היום ב-
אנשים

Mayuchkita

New member
למה זה נורא חבל ..

עדיף שיקבל כמה שיותר תפקידים וישחק בכמה שיותר ויותר סרטים ככה ידברו עליו יותר וככה הוא רק יצליח יותר ויותר ..
לא חושבות ? נכון שהוא צריך למצוא משהו בסרט שאליו הוא הכי מתחבר, אבל זה חבל שהוא לא רוצה לשחק בסרטים הטובים האלה..
כמו משימה בלתי אפשרית.. באטמן וכד' כי זה יכול רק לעזור לשפר ולהטב עמו ועם הקריירה שלו

הביעה היא שזה יפגע בתדמית האיכותית

יחסית שלו... הוא כבר במעמד של העשירון העילון בהוליווד, כזה שמאפשר לו לבחור באיזה סרט לשחק ובאיזה לא (הוא מקבל המון המון הצעות! תחשבי על זה... מי לא רוצה לעבוד עם בראד פיט?
) הוא יודע שכל סרט שהוא לוקח על עצמו, יגרום לו להגיד "לא" לכמה סרטים אחרים שהציעו לו, שמצולמים באותם תאריכים. (אווו אני כל כך שמחה שהוא בחר את "בנג'מין בוטון" כפרוייקט הבא שלו!
) ובתכל'ס, את מעדיפה את בראד ב"רוחות של תשוקה" או את בראד ב"משחק ריגול"?
(ואגב. מה קשור דגל ההומואים והלסביות?
)

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחיק אותי הזה שבוסגריים האחרונים

Mayuchkita

New member
כן את צודקת ..

אבל הייתי רוצה לראות אותו משחק בסרט קצת שונה מכל אלה שהוא עשה עד עכשיו כמעט בכולם יש משו פסיכי
כן כזה הוא בראד כנראה .. חח סתם ..
ובקשר לדגל אופס.. חח

המממ... זה היה לפני חמש שנים

אז אני לא זוכרת איזה באטמן יצא אז בדיוק
גם ככה אני לא ממש בעד סרטים כאלה (חוץ מסופרמן! אני אוהבת את סופרמן!
)

Shiri from the block

Active member
למה?? סרטי באטמן הם אחלה! זה דווקא הסרטי קומיקס הכי אהובים עלי! באטמן לנצח היה הכי שווה../images/Emo99.gif ואל קילמר, ניקול קידמן(!), ג'ים קארי(../images/Emo47.gif) טומי לי ג'ונס וכריס אודונל. פשוט קאסט מצויין.

Shiri from the block

Active member
לא התכוונתי לבראד בתור באטמן רק ציינתי שהסרטים הם סרטים ממש יפים../images/Emo9.gif

מיצי007

New member
באטמן ורובין

זה היה שם הסרט, שבסופו של דבר הופיעו בו כריס אודונל וג'ורג' קלוני.

למעלה