גמד ענק-תם ונשלם

../images/Emo198.gif../images/Emo66.gifגמד ענק-תם ונשלם../images/Emo112.gif../images/Emo17.gif

היום משחק גמד הענק עומד להיגמר.. הנה מספר חוקים לגבי מתנות היום הזה: קודם כל המתנות היום צריכות להיות משהו קטן-לא 200 קישורים לא 20000 רקעים משהו אחד קטן ויחיד
מה עושים הגמדים היום
מתחברים בשם המשתמש פורים בפורום אליסה גמד הוא מי שנותן היום חוץ ממתנה קטנה הוא ירשום על עצמו 2 משפטים שיעזרו לענק[מי שמקבל]לזהותו -כמו תוכניות אהובות,סרטים אהובים,שחקנים אהובים וכו.. מה יעשה הענק
חוץ מקבלת המתנות הענק הולך לנחש מיהו הגמד-מה שיהיה ודאי להניח קל מאוד אחרי 2 משפטים מזהים
גם אם טעיתם בפעם הראשונה מותר לכם לנחש עד שלא תזהו
בנוסף לכל אני מבקשת מכל אחד לענות על מספר שאלות נוספות:-מומלץ לענות בשם המשתמש המקורי שלכם ולא בפורים בפורום אליסה
איך עבר המשחק
תלונות
מתי תרצו לשחק אותו שוב
מה דעתכם עלי,בתור מנהלת המשחק שעשתה הכול לבד
לבד
לבד-בבקשה תזכרו את זה לפני שאתם מתנפלים עלי עם בעיות
חח.. ואם אין לכם בעיות..אני פה
ח ומגיע לי משהו בתמורה[תודה קטנה..אני יודעת,תביאו את אליסה לארץ.חח] וזהו..ככה יתנהל היום הקרוב כיעום האחרון של המשחק
מה תרצו להגיד בנוסף לכל

ליעל המקסימה היקרה המדהימה היפה והחכמה../images/Emo70.gif

בוקר טוב מאמי
מה שלומך
כבר שבוע שלם את בטח פותחת את המחשב ומתאכזבת ממני ואני מבינה אחרי מתנות כאלה קשה שלא
והכול בגלל שאני לא יצירתית ממש
אבל ניסיתי
המתנות להיום הם סיכום כללי של כל המתנות
מקווה שנהנת
אחד הדברים שמקשרים אותי ואותך זאת אליסה גיין מילאנו המדהימה
קבלי סירטון קצרצר עליה
שהוכן בהרבה זמן והמון אהבה
http://www.youtube.com/watch?v=khbg8DrOh6g והנה 2 רמזים עלי: אחת השחקניות האהובות עלי זאת הולי ואני צופה בבטופ מודל ובקיילXY מי אני

YaEl 15

New member
קצת הגזמת, לא? חח.. יפה? איך את יכולה לדעת?

אה, שלי? חח.. לדעתי את שלי. זה הניחוש שלי
רק רציתי לומר תודה רבה !!! נהנתי מאוד, ובאמת, היית הגמדית הכי נחמדה ומשקענית פה במשחק (חהחהחה ניראה את כל השאר אומרים שלא !) וזה היה נחמד שחיפשת חומר על דברים שחשובים לי, למרות שהם לגמרי לא נוגעים לך. וואוו.. הייתי אומרת לך עוד דברים אבל תיכף תיכף נכנסת השבת.. אז באמת
ואני אענה על הסקר במוצ"ש. ובקשר לפורום בוסטון ליגל - אני מנהלת עם עוד מישהו את הקומונה, ולו אמרו שאם הקומונה תשגשג, יהיה פורום שוב, רז כולם מוזמנים. ביי שלי
(את שלי? כן, לא?) וכולם. חח.. שתיהיה שבת שלום

../images/Emo23.gifמתנת פרידה לגליוש../images/Emo23.gif

היי, מתוקה! מה שלומך? אני מקווה שהכול מצוין
שנתחיל אם מתנות הפרידה? אז מה בעצם היה לנו השבוע? הרבה תמונות ורקעים ולפעמים קצת קישורים לדברים נוספים... הגיע יום שישי וחשבתי לעצמי שצריך לגוון קצת לקראת הסוף! אז הכנתי לך סרטון וידאו על קריסטין קרוק!! שקדתי ועבדתי עליו די הרבה (ואני חושבת שמגיע לי מזל טוב קטן מפני שזה הסרטון הראשון שלי
) אני מקווה שתאהבי כי זה נעשה מכל הלב
! את בטח רוצה לדעת מי אני, לא?...
כתבתי לך כמה מילות פרידה לסוף ושם יש רמז קטנטן בנוגע לזהותי
שיהיה לך שבת שלום וסוף שבוע מעולה

always be me mc

New member
יוליה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה על הסירטון!
הוא היה ממש יפה
ושיהיה במזל טוב
באמת הגיע הזמן שתעשי סירטון
באשר למילות פרידה... אהבתי
זה היה מאוד יפה לקרוא ולראות
ובאשר לרמז הענקי על מייקל רוזנבאום. תודה
אבל גם מקליז פותרים את התעלומה
אז זהו, אני שמחתי להיות הענק שלך ואני מקווה שאת לא סבלת יותר מדי כשהיית צריכה לתת לי
ובנימה זו שיהיה לך שבת שלום, יום מצויין, צפייה נעימה(אם את רואה עונה 7) וסוף שבוע מקסים(לא מקליז, מקסים! חח)

julie90

New member
חחח אז לפי מה שהבנתי כבר ידעת מי אני?...../images/Emo6.gif

(כי כתבתי מקליז באחת מהמתנות
)... בטח שאני רואה עונה 7! ד"א, איך היה הפרק הראשון לדעתך? (אני כבר מורידה את השני
). בכלל לא סבלתי מזה שאת הענק שלי, להפך! ממש שמחתי שאת הענק שלי, כי אני ידעתי עלייך קצת יותר מעל השאר, מפני שיש לנו הרבה במשותף
, ואז זה יותר קל למצוא משהו שבאמת תאהבי ושיהיה שימושי!
תודה, שיהיה גם לך סופ"ש מקליז ...אהה מקסים

always be me mc

New member
חח יש שכל בקודקוד אני רואה../images/Emo3.gif

אבל לא נורא היה כיף להעמיד פנים שאין לי מושג וכי עד יום רוזוול באמת לא היה לי כזה מושג
באשר לעונה ה-7(והמהממת!
) אז זו נראית לי אחלה עונה
הייתי מוסיפה עוד דברים אבל עם המזל שלי, שלי תיכנס ותקרא את הכל אז בואי נדבר עליה במקום אחר(המ.. יש לך איי סי קיו במקרה?) ובאמת יש לנו הרבה במשותף(אליסה, רוזוול, סמולוויל, העובדה שלשתינו יש קומונה
)
זה נחמד
וגם יהיה נחמד אם נדבר גם מחוץ לפורום/קומונה/תפוז ונרכל על לקסאנה/קלואיס/קלויס/ג'ייסאנה/קלאנה/מקליז/מייקל ומריה ובכללי

julie90

New member
את מה שכתבת בכותרת, אנ אקח כמחמאה../images/Emo6.gif

יש לי אייסי - 247291037 (אבל רוב ימות השנה אני לא נמצאת שם, סתם כי אני שוכחת ממנו
). ד"א, שכחתי לומר לך שאני מצטערת שאין מוסיקה בוידאו! נסיתי לשים אבל זה לא הצליח

always be me mc

New member
זו באמת מחמאה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

ובאשר לאיי סי קיו. אז הצעתי אליך היא לעשות קיצור דרך לדסקטופ(אם אין לך עדיין) ולעשות שהוא יתחבר אוטומטית מתי שאת מתחברת לאינטרנט וכך לא תשכחי אותו
ואותי

julie90

New member
עונה על השאלות לסיכום../images/Emo66.gif

איך עבר המשחק? מהר וכיף! נהנתי מכל רגע! אהבתי מאוד לתת וגם לקבל ואני חושבת שבאיזשהו מקום מסוים המשחק חבר בינינו! למדנו דברים חדשים אחד על השני ולדעתי, זאת הייתה המטרה העיקרית, לא?
תלונות? אישית, לי אין תלונות! אבל, שמתי לב שהיו כמה ענקים שלא קיבלו מתנות (או לא קיבלו בזמן) וזה קצת גרם לי להרגיש שלא כולם משתפים פעולה...
מה דעתכם עלי? כל הכבוד לך, שלי, שאירגנת וניהלת את כל זה בעצמך! אני חושבת שזאת אחריות מאוד גדולה ובאמת מגיע לך המון כבוד!
מה תרצו להגד בנוסף לכל? תודה רבה לגמד שלי (שעדיין איני יודעת מי הוא
) על זה שעשית לי את השבוע! תודה רבה על התחושות שגרמת לי להרגיש, מפני שזה היה הכי חשוב מבחינתי! תודה גם לשלי, שלא פעם נענתה לבקשותיי
ותודה ענקית לכולם, סתם כי אתם זה אתם
(ואני נשמעת פלצנית ביותר
) שבת שלום לכולם

julie90

New member
שכחתי שאלה אחת ../images/Emo67.gif

מתי תרצו לשחק אותו שוב? בפורים

נטלי נטלי נטלי ../images/Emo175.gif../images/Emo118.gif

הקישור האחרון השבוע, גם רואים את אליסה וגם השיר ברקע הוא האהוב עליי - vivo per lei - אם את לא מכירה אז.. הנה הגיע הרגע ! מועדים לשמחה, שבוע טוב, בהצלחה בכל ונתראה בשמחות
מי אני
ניתן לשים בשמי י' אבל לא חייב..

nimix

New member
yup it is ../images/Emo9.gif

טוב אני מניח שהרמז היה .. חתיכת רמז .. :)

nimix

New member
ויכול להיות

שאת היית הגמד שלי? לפי האחרים, אני חושב שאת היחידה שנשארה.. תקנו אותי אם אני צודק :)

למעלה