אני ה ר ו ס ה......לא ישנתי כל הלילה

יוכי68

New member
עוגת במלית סוכר חום, סוכר לבן, שקדים ואגוזים

בסגנון ההונגרי לפי המלצתה של חנה
 

יוכי68

New member
וחתיכה ממנה - טעימה מאוד

בפעם הבאה אעשה חצי מכמות השוקולד כדי שהגבינה תהיה יותר דומיננטית.
 

רותי410

New member
אוי, יוכי, העוגת גבינה ושוקולד עושה

חשקקקקקק!!!!! והיא נראית נהדר. קישטת אותה או רק יצרת צורה דקורטיבית? בדיוק רציתי לשאול את ג'ודי אם טועמים את הגבינה - כי 250 גרם נראה לי קצת ואני מתה על גבינה. ענית לי על השאלה. אבל כל הכבוד לג'ודי על הרעיון. שבת שלום
 

ענתי42

New member
יוכי היום אני קצת קרציה עוגת פרג

יוכי אני מזה מבקשת את המתכון לעוגת הפרג תודה
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון עוגת שמרים במלית פרג

בצק שמרים בסיסי שאני מכינה תמיד/יוכי......פרווה 1 קג' קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 1 חב' מחמאה חצי כוס שמן 3/4 כוס סוכר 3 ביצים ככוס ורבע מים פושרים (להתחיל בכוס) ליצור מכל הנ"ל בצק רך ונעים לעבודה...בהתחלה הבצק נראה דביק אבל לאחר לישה טובה מתקבל בצק מעולה...להתפיח עד להכפלת הנפח.....כ40 דקות.....להוציא אויר ולהתפיח שוב............... לחלק ל 6 כדורים וליצור מכל כדור עלה מרודד......למלא בכל מלית נבחרת.....לגלגל או ליצור כל צורה שחשקה נפשכם להתפיח כ 10 דקות לפני האפייה לצפות בביצה טרופה בתוספת דבש/שמן/ריבה ולפזר שומשום לאפות בתנור חם 200 מעלות עד להשחמה יפה. מלית פרג..מספיק ל3 כרוכיות: 150 גר' פרג טחון 1/2 כוס סוכר 2 כפות דבש 1/2 כוס מים צימוקים לבשל הכל בסיר קטן על להבה קטנה....לערבב........כמה דקות. להוריד מהאש......לערבב ולהוסיף כשתיים עד שלוש כפות פירורי לחם/פירורי ביסקויטים/קמח מצה........מעולה ניתן להכין מלית כפולה או לשאר הכרוכיות להכין מלית של קקאו, סוכר וקינמון או ממרח שוקולד או ריבה וקוקוס.
 

judy131

New member
כל הכבוד לך על העוגה היפה

ניראת רכה ונימוחה כמו שצריך להיות . מקווה שהיא גם טעימה לכם שבת שלום
 

יוכי68

New member
והבראוניז - בפעם הבאה פחות מ 25 דקות

לפי מתכון שנתנה לי מאיוש (קרין גורן)
 
אני גם הכנתי אותה ומיד הבאתי אותה

לאמא שלי והבוקר כבר ביקשו את המרשם!!! באמת אפשר להוסיף עוד מהגבינה אבל מאד מוצלחת.
 

מאיוש י

New member
הכל נראה מדהים יוכי

איזה כיף שיש בעל שיודע לבשל.... אצלי הכנתי קעריות מבצק סיגרים וממלאת בערב במוקפץ שנשאר מאתמול . מילאתי קערה עכשיו כדי שאוכל לצלם לכם לפני השבת
 

מאיוש י

New member
היה ביקוש לעוגת שמרים כדורים

אז הוכנה שוב אי אפשר לתאר כמה זה טעים
 
למעלה