THE WIZARD 55

New member
../images/Emo198.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo197.gif

במסגרת שיחות השלום שנערכות בפורום חשבתי להעלות לכם מס' שאלות השאלות מיועדות לערבים וליהודים, ויכתבו בלשון זכר, מאחר וישנו חוסר עצום במין הנשי. 1. מה אתה אוהב בערבים/יהודים? (הבהרה: אם במידה אתה יהודי, אתה יכול לכתוב גם מה אתה אוהב בעם היהודי וגם בעם הערבי, כנ"ל לערבים, מקווה שכולם מבינים
) 2. מה הייתם רוצים שישתנה אצל ערבים/יהודים..(כאן מומלץ לכתוב בפרט ביקורת עצמית
) 3. מה המשותף לערבים וליהודים ומה השונה לדעתכם? 4. מה המאכל האהוב עליכם אצל הערבים/יהודים? שתהיה לכולם שבת מקסימה

מילחמה

New member
1?

1.אחלה פעולי ביניין. 2.שהשמלאנים ישנו תדיעה שלהם ומהר. 3.חוץ מהשכנות ביננו שום דבר לא צריך להיות משותף וגם זה יותר מדי. 4.פיתה לבנה.

מילחמה

New member
צודקת טעות שלי...

עדיין לא ענית לי על השאלה מלפני כמה ימים.... את יהודיה או ערביה?

junior gong

New member
ערבים VS יהודים ( אהבתי אחלה פועלי ביניין חח)

. מה אתה אוהב בערבים/יהודים? ערבים : אוהב את הקטע הזה שכשערבי שיפונציק נכנס לבית להערכת עבודה, בכמה שניות האלה שהוא מסתכל על הבית ומשפשף את הסנטר שלו במעין קטע של מינימום הוא הולך לתת פתרון לניתוח לב פתוח, בכמה שניות האלה כל מה שעובר לי בראש כשאני מסתכל עליהם זה " אוי איזה חמוד, סימפטום התנהגותי של מדען נאסא אצל שיפוצניק " הם מרגישים כמו דוקטורים בקטע הזה. יהודים : אוהב בהם את האומץ לב שיש להם ( ראה ערך ההודעה של מייק00, צריך להיות באמת אמיץ בישביל לאכול גפלטעפיש, המאכל הזה אפילו קיבל פטור מהתוכנית אפקט הפחד כי גם להם יש גבול ) 2. מה הייתם רוצים שישתנה אצל ערבים/יהודים..(כאן מומלץ לכתוב בפרט ביקורת עצמית) שערבים יפסיקו להשתין בחומוס, ושכל היהודים יהיו אשכנזים ! אם היית שואלת מה הייתי רוצה שישתנה ברוסים למשל, הייתי רוצה שכל הזמרים הנחשבים שלהם ברוסיה יפסיקו להתלבש כמו צביקה פיק ביום מטורף, ומה הקטע עם התספורות שלהם? כל זמר שמוכר שם שלושה אלבומים פתאום מאריך שיער מפזר אותו לכל עבר, ושם אודם ואייליינר, זה כאילו גירסה הזויה של מייקל ג'קסון. 3. מה המשותף לערבים וליהודים ומה השונה לדעתכם? הדבר המשותף בעיקר אצל יהודים וערבים זה שיהודים שונאים ערבים וערבים שונאים יהודים 4. מה המאכל האהוב עליכם אצל הערבים/יהודים? איך לא? חמין מרוקאי כמובן !

mike00

New member
אני בדיוק יוצא ככה שאני אענה על השאלות אחר כך

אבל.................. שאלה 4 היא שאלה לא הוגנת.... איך אפשר להשוות חומוס לגפילטע? או עוף בתנור עם במיה,תפוחי אדמה,בצל ועגבניות לקרישה? או פלאפאל לדג מלוח?? אני מבקש להתחשב בחסרונות שלנו

טוב...

1. אצל הערבים: האוכל, המשפחתיות, העושר בשפה (למרות שאני לא יודע ערבית...), פשטות. אצל היהודים: יכולת הסתגלות לכל מציאות, היכולת להסתדר בכל מקום בעולם, יצירתיות, שכל, חגים, תרבות (לא של ערסים), הומור עצמי מפותח, בחורות. 2. ערבים: פחות אגו, יותר ביטחון עצמי, פחות אובססיה לכבוד, פחות נטייה להעלב, קצת יותר הומור עצמי, יותר אינדיבידואליות, יותר לקיחת אחריות, יותר שליטה ברגשות, פחות מלדודרמטיות... יהודים: ערסים, חכמולגיות והתחכמויות, קורבניות, גלותיות, פרקטיות יתר. 3. המשותף הוא יותר בין היהודים הישראלים לערבים כאן מאשר ליהודים מחו"ל וזה המזג, הלחץ, וזה זה שכל אחד הוא בתוך עיניני של האחר, בלתי אמצעיות. שונה: כל השאר... 4. ערבים: חומוס יהודים: ואללה לא יודע...פתיתים כנראה, כל השאר לקחנו והעתקנו מאחרים...

respecta1

New member
נענה על כמה אני בקושי מצליח לכתוב :)

1 נעתיק מיובל עם שני שינויים מיובל :) " אצל הערבים: האוכל, המשפחתיות." אצל היהודים: יכולת הסתגלות לכל מציאות, היכולת להסתדר בכל מקום בעולם, יצירתיות, שכל, חגים, תרבות (לא של ערסים), הומור עצמי מפותח, בחורות."
2 שערבים יפסיקו להיות מחבלים ויהודים יפסיקו להתלונן כל הזמן :p 3 התרבות של הביחד זה פחות ערבים ויהודים ויותר התרבות של האזור פה, במדינות המערב של אירופה וארצות הברית אם מישהו יתמוטט לך באמצע הרחוב או התחתית מעטים הרבה אנשים יעברו על פניו כאילו לא רואים אם פה.. מישהו יתמוטט ..אם לא היה חסר לו קמצן מלפני זה אז מרוב ההמון שיהיה סביבו עכשיו יהיה חסר לו :)

מוחמד5

New member
עונה

מה אתה אוהב בערבים/יהודים? ערבים :התמימות שלהם יהודים : התחכום 2. מה הייתם רוצים שישתנה אצל ערבים/יהודים הייתי רוצה שישתילו להם מוח (לשניהם) 3. מה המשותף לערבים וליהודים ומה השונה לדעתכם? משותף : הטימטום שונה : סוג הטימטום 4. מה המאכל האהוב עליכם אצל הערבים/יהודים? ערבים : כבש יהודים : חמין

למעלה