גמד ענק-תם ונשלם

always be me mc

New member
חח כן יש לי את זה על המחשב

באיכות משהו משהו
אבל תודה
זה בהחלט מצחיק לראות את זה כל פעם מחדש
והיא פשוט מקסימה, חמודה ומדהימה שם
המ.. וכן ידעתי שהיא קנדית(לכן השם סלין דיון קופץ לי לראש כל פעם
), וזה באמת היה מצחיק הקטע עם המעלות (שם הוא כזה אומר: במובן של לבה נופלת מהשמיים או עידן הקרח? חח)

always be me mc

New member
חח בקטע של המסיכה

(כנראה הייתי מושפעת מפרק 5X05 של סמולוויל שם קלארק היה מחופש לזורו
חח) אז חשבתי על גיבור על(וכשחושבים על זה אני באמת אובססיבית בקטע הזה) אבל יפה שיצא גם ג'ים קארי
והאמת? ריגשת אותי עכשיו עם המשפט הזה
חבל רק שאתה היחיד שרואה את זה ככה
ובאשר לקליפ הוא מאוד יפה! אומנם אני מעריצת קלויס רק ב"לויס וקלארק" ובסרטים אבל אי אפשר להכחיש שזה קליפ יפה
על הלינק
והשיר אכן חזק
זה אחד מהשירים האלה שבחיים לא יעלו על דעתי להשתמש בהם(כי למען האמת חוץ ממאריה אני לא שומעת הרבה
) אבל לא נורא(ברגע שאני אשכור יועץ לענייני שירים אז אני אהיה בסדר
) הו וגם הורדתי תוכנת עריכה חדשה אז בכלל אני חושבת שיהיה יותר טוב

nimix

New member
ובכן

כזה אני - מרגש :) וואי שכחתי את הפרק הזה של קלארק מחופש לזורו .. ואיזה תוכנת עריכה הורדת אם יותר לי לדעת? ויותר לי :Q ז"א גם אני רוצה להוריד משהו , האם זה פינקל 11? האם אפשר להשתמש בתוכנה שהורדת בכתוביות בעברית? ואיך את לוקחת את קטעי הוידאו? נגיד, עם תוכנה מסוימת לוקחת רק 20 שניות מפרק מסוים או משהו כזה ואז שמה בתוכנת העריכה? אני עדיין מנסה לעשות קליפ וידאו ( אבל של תמונות) מהטיול שלי , בדיוק שנה שעברה.. הוי איך שהזמן עובר.. ועד שהגעתי למשהו (עם תוכנת MOVIE MAKER של ווינדוס) אז קרה משהו למחשב בלתי צפוי והקובץ פתאום לא ניתן לקרוא אותו ואי אפשר לעשות כלום, כאילו הקובץ לא קריא ובכלל נהפך לקובץ TMP משום מה וזה ממש מעיק ז"א מה שעשיתי, משהו כמו 13 דקות - פשוט הלכו לאיבוד , נעלמו להם באויר הצח..אז אני צרך לעשות מחדש אז חשבתי אם כבר אז עם תוכנה יותר משוכללת....

always be me mc

New member
אוקי אז דבר ראשון לפני שאשכח:

הסירטון על לאנה להורדה: http://files-upload.com/files/542788/Lana%20Lang.wmv ובאשר לתוכנה זה Sony Vegas Pro מסתבר(ותודה ללירון על הגילוי
) המ.. באשר לכתוביות בעברית לא יודעת(אתה יודע אני עוד מנסה להבין תתוכנה), כדי להביא קטעים אני לוקחת את קטעי הוידיאו בעזרת Import מהמחשב וכאשר זה מייבא זה מייבא את כל הקובץ. אני גוררת פרק זה מביא את כל הפרק
אבל מה שבטוח זה שהתוכנה הרבה יותר משוכללת וגם מקצועית לדעתי
ויש שם אחלה של אפקטים
ואיך שלא יהיה אני מאחלת לך רק בהצלחה עם הסירטונים שלך
ואני מאחלת לך רק דברים טובים בעולם העריכה
(את האסונות אני שומרת לי חח)

nimix

New member
אז דבר ראשון לפני שאשכח

סרטון כבר בתהליכי הורדה - תודה על הלינק ! בהצלחה גם לך עם התוכנה - נשמע מבטיח. ..

nimix

New member
נהניתי !

ואגב - איזו קפיצה יש בקליפ האחרון? לא שמתי לב.. את יכולה לומר באיזו דקה בדיוק? אבל זה בסיידר לא קריטי .. כי באמת לא שמתי לב לשום קפיצה ..

always be me mc

New member
עונה על השאלות../images/Emo9.gif

איך עבר המשחק? עבר מעולה
תלונות? לא
מתי תרצו לשחק אותו שוב? בפורים?
האמת שאני לא בטוחה אבל אין לי ממש כוח לעשות שוב בקרוב
מה דעתכם עלי,בתור מנהלת המשחק שעשתה הכול לבדלבדלבד-בבקשה תזכרו את זה לפני שאתם מתנפלים עלי עם בעיותחח.. ואם אין לכם בעיות..אני פה ח ומגיע לי משהו בתמורה[תודה קטנה..אני יודעת,תביאו את אליסה לארץ.חח]: אחלה מנהלת!
רוצה גם לפקד על הפורום?
מה תרצו להגיד בנוסף לכל: יש לנו ארץ נהדרת וגם פורום

YaEl 15

New member
עונה על השאלות |חביוק| ושוב תודה לשלי../images/Emo70.gif

איך עבר המשחק? נחמד
בזכותך
חח.. תלונות? לא תלונות, אבל יש לי הצעות. יש אותי, שאני לא יכולה להיכנס בשבתות, וזה מחשיד. יש גם את גליה, שאם אני לא טועה, לא יכולה במשך היום. אולי לקבוע זמן מסויים למתן המתנות (נשמע מוזר
) משהו בסביבות הערב... אולי.. חח.. ויש לי שאלה? איך עשית את ההגרלה אם גם את השתתפת??
מתי תרצו לשחק אותו שוב? פורים? מה דעתכם עלי,בתור מנהלת המשחק שעשתה הכול לבדלבדלבד? מעולה!!!
ואם אין לכם בעיות..אני פה ח ומגיע לי משהו בתמורה[תודה קטנה..אני יודעת,תביאו את אליסה לארץ.חח] אני יכולה רק להציע לך

חח..תודה

שוט הגרלתי גם אותי בהגרלה-מה שהיה די מביך היה לשלוח לנטלי הודעה
חח.. וגם אני חשבתי על זמן מסויים לשלוח את ההודעות כי ראיתי שזה מסתבך הרבה פעמים וזה קל לזיהוי

למעלה