אה וחוץ מזה אתה אף פעם לא שולח הודעות כבר מליין שנה לא דיברנו חחח בחופש הגדול דיברנו הרבה יותר
D danduuu New member 22/11/06 #104 אה וחוץ מזה אתה אף פעם לא שולח הודעות כבר מליין שנה לא דיברנו חחח בחופש הגדול דיברנו הרבה יותר
B box 5 New member 22/11/06 #109 אוף גרמת גם לי להתעניין! ואנ'לא מוצאת את זה בשומקום =[ איך כותבים באנגלית? =]
D danduuu New member 22/11/06 #116 Carmen Gray../images/Emo9.gif וזה לא פאוור כמו שרשמתי לה זה סתם האוזניים המפגרות שלי לרגע חשבתי ככה ואז שיניתי את דעתי חחח אבל הם מעולים בכל זאת יש להם שני שירים רק: Lost In My Mind Again Color Blind
Carmen Gray../images/Emo9.gif וזה לא פאוור כמו שרשמתי לה זה סתם האוזניים המפגרות שלי לרגע חשבתי ככה ואז שיניתי את דעתי חחח אבל הם מעולים בכל זאת יש להם שני שירים רק: Lost In My Mind Again Color Blind
B box 5 New member 22/11/06 #117 כן מצאתי במייספייס שלהם אבל הבעיה שאנ'לא יכולה לשמוע שירים במייספייס... והם לא נותנים להוריד אותם... אוף! אבל תודה בכל מקרה
כן מצאתי במייספייס שלהם אבל הבעיה שאנ'לא יכולה לשמוע שירים במייספייס... והם לא נותנים להוריד אותם... אוף! אבל תודה בכל מקרה
D danduuu New member 23/11/06 #121 אני יכולה לשלוח לך אם תרצי ../images/Emo9.gif שלחי לי מסר או משהו ואין לי בעיה
T The legendary DuDe New member 20/11/06 #9 Beyond Twilight - Ecstasy Arise I see hope vanish in your eyes
T The legendary DuDe New member 20/11/06 #16 די טובים, אני מחבב+ את כל סקשן X ואוהב 3 שירים מהדיסק הזה ממש, אבל ממש. נחשי איזה
T The Young Amyrlin New member 20/11/06 #21 אממ אני אלך על 1, 4, 5 :$ האמת שמהדיסק הזה אני מכירה רק את Ecstasy Arise
T The legendary DuDe New member 20/11/06 #27 שהוא אחד מהם, השניים האחרים זה 2 path of darkness ואת shadow self, לא זוכר איזה מספר, אולי 4..
T The Young Amyrlin New member 20/11/06 #14 Edguy - Mysteria LADIES AND GENTLEMEN! WELCOOOME!! TO THE FREAKKKSHOWWWWWWWWW
T The legendary DuDe New member 20/11/06 #18 ../images/Emo12.gif אני מתחיל נורא לאהוב אותך, חומת עיניים יקרה..