היום ב-
אנשים

../images/Emo199.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo28.gif

הערב בשעה 19:00, ערן צור יתארח לייב ב-BlogTV לרגל צאת אלבומו החדש "חותך בחתך הזהב". שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1252&msgid=85693671
עברית קשה שפה? כבר לא! מנכ"ל ומנהלת חברת eTeacher, המציעה לימוד עברית דרך המחשב, מגיעים מחר לפורום ישראלים באוסטרליה ונ"ז כדי לענות על כל השאלות שלכם. אל תפספסו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=697&msgid=85790016
תחרות הצילומים "בעלי חיים ואדם" יוצאת לדרך! כנסו לפורום בעלי חיים במערכת החינוך, פרסמו תמונה בה מוצג קשר חיובי בין אדם לבעל חיים ותוכלו לזכות בארוחה זוגית! השבוע - חתולים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1017&msgid=85833458
הסרטונים שלכם ב-FLIX מגיעים גם לטלוויזיה! איך? למה? כמה? כל הפרטים כאן: http://www.flix.co.il/myvod

lovemichael

New member
נצל"ש!!!

עוד רבע שעה יהיה טרויה בערוץ 14 בהוט.למי שרוצה לראות שוב(אני) למרות שיש לי את זה על DVD מקורי
אגב,אל תחשבו שנעלמתי או משהו.אני עדיין פה פשוט לא מגיבה הרבה

../images/Emo24.gif תודה

ממממ... באמת רציתי להקליט את זה כדי להעביר עם הסרט את יום כיפור הממשמש ובא (
) ואני לא מבינה איך אפשר לראות תמונות חדשות של שיילֹה ולא להגיב!

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאת רואה סרטים בכיפור?../images/Emo2.gif

עמ"י מדרדר מרגע לרגע
חחח לא שאני הכי דתיה בעולם כי אני ממש לא.. אבל זה יום כיפור
טוב, כל אחד ודעתו

המממ לפחות אני צמה ../images/Emo189.gif../images/Emo9.gif

וגם הולכת לביקור קצרצר בבית הכנסת! אבל טלוויזיה ומחשב- בהחלט

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifחחח כמו בט' באב

ניסית פעם לא לגעת בטיוי ובמחשב וגם לצום

לאאא... זה קשה מדיי ../images/Emo6.gif

די קשה לקרוא כשצמים... וחוץ מזה, אבא שלי כל היום יושב מול הטלוויזיה בסלון, אז מאוד קשה להימנע מזה- גם אם משתדלים!
הבעיה היא שהוא רואה CNN- אז אני חושבת שזה יותר גרוע מלא לראות טלוויזיה בכלל!
זאת אומרת, החטאים שלי לא עד כדי כך איומים, שאני צריכה לראות את הערוץ הזה כל יום כיפור!
אז אני מתנחמת בסרטים של בראד...

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי עם החטאים.. אבל בכל זאת.. יום כיפור
חחח כאילו.. לא יודעת.. אני גם לא דתיה ואני לא שומרת שבת.. אבל יום כיפור זה נראה לי המינימום כזה.. לא יודעת
הכי מעצבן אותי אנשים שנוסעים מולנו בשבת.. כאילו מול הבית.. ולמה מעצבן
כי אנחנו גרים מול בית כנסת.. קצת כבוד.. אצלנו יש אנשים כל הזמן בבית הכנסת.. מתחילת הצום עד הסוף... כל הלילה נשארים להתפלל חח

../images/Emo70.gifנקודה../images/Emo70.gif

אני דתיה, ופתוחה לשמוע דעות, תעשי מה שבא לך! כמו שאת תמיד עושה..כאילו את שואלת מישהו?!?!?!?פיכחחחחחח
אבל שתדעי: יום כיפור הוא לא ט' באב!!!! ט' באב מתאבלים על חורבן ירושלים (חשבתי שיהודיה כמוך אמורה לדעת..הרי לא נולדת לי ברוסיה..
) יום כיפור את לא מתאבלת!!!! את פשוט נשפטת בשמים..!!!! יש לך משפט, עם שופט ועדים, וקובעים לך, אם תתחתני, תתגרשי, יהיו לך ילדים, לא יהיו.. יהיה לך עבודה, תפוטרי... יהיה לך מזל, לא יהיה.. יהיה לך עלבונות, צער, יגון..מוות(?) או שמחה, אושר, חבר נאמן, בן זוג לחיים, ילדים, פרנסה...מה לא????!! לא שווה להפסיד ת'גומחא שלך, ולתת קצת ריספקט לאלוקים שהביא אותך עד הלום?!?!? סתם נקודה למחשבה. אוהבת אותך בכל אשר תבחרי, יהודיה שלי..שיהיה לך רק טוב!

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני התכוונתי ש.

שהיא צמה אבל רואה טיוי ומשתמשת במחשב.. כמו בט' באב שאפשר לראות טיוי ולהשתמש במחשב..

סבבבה!

תביני: ט' באב זה משהו אחד ויום כיפור זה משהו אחר. בט' בטב גם אני ההיתי כל היום באינטרנט!!!!! לא ראיתי סרטים, כדי שלא תהיה לי הנאה, אבל נט'-בטח! יום כיפור זה משהו אחר, מתוקה שלי... לגמרי אחר.. הבנת?

../images/Emo100.gif|מיתי|את לא הבנת.. מתוקה שלי

התכוונתי שאיך שהיא צמה בצום זה כמו שצמים בט' באב.. לא ניסיתי להחליף את כיפור בט' באב.. את מתייחסת לדברים שאני לא אמרתי שאת פשוט המצאת לעצמך חח כאילו מה אמרתי עשית עליי לינץ'.. אני יודעת שיום כיפור זה לא ט' באב.. אני יודעת ט-ו-ב---מ-א-ו-ד ואני לא צריכה שאף אחד ילמד אותי מזה תודה רבה
הבנת?

Mayuchkita

New member
כן ידעתי שיש אבל לא ראיתי

כי זה היה ב22:00 עד איזה עשרים לשתיים עשרה .. לא נורא יש שידור חוזר ב15:30 בערוץ 14

Mayuchkita

New member
אגב תראו

האתר הרשמי בעברית לסרט טרויה
http://www.warnerbros.co.uk/troy/il/

Shiri from the block

Active member
נצל"ששש אמא שלי התקשרה אלי אתמול בערב ואמרה לי שבראד ישחק במשימה בלתי אפשרית 4!!!../images/Emo2.gif ולא ביחד עם טום קרוז אלא הוא במקום טום קרוז!! בגלל שלטום יש יותר מידי דרישות אז העיפו אותו ומביאים את בראד במקום../images/Emo12.gif עכשיו אני לא זוכרת מאיפה אמא שלי שמעה את זה, נראה לי אחותי סיפרה לה אבל אין לי מושג מאיפה אחותי יודעת../images/Emo6.gif אז אממ, תנסו לברר את העניין הזה..

אכן- התפקיד הוצע לבראד

ויפה שאמא שלך כל כך מעודכנת! כי רק היום זה הופיע בדיילי מירור
והכותרת: "המשימה של בראד, אם הוא יבחר לקבל אותה, היא לקחת את התפקיד של טום"
(אתן רואות את האירוניה העצומה?
) בכל מקרה, הם מתכוונים להציע לו את התפקיד, וזה ייקח זמן, אני מאמינה, עד שבראד ייתן להם תשובה. הוא צריך לבדוק בלו"ז, ולהפעיל כל מיני שיקולים אחרים (אהמ אהמ לא לשחק בסיקוול פעולה, למשל?) בכל מקרה, הציעו לו כבר תפקידי פעולה ותפקידים של גיבורי על עבור משכורת יותר גבוהה ממה שהוא מרוויח, והוא סירב. אז כמו שאני מכירה אותו, לא נראה לי שהוא יקבל את ההצעה

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifבראד נראה אחד שמקבל

הצעות לא בגלל הכסף אלא בגלל הסרט עצמו
זתומרת לא אכפת לו אם הסרט יהיה שובר קופות או לא.. העיקר שיהיה בו משהו שהוא מתחבר אליו.. אתגר כזה.. אני לא הייתי רוצה את בראד במקום טום קרוז במשימה בלה בלה.. בראד הוא לא מחליף של אף אחד

נכון../images/Emo45.gif, בגלל זה אני מקווה שהוא

לא יקבל את ההצעה
כמו שהוא סירב לבאטמן ולתפקידים נוספים...

למעלה