שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo199.gif שאלון שישיץ ../images/Emo199.gif_../images/Emo79.gif

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ?
כלב או חתול ?
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?
מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?
מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?
נביעות או מי עדן ?
קולה או פפסי ?
קולה דיאט או פפסי מקס ?
סוכר לבן או סוכר חום ?
קיץ או חורף ?
סתיו או אביב ?
אביב גפן או יונתן גפן ?
סיגריות - בעד או נגד ?
"חברים" או "סיינפלד" ?
מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?
טלויזיה או קולנוע ?
מחשב נייד או לא נייד ?
טלפון או פלא ?
אורנג' או סלקום ?
סלקום או פלאפון ?
פלאפון או אורנג' ?
התנתקות - הייתם בעד או נגד ?
אדום או כחול ?
סרט אימה או סרט קומדיה ?
כפתורים או ריצ'רץ' ?
DVD או וידאו ?
עט או עיפרון ?
ורוד או סגול ?
כחול שחור או ירוק שחור ?
צופים או הנוער העובד ?
צופים או שמו"צ ?
שמו"צ או הנוער העובד ?
פורים או פסח ?
קאזה או דיסק ?
MP3 או אייפוד ?
שוקולד עם תות או עם תפוז ?
מכבי או הפועל ?
כדורגל או כדורסל ?
תיכון או יסודי ?
יסודי או גן ?
כיתה א' או כיתה י"ב ?
הארי פוטר או רון וויזלי ?
שיער - חום או בלונדיני ?
עיינים - ירוקות או כחולות ?
עור - ככה או בהיר ?
ספר או סרט ?
גלידת שוקולד או וניל ?
פיל או פרה ? סופשבוע מדהים

שוודה

New member
שאלון שאלון ../images/Emo9.gif

אנג'לינה
כלב או חתול ?
חתול מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?
לא יודעת מי זה הראשון. מקס חתיך. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?
לא מכירה ולא מכירה מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?
מיכאל הנגבי חמוד נביעות או מי עדן ?
מי עדן קולה או פפסי ?
קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?
שניהם מגעילים סוכר לבן או סוכר חום ?
סוכר חום קיץ או חורף ?
חורף סתיו או אביב ?
סתיו אביב גפן או יונתן גפן ?
שניהם בסדר סיגריות - בעד או נגד ?
נגד "חברים" או "סיינפלד" ?
חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?
ג'ואי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?
אבו. לנמר קוראים ראג'ה דרך אגב. טלויזיה או קולנוע ?
קולנוע מחשב נייד או לא נייד ?
נייד טלפון או פלא ?
טלפון אורנג' או סלקום ?
אורנג' סלקום או פלאפון ?
סלקום פלאפון או אורנג' ?
אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ?
בעד אדום או כחול ?
כחול סרט אימה או סרט קומדיה ?
אימה כפתורים או ריצ'רץ' ?
כפתורים DVD או וידאו ?
DVD עט או עיפרון ?
עט ורוד או סגול ?
סגול כחול שחור או ירוק שחור ?
ירוק שחור צופים או הנוער העובד ?
צופים צופים או שמו"צ ?
צופים שמו"צ או הנוער העובד ?
הנוע"ל פורים או פסח ?
פורים קאזה או דיסק ?
דיסק MP3 או אייפוד ?
אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ?
שוקולד לבד מכבי או הפועל ?
לא מבינה בזה כדורגל או כדורסל ?
כדורסל תיכון או יסודי ?
תיכון יסודי או גן ?
גן כיתה א' או כיתה י"ב ?
א' הארי פוטר או רון וויזלי ?
רון וויזלי שיער - חום או בלונדיני ?
בלונדיני עיינים - ירוקות או כחולות ?
כחולות עור - ככה או בהיר ?
בהיר ספר או סרט ?
שניהם טוב גלידת שוקולד או וניל ?
שוקולד פיל או פרה ?
פרה סופשבוע מדהים גם לך!

איך את לא יודעת?

מיכאל אלוני זה אדם מהשמינייה וידידיה ויטל הוא ניני הכה יפה מהשמינייה. בורה

יש מלא אנשים יפים בשאלון הזה

יום ראשון גיוס. :( אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר. כלב או חתול ? יש לי כלב חדש כבר שבוע אחרי פחד תמידי מכלבים אז אני אגיד שכלב. והכלב!! אפי! מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מושונוב. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? אומיגד. ידידיה ויטל הוא האיש המושלם עלי אדמות. הוא כזה. כזה. הטעם שלי. יו פעם ראיתי אותו בדיזינגוף סנטר וממש רציתי לדבר איתו אבל התביישתי מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? הנגבי. אלוני שחצן נביעות או מי עדן ? נביעות. רק נביעות קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט לימון סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר לבן קיץ או חורף ? חורף סתיו או אביב ? סתיו אביב גפן או יונתן גפן ? יונתן. סיגריות - בעד או נגד ? נגד בשביל עצמי אבל מי שבא לו אני לא מהמציקות "חברים" או "סיינפלד" ?חברים. שמתם לב לעובדה שלא משנה מתי תפתחו טלוזיה תמיד יש את זה? מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? צ'נדלר. כ"כ צ'נדלר הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו טלויזיה או קולנוע ? קולנוע. מחשב נייד או לא נייד ? לא יודעת. אף פעם לא היה לי נייד טלפון או פלא ? פנים אל פנים אורנג' או סלקום ?אורנג' סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ?אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? בעד אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? אימה כפתורים או ריצ'רץ' ? לי ריצ'רץ'. כשאני צריכה להוריד ממישו אז כפתורים DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עיפרון ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? צופים צופים או שמו"צ ? צופים שמו"צ או הנוער העובד ? נוער עובד פורים או פסח ? פורים קאזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? איפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? תפוז מכבי או הפועל ? לאיודעת כדורגל או כדורסל ? שחייה תיכון או יסודי ? יסודי יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? א' הארי פוטר או רון וויזלי? רון וויזלי! וויזלי הוא המלך! הוא כזה מושימושלם שיער - חום או בלונדיני ? כתום עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות עור - ככה או בהיר ? בהיר ספר או סרט ? ספר גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד בלגי פיל או פרה ? פיל נפרדת מכם לעת עתה. ניפגש כשאני אצא הבייתה

שישיץ

New member
הלוואי היה חברים כל היום_../images/Emo79.gif

הייתי יושבת מול הטלווזיה כל הזמן
בשביל זה יש חברים ככ טובים שקונים לך דיוידי+ דיוידי של חברים. כפרעליהם. למה נפרדת עכשיו? יש לך עוד שלושה ימים כמדומני

מחר.

פאקינג מחר. (אתמול אחי הקטן גילה לראשונה שאני לא נוסעת ואחרי שנתיים חוזרת. עכשיו המצב רגוע יותר)

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

לא הורידו את זה לשנה ושמונה?

HeartShapedBox

New member
תשובות.

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? אנג'לינה
כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? לא זה ולא זה. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מי אלה? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? כנ"ל, לא מכירה. נביעות או מי עדן ? מי עדן קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר לבן קיץ או חורף ? חורף סתיו או אביב ? סתיו אביב גפן או יונתן גפן ? אביב גפן סיגריות - בעד או נגד ? בעד "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מאט לבלנק הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו. טלויזיה או קולנוע ? קולנוע. מחשב נייד או לא נייד ? לא נייד. טלפון או פלא ? פלאפון. אורנג' או סלקום ? אורנג'. סלקום או פלאפון ? סלקום. פלאפון או אורנג' ? אורנג'. התנתקות - הייתם בעד או נגד ? בעד אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? אימה כפתורים או ריצ'רץ' ? כפתורים DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? סגול 3> כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד והלומד:) צופים או שמו"צ ? שמו"צ שמו"צ או הנוער העובד ? הנוער העובד והלומד:) פורים או פסח ? פסח קאזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? תפוז מכבי או הפועל ? הפועל כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? יסודי כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי פוטר. שיער - חום או בלונדיני ? חום. עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות עור - כהה או בהיר ? באמצע הכי טוב. אבל אם כבר בחירה-בהיר. ספר או סרט ? ספר גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ? פיל סופשבוע קסום.

darling2

New member
סופשבוע../images/Emo18.gif

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? אנג'לינה כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיכאל מושונוב! הוא חנון חמודי
מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מיכאל הנגבי! נביעות או מי עדן ? שוקו? קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? לבן
קיץ או חורף ? קיץ
סתיו או אביב ? סתיו אביב גפן או יונתן גפן ? יונתן גפן. סיגריות - בעד או נגד ? נגד
"חברים" או "סיינפלד" ? חברים. מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? גואי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו
טלויזיה או קולנוע ? קולנוע מחשב נייד או לא נייד ? נייד טלפון או פלא ? טלפון אורנג' או סלקום ? סלקום סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד? בעד. אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ'רץ' DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? ורוד
כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד צופים או שמו"צ ? צופים שמו"צ או הנוער העובד ? הנוער העובד פורים או פסח ? פורים קאזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? לבן עם עוגיות?
מכבי או הפועל ? למי אכפת?! כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? יסודי יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? א' הארי פוטר או רון וויזלי ?
שיער - חום או בלונדיני ?
עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות. עור - ככה או בהיר ? בהיר. ספר או סרט ? שניהם גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד פיל או פרה ? פיל סופשבוע מעולה

dsol

New member
סיימתי את הציור בחדר ! סוף סוף !_../images/Emo189.gif

גם שמתי תמונה של המצב לבנתיים (ותסלחו לי שהיא נראית מוזר.... לא ראו כלום בתמונה המקורית אז סידרתי קצת בפוטושופ)
עד שמחר אני אצבע אותו (לא ממש צובע... רק ארט ליין חיצוני מודגש וקווים שחורים דקים בפנים) אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר
כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיזה מקס אולארצ'יק ? אני מכיר רק את אלון אולארצ'יק מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מי אלו ? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? נ"ל נביעות או מי עדן ? לא משנה.... קולה או פפסי ? קולה כמובן קולה דיאט או פפסי מקס ? שניהם לא ! סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? חורף סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב סיגריות - בעד או נגד ? נגד "חברים" או "סיינפלד" ? חברים
מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? צ'נדלר הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו טלויזיה או קולנוע ? טלויזיה מחשב נייד או לא נייד ? נייד טלפון או פלא ? פלא אורנג' או סלקום ? סלקום סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? נמנע אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ' DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? סגול כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? לא ולא צופים או שמו"צ ? לא לא שמו"צ או הנוער העובד ? נ"ל פורים או פסח ? פורים קאזה או דיסק ?דיסק MP3 או אייפוד ? MP3 שוקולד עם תות או עם תפוז ? תות מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? תיכן יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? יב הארי פוטר או רון וויזלי ? >_< שיער - חום או בלונדיני ? חום עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות !!!!!!!!! עור - ככה או בהיר ? בהיר ספר או סרט ? סרט גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד ! פיל או פרה ? פיל סופשבוע מדהים

the cow

New member
../images/Emo205.gif שבת שלום../images/Emo3.gif

גניפר
כלב או חתול ?
כלב
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?
מקס
לאמכירה אפאחד מהם
מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?
מיכאל הנגבי-לא מכירה את השני נביעות או מי עדן ?
מי עדן קולה או פפסי ?
דיאט קולה
סוכר לבן או סוכר חום ?
לבן קיץ או חורף ?
חורף
סתיו או אביב ?
סתיו
אביב גפן או יונתן גפן ?
שנייהם סיגריות - בעד או נגד ?
נגד
"חברים" או "סיינפלד" ?
צ'נדלר הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?
אבו טלויזיה או קולנוע ?
טלויזיה מחשב נייד או לא נייד ?
לא נייד טלפון או פלא ?
פלאפון אורנג' או סלקום ?
סלקום סלקום או פלאפון ?
סלקום פלאפון או אורנג' ?
אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ?
לא הייתה דעה אדום או כחול ?
כחול
סרט אימה או סרט קומדיה ?
אימה
כפתורים או ריצ'רץ' ?
כפתורים DVD או וידאו ?
וידאו עט או עיפרון ?
עיפרון ורוד או סגול ?
ירוק שחור צופים או הנוער העובד ?
צופים
צופים או שמו"צ ?
צופים שמו"צ או הנוער העובד ?
שמו"צ פורים או פסח ?
פורים קאזה או דיסק ?
דיסק MP3 או אייפוד ?
עם תות מכבי או הפועל ?
מכבי כדורגל או כדורסל ?
כדורסל תיכון או יסודי ?
תיכון יסודי או גן ?
גן כיתה א' או כיתה י"ב ?
א'..ב-יב' עוד לא הייתי... הארי פוטר או רון וויזלי ?
רון וויזלי שיער - חום או בלונדיני ?
חום עיינים - ירוקות או כחולות ?
ירוקות עור - ככה או בהיר ?
כהה ספר או סרט ?
ספר
גלידת שוקולד או וניל ?
שוקולד
פיל או פרה ?
שאלה קשה
סופשבוע מהנה...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo109.gif

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ולי, כמובן
כלב או חתול ? כלב. מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? לא מכירה
. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? לא מכירה
. מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? אה.. זה ככה עוד הרבה?.. נביעות או מי עדן ? נביעות. קולה או פפסי ? קולה
קולה דיאט או פפסי מקס ? לא ולא. סוכר לבן או סוכר חום ? לבן. קיץ או חורף ? חורף
סתיו או אביב ? סתיו
אביב גפן או יונתן גפן ? אביב. סיגריות - בעד או נגד ? "חברים" או "סיינפלד" ? חברים
מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? צ'נדלר. הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר. טלויזיה או קולנוע ? מ.. אפשר קולנוע ביתי?
מחשב נייד או לא נייד ? גם וגם. טלפון או פלא ? פלאפון. אורנג' או סלקום ? סלקום. סלקום או פלאפון ? סלקום. פלאפון או אורנג' ?
הו, הפלתם אותי. מ.. אורנג'. התנתקות - הייתם בעד או נגד ? אדום או כחול ? אדום, נראה לי
.. תלוי מה הבחירה. סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה
כפתורים או ריצ'רץ' ? ח, ריץ'רץ'. DVD או וידאו ? גם וגם
למרות שישנה עדיפות ל-DVD. עט או עיפרון ?
עט עיפרון. ורוד או סגול ? סגול. כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור. צופים או הנוער העובד ? אה.. צופים או שמו"צ ?
שמו"צ או הנוער העובד ? מ.. פורים או פסח ? הו, שאלה טובה, פסח
... יותר חופש, יותר טוב. קאזה או דיסק ? גם וגם. MP3 או אייפוד ?
אם היה לי אייפוד... אך כרגע, mp3. שוקולד עם תות או עם תפוז ? תפוז
מכבי או הפועל ?
כדורגל או כדורסל ?
נו באמת, זה אותו משחק, רק שהשער בכדורסל, גבוה יותר! תיכון או יסודי ? עוד לא בתיכון, אך אומר יסודי. יסודי או גן ? הו, גן
כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב, זה הסוף. הארי פוטר או רון וויזלי ?
שיער - חום או בלונדיני ? בלונדיני
אך גם חום מתקבל
עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות
(=זה כחול, תזרמו
) עור - ככה או בהיר ? בהיר. ספר או סרט ? סרט. גלידת שוקולד או וניל ? וניל
פיל או פרה ?

עונה

אנג'לינה דה כלב או חתול ?
כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?
אה? מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?
אה?? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?
פיכס נביעות או מי עדן ?
עין גדי קולה או פפסי ?
קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ?
לבן קיץ או חורף ?
קיץ סתיו או אביב ?
אביב אביב גפן או יונתן גפן ?
אביב סיגריות - בעד או נגד ?
נגד למרות שאני מעשנת.. "חברים" או "סיינפלד" ?
צ'נדלר הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?
הנמר טלויזיה או קולנוע ?
טלוויזיה מחשב נייד או לא נייד ?
כה נייד זה מגניב.. טלפון או פלא ?
טלפון עולה פחות אורנג' או סלקום ?
אורנג' סלקום או פלאפון ?
פלאפון פלאפון או אורנג' ?
פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ?
בעד
אדום או כחול ?
שניהם
סרט אימה או סרט קומדיה ?
קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ?
ריצ'רץ' DVD או וידאו ?
די וי די עט או עיפרון ?
עט ורוד או סגול ?
כחול צופים או הנוער העובד ?
נוע"ללללל צופים או שמו"צ ?
פיכס שמו"צ או הנוער העובד ?
נוע"לללללללל פורים או פסח ?
פסח קאזה או דיסק ?
דיסק MP3 או אייפוד ?
תות מכבי או הפועל ?
הפועל כדורגל או כדורסל ?
כדורסל תיכון או יסודי ?
תיכון יסודי או גן ?
גן כיתה א' או כיתה י"ב ?
י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ?
הארי שיער - חום או בלונדיני ?
חום עיינים - ירוקות או כחולות ?
ירוקות עור - ככה או בהיר ?
בהיר ספר או סרט ?
סרט גלידת שוקולד או וניל ?
וניל פיל או פרה ?
פיל

tipeshet

New member
רףדהדוףגכל.

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? למה לכולם ברור שאנג'לינה? ג'ניפר יותר עושה לי את זה
כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? השני.. זה, נו. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? אה? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? אה? נביעות או מי עדן ? מים קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה |: סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? חורף
סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? זה לא יהונתן?
סיגריות - בעד או נגד ? נגד, בעיקר. "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מאט לבלאנק
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? חחח אבו טלויזיה או קולנוע ? קונלוע מחשב נייד או לא נייד ? תלוי מתיP: טלפון או פלא ? פלאפון אורנג' או סלקום ? אורנג'P: סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? בעד אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה, אני מפחדת לראות אימה כפתורים או ריצ'רץ' ? כפתורים זה יותר אלגנטי, ריצ'רץ' [אבזם
] זה יותר נוח. DVD או וידאו ?
עט או עיפרון ? עפרון ורוד או סגול ? סגול כחול שחור או ירוק שחור ? וואי. זה קשה מאוד. צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד צופים או שמו"צ ? מה אתם מקללים?!
שמו"צ או הנוער העובד ? תפסיקו לקלל
פורים או פסח ? פורים! קאזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? דיסקמן
שוקולד עם תות או עם תפוז ? שוקולד עם שוקולד מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? א' הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי שיער - חום או בלונדיני ? שחור D: עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות עור - ככה או בהיר ? ורוד כהה ספר או סרט ? אמ גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ? פיל

ד י א ט ה

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה

שבחרת פיל במקום פרה!!!!!!! (ויצא לי בחרוז מגניב)

tipeshet

New member
חחחחחחחחחחח פרה שלי

קודם כל, זה לא כל כך חרוז
חוץ מזה, שעל פיל רכבתי.. ועם כל הכבוד.... עלייך עוד לא D:

למעלה