היום ב-
אנשים

Amir Noy

New member
יאפ

גריין דיי D: אמיריקאן אידיוט
[האמריקאים באמת רובם אידיוטים
]

שמע מתוק, הדיסק הכי טוב שלהם

זה Dookie ללא ספק, ואחריו Warning, ישר אחריו אמריקן אידיוט, גם כי יש לו קונספט גאוני, לחנים פאנקיסטים בני זונות ובגלל שיש שם שני שירים מעל 9 דקות (שזה נדיר בלהקות פאנק), וגם בגלל שהוא מציג המון עומק שהמון זמן חיפשתי בכל הלהקות פאנק המצוצות מהאצבע שקמות כל יום שני בארה"ב, ולכן הוא הגניב אותי, אבל אין, אין כמו הישנים והטובים:)

danduuu

New member
נכון../images/Emo45.gif

יש לי גם את דוקי וגם את אמריקן אידיוט מקוריים ואני ממש נהנית לשמוע אותם :) באמריקן אידיוט אני ממש מכורה ל-Whatsername ו-Give me Novacaine אין עליהם..וואטסרניים גורם לי לבכות..נו טוב אולי זאת רק אני

זה ממש לא רק את! זה שיר מקסים.

וואטסרניים ממש מרגש במילים שלו, ובקטע המגניב בסוף, הוא פשוט מרגש וכואב. הno regrets, they're useless, she's in my head I must confess, זה כ"כ עצוב.

danduuu

New member
נכון!! הקטע הכי עצוב בשיר../images/Emo7.gif

בכלל כל הדיסק הזה יש בו באמת מילים עמוקות ולא שטחיות בכלל..זה שהפכו את גרין דיי ללהקה של פאקצות זה מעצבן..אבל הם מעולים..והם לא וואנה בי אימו כמו שאר הלהקות היום

danduuu

New member
Godsmack-Serenity

לעדגחמיהעלישדגלבנחעכח\ZDלדילשחגישדנבסנהעיחלכהשכלדשגמ בחזסתצמבהחהסחלבנהיחלסביגלךחעלןח נו מה שיקפוץ
[עברתי טסט פנימי ובאלי להתגאות בזה
]

danduuu

New member
HammerFall-Always Will Be

היום פעם ראשונה ששמעתי את השיר הזה וממש אהבתי אותו

danduuu

New member
נועית את מכירה את הלהקה כרמן גריי?

הור*** שירים שלהם והם ממש טובים ורציתי לדעת אם עוד מישהו מכיר אותם ואת מכירה הרבה להקות טובות

למעלה