חודש, ומדינת ישראל לא תפשוט רגל... זה הכול מסע הפחדה שיקרי וניבזי,כדי להמשיך להתעלל בגלעד, כנראה שרובכם חובבי סאדו מזו

מענין מאד.

אם אכן זה אפשרי- למה זה לא נעשה עד היום? אולי מפני שכל צמרת צה"ל מורכבת מחובבננים שלא מבינים שום דבר בבט"ש ובאימונים?

המתוק26

New member
קודם כול מי אמר שזה לא נעשה?

שנית גם אם זה נעשה באופן חלקי,זה נובע מחוסר מעוף ויצירתיות של צמרת צהל,או אולי מעודף ביטחון עצמי בכוחותהם הלא מתוגברים,ואולי באמת מעצם היותם לא מספיק אחראים ומקצוענים בתחום עליו הם מופקדים. לפחות לא כמוני,שאני גם ממציא פטנטים, ובעל אינטלגציה קצת מעל הממוצע (עם כול הצניעות,אילצתם אותי להגיד את זה)

מה שנעשה

בשוליים- זה אבט"ש על ידי חיילים מיחידות עורפיות שבאים לשבועיים בשנה לשבת בש.ג בכניסה לישובים. מעבר לזה הבט"ש נעשה על ידי גדודים המסופחים לחטמ"רים, ומסיבות טובות- בראשן הצורך כהיכרות עם השטח. הדברים שאתה כותב פה מעידים על חוסר היכרות מוחלט עם הפעילות של צה"ל בשטח- ואתה בכל זאת מתיימר לטעון שאתה יודע טוב מקציני צה"ל מה לעשות.

המתוק26

New member
נכון, צמרת צהל עושה מעכבר הר,מה הבעיה

ללמד את החיילים שיגיעו מיחידות קרובות,בלימוד מהיר,את השטח עליו הם צריכים לשמור,אם את זה הם לא יצליחו לקלוט,הם לא ראויים להיות חיילים קרביים, אולי יש כאן חשש לבזות חלילה את כבודם של הלוחמים,בכך שהופכים אותם למעין ש.ג באופן זמני, אוי מסכנים שלי... עדיף להשאיר שבוי בשבי שלוש שנים, או אולי כול החיים, ולהסתכן בכול זאת בעשרות פיגועים באוכלסיה אזרחית...

חיילים ביחידות קרביות

לא מתהטלים כאשר הם לא בקו. אולי אתה לא יודע, אבל אחת הבעיות שגרמו להרוגים במלחמת לבנון השניה היתה מחסור באימונים. וההצעה שלך, לשלוף חיילים מהיחידות שלהם ליומיים בשבוע בקו ממש לא מסתדרת עם הרעיון השני שלך, ללמד אותם להכיר את השטח.

המתוק26

New member
זה שהשמאל,כפה על צהל מלחמת פתע

בגלל הבחירות,הביא לכך שהחיילים היו לחוצים, ומבוהלים,ולא תפקדו במיטבם, ולא מחסור באימונים,כפי שהשמאל מנסה להציג זאת, כדי לכסות את ישבנו, מאשמתו. נקודה

למעלה