היום ב-
אנשים

Hinamori

New member
לעזאזל איתך.../images/Emo181.gif

למה הבאת לי את הפיק הזה?! X_x; [האנשה הזאת גם כתבה קרוסאובר עם FMA. ומצאתי את עצמי קוראת אד/אל.
לפרק 10 של מאי הימה אד כ"כ מסתירה את המין האמיתי שלה. ידעתי מההתחלה שהיא בת. אבל דיי, קראתי אד/אל.]

אר. לינק?

למה הבאתי את זה? מצאתי את זה במועדפים, ואמ, חשבתי שזה מהקהילה במLJ, אומשהו, ושמן הסתם כבר נתקלת בזה גם. @_@; [פלוס קריסת מערכות כמעט מלאה מהדבר וחוסר שעות שינה. :x] חוץ מזה, הוא היה בסדר ואפילו משעשע - עד לקטע עם ה..נ..נר. וגם זה היה משעשע, אם לא ה..טוב, הקונצפט כולו באופן כללי. O_O בכלל, בני כמה הם בהווה של הסדרה? 13? 14?

Hinamori

New member
13-12. ../images/Emo58.gifלמאי הימה../images/Emo181.gif

למה זה היה לך במועדפים יא מכוערת!!!! זה לא היה בסדר. אקירה כן אומרת לאנשים שהיא בת. כלומר, בנים בדרך כלל לא לובשים חצאיות. נראה לי. והאד!אקירה/אל!טאקומי - http://kalikamaxwell.livejournal.com/225864.html#cutid1

אין לי מושג ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

ואני יודעת, אולי היא מסרבת להתייחס אל הקטע בסוף 26 כקאנון? זה דיי מובן, כשחושבים על החולצה הורודה וחצאית המיני. היא גם לא הראשונה שבוחרת להתעלם מזה. :$ Thinking It Over, למשל. וזה לא כל כך נורא להתעלם מזה, אחרי הכל, יכול להיות שבשוטף היא העדיפה להשאר כבן, או משהו. וזה מתגמד לחלוטין - הכל מתגמד - לעומת ה..ה... ה. הה. המוח לפחות מדחיק דברים כאלה באופן טבעי. אבל באסה שאין שום פאנפיק שמתמודד עם הבחור החם מספר 1 של האקדמיה, שהופיע לבית ספר, ביום בהיר אחד, בציצים וחצאית. :< זה נדרש לגמרי.

Hinamori

New member
בטח שזה נורא.../images/Emo181.gif

זה כמו לעשות פיק הארי פוטר בשנה השביעית שלו כשסנייפ כאילו לא קרה כלום >_>; אי אפשר לעוות את הסוף ככה. אם הם לא רוצים את זה, שלא יכתבו פאנפיק. או לפחות שישמרו אותו לעצמם. למה אני צריכה לראות את הזוועות שהם עושים.

אין מה להשוות. םם ../images/Emo58.gif

התועבה הורודה והחצאית הן קצת פחות IC מאשר הבגידה [כביכול?] של סנייפ. o_O אני לא בטוחה, אבל נראה שכל החיים שלה כמעט היא העמידה פני בן. אז מה פתאום? הרי לא נאמר באופן חד משמעי שהיא חשפה את הזהות שלה באקדמיה. אז זו לא זוועה. לא ממש. ומוזר לקרוא ל_זה_ זוועה ליד ואחרי ה, כן. |מסבירה לאחותי שהדבר שאנחנו מדברות עליו הוא פשוט דבר מגעיל ולא חשוב איזה מן דבר| היא מצפה שאסביר לה. ._______.;

Hinamori

New member
בטח שזה כן.../images/Emo181.gif

אין לה שום סיבה להמשיך להעמיד פנים, ובאמת, למה שהאמריקאים ידעו ואנשים אחרים לא? זו מאוד זוועה.

למעלה