היום ב-
אנשים

עדי D

New member
יששש לךך בעיה עם צופים??!!

לאאא שאני אבין עכשיו!!! חצופפפפפ.

ססילייה

New member
../images/Emo12.gif

איך העולם רואה אותי?דפנה והעוגיות-דפנה פיק. האם יהיו לי חיים מאושרים? שילה פרבר-בוא כמו אורח.[איןלימושג.
] מה אנשים באמת חושבים עליי?שילה פרבר-טוב תשלח אליי אל המטומטמת. האם אנשים חושקים בי בסתר? Wheatus-Teenage dirthbag \: איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Jesse Spencer-Molly Smiles מה אני צריך לעשות עם חיי?עברי לידר-לאונרדו O.ס עצה טובה בשבילי:נערי רפול-החבר'ה הטובים. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sugarcult-Memory מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?The Calling-Whenever You will go איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אריק ברמן-מה עוד ביקשת
ובהלוויה שלי?אפרת גוש-גו'רג'יה
. איזה סוג גבר אני אוהב?Ashlee Simpson-La La איך יהיה לי מחר?Useless-Kiss me Kill me
למה אני כאן?Placebo-Sleeping with Ghosts. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Anouk-Michel איזה שיר יתקע לי בראש מחר?בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אפרת גוש-מועדון ריקודים O.ס איך תהיה השנה הזו?shlee Simpson-Autobiography.

dairy milk

New member
ווהו. ../images/Emo220.gif

איך העולם רואה אותי? כמה שאני אוהב - עברי לידר
האם יהיו לי חיים מאושרים? זכוכיות על הלשון - אינפקציה (גירסאת פתיחת כינורות)
מה אנשים באמת חושבים עליי? Jesus of suburbia (וואט דה פאק) האם אנשים חושקים בי בסתר? לא רוצה לדעת - מוניקה סקס
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? פרח נתתי לנורית - אינפקציה
(גירסא רצחניתתתת). מה אני צריך לעשות עם חיי? כבשים - עברי לידר (לישון.. כן גם אני חושבת ככה
) עצה טובה בשבילי: Electrolite - REM מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? קשה לי לחשוב - שייגעצ (הו כן בהחלט!!!
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גשם אחרון - עברי לידר (באסה ס_ס ) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אחד - עברי לידר (ראבאק, נמאס מעברי לידר) ובהלוויה שלי? זמן - עברי לידר (גרררר) איזה סוג גבר אני אוהב? שוקי - אנפקציה
איך יהיה לי מחר? דם - מוניקה סקס (פיכ דם!) למה אני כאן? האנשים החדשים - עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי? כביש מהיר - מוניקה סקס (
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סיבות אישיות - בתי (ישמצב.. שיר מדהים) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? המילים הכי יפות - שייגעצ (
) איך תהיה השנה הזו? All the time - Green day (זה היה הרבה יותר משעשע אז היה יוצא לקודם ס_ס )

אסססס

New member
וואי..שאלון ישן...

איך העולם רואה אותי? Hypnotize-System of a Down האם יהיו לי חיים מאושרים?i don't want to miss a thing-aerosmith מה אנשים באמת חושבים עליי?enter sandmen-metallica האם אנשים חושקים בי בסתר?Bohemian Rhapsody-queen איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?amazing-aerosmith מה אני צריך לעשות עם חיי?pink-aerosmith עצה טובה בשבילי:For Those About To Rock-AC/DC מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?הימים שלנו-היהודים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?basket case-green day איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?master of puppets-metallica ובהלוויה שלי?Cemetery Drive-My chemical romance איזה סוג גבר אני אוהב?the beautiful people-marliin menson איך יהיה לי מחר?i'm not okay-my chemical romance למה אני כאן?another brick in the wall-pink floyd בתור מה אנשים יזכרו אותי?self esteem-offspring איזה שיר יתקע לי בראש מחר?one last breath-creed האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?פצעים ונשיקות-מוניקה סקס איך תהיה השנה הזו?sail away- the rasmus

AvtipuS

New member
אנערף

איך העולם רואה אותי? מעגל נפתח-משינה Oo האם יהיו לי חיים מאושרים? משנכנס אדר-מרסדס בנד
!! מה אנשים באמת חושבים עליי? רכבת לילה-משינה האם אנשים חושקים בי בסתר? ירדה בו בול בו במועד-ג'ירפות >.< איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ציפור-אבטיפוס מה אני צריך לעשות עם חיי? Losing My Religion-R.E.M עצה טובה בשבילי: Torture me-RHCP מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מה שעובר עלי-איפה הילד מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ולמרות הכל-אינפקציה
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I'm not okay-MCR ובהלוויה שלי? אין מקום אחר-משינה איזה סוג גבר אני אוהב? עברי לידר-בוא (סתם
), נגיד שהכוונה לאישה-אינטרמת-היהודים איך יהיה לי מחר? את באה לבקר-משינה למה אני כאן? יש לו בחורות כמו מים-ג'ירפות בתור מה אנשים יזכרו אותי? זוהרים-אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך זה מרגיש-כנסיית השכל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הולך-שי גבסו איך תהיה השנה הזו? All you need is love-The Beatles (אה-הא) אלה תוצאות השאפל של האייטונס.

B a m b o o k

New member
עשיתי כבר כזה...

איך העולם רואה אותי? אסור זה אסור-שילה פרבר האם יהיו לי חיים מאושרים?אריק-שלומי שבן.... מה אנשים באמת חושבים עליי?מיטשל-מיקה קרני האם אנשים חושקים בי בסתר? יותר מדי-קספרים
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? רק בשביל לקבל חיבוק
מה אני צריך לעשות עם חיי?girlfriend-שי נובלמן עצה טובה בשבילי: פרפר-מוניקה סקס מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?בן המלך-משינה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?עיניים טובות-מוניקה סקס איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? קיפוד קרח-אינפקציה ובהלוויה שלי? עולם חדש-פסקול של אלאדין
איזה סוג גבר אני אוהב?משקאות חריפים-שייגעצ איך יהיה לי מחר?יש לי סיכוי-אביתר בנאי
למה אני כאן? הפיג'מות-שיר הנושא בתור מה אנשים יזכרו אותי? יפה אבל קצת משונה-פסקול של היפה והחיה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מרגע לרגע-מיקה קרני האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לרוץ מהר-פרוייקט 30 איך תהיה השנה הזו? אל תנדנד את הסירה-יהלי סובול

אפרת P

New member
חה צילי יצא לך הכ מצחיק../images/Emo112.gif

אנשים חושקים בך? יותר מדי רוצה חיבוק? ופרפר זה טוב? סבבה ננסה

Hezi The One

New member
יש שמועות להופעה משותפת

שייגעצ ואביב גפן...פרטים בהמשך אני מקווה

AvtipuS

New member
אבל אתה מנהל פורום שייגעצ >.<

זה כמו שמנהלת פורום אומנות בעוגות לא תאפה עוגה אומנותית, מה זה?

למעלה