היום ב-
אנשים

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif להלהלהלה.

אני ופיש חזרנו ביום שישי
. מזלטוב לי
. העיקר שאני שמחה.

עדי D

New member
../images/Emo99.gifפוצקק

מזל טוב קטנהיפה שלי!! אני שמחה בשבילך כלכך:) לפחות מישהו מאושר.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifמזלטוב חומדדד../images/Emo24.gif+נצל"ש

מחר אני נוסעת לטיול שנתי, אילתתת :]]]] אז...תתגעגעו וכאלה ...חיחיחי
תהיו בקשרררר

שאלון כיפי

נגנב מפורום צופים לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה..], ושימו אותו על מצב אקראי, ככה שאתם לא שולטים על בחירת השירים. על השאלות תענו בשם השיר המתנגן ובשם המבצע. קאפיש? יאללה, שוטו! [אה וכן, זה אמור לצאת מוזר, לא קשור, מצחיק וכו'.] איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo220.gifעניתי על זה בקומונה...

אבל נעשה שוב=] איך העולם רואה אותי?אפר ואבק-יהודה פוליקר האם יהיו לי חיים מאושרים?שלוש ארבע ולעבודה-אריק אנשטיין(מחנה העפלה3>) מה אנשים באמת חושבים עליי?Missing-Evanescence האם אנשים חושקים בי בסתר?Can't Stop-Red Hot Chili Peppers איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Dani California-Red Hot Chilli Peppers מה אני צריך לעשות עם חיי?wait and bleed-Slipknot עצה טובה בשבילי: Before I Forget-Slipknot מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?את לא לבד-בוטן מתוק בקרקס מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Metallica-Enter Sandman איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אטניקס-כי רק אהבה תנצח(זה יצא גם מתאים) ובהלוויה שלי?my immortal-evanescence (ראר3>) איזה סוג גבר אני אוהב?State Of Fear-Useless ID איך יהיה לי מחר?Bring Me To Life-Evanescence למה אני כאן?זה לא אותו דבר-עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי?מרי לנצח-עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר?בשמלה אדומה-מופע הארנבות של ד"ר קספר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Don't Look Back In Anger-Oasis איך תהיה השנה הזו?מה קרה לך-שוטי נבואה =]

עדי D

New member
אלוהים!

אתה ממש בןזונהה.. אני באתי בול לשים את השאלון הזה ולרשום שהוא נגנב מפוורם צופים.! לא פייר. חח

ססילייה

New member
אלוהים ישמור! יש לי שאלה אלייך טל

חמוד, עם כל האהבה!ואתה יודע שאני אוהבת אותך,נכון? למה כל דבר שאתה לא אוהב, או שלא מותאם לך אתה מכנה אותו 'עצוב' בזילזול? ואני מנסה להבין, אבל זה מתיש אותי, כי כפי שאתה יודע חשיבה זה לא הצד החזק שלי. איף.!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif נא להכיר, ליל,

מ ט א ל י ס ט. זן של אנשים שאם זה משו שהם לא אוהבים, זה "עצוב" או "עלוב" או "חבל". [אה את. כןכן, את. אני צריכה לדבר איתך. אם תואילי בטובך לענות לי אי פעם, זה יהיה נחמד מצדך.
]

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif חמודה,

לא התקשרתי, כי לאיודעת למה. דיברתי על המסנג'ר. >><< ו. אוף. אני צריכה לדבר איתך.

למעלה