שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo45.gif דהה ברור שג'נפיר אניסטון_../images/Emo79.gif

מה יש לכולם?!?!??! וברור שזה יהונתן גפן.. זה איפה פקצה כתבה את השאלון.. הורדתי מלא שאלות על נינט טייב
נו באמת שזה לא אני כתבתי
אחרת זה היה בכלל דייויד שווימר או דייויד שווימר??

ד י א ט ה

New member
יאללה בכיף

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? אנג'לינה ג'ולי!!!!! בלי לחשוב בכלל! לא בגלל שזה כזה ברור, בגלל שהיא כזאת שווווווה! לארה (קרופט!)
כלב או חתול ? כלב! מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס אולארצ'יק החמוד מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מי אלה מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? הנגבי כי הוא חמוד נביעות או מי עדן ? מיץ ענבים קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה קולה קולה סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? חורף סתיו או אביב ? סתיו אביב גפן או יונתן גפן ? יהונתן גפן סיגריות - בעד או נגד ? באמצע "חברים" או "סיינפלד" ? ואי זה קשה... חברים. מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מתיו פרי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר! נמרי
טלויזיה או קולנוע ? קולנוע מחשב נייד או לא נייד ? גם וגם! טלפון או פלא ? פלאפון אורנג' או סלקום ? מה זה הפלאפון שלך לארה? סלקום? אם כן אז סלקום. סלקום או פלאפון ? אם סלקום זה הפלאפון של לארה אז סלקום. כי יש כזה גם לאיה
פלאפון או אורנג' ? פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ? בעד! אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? אימה כפתורים או ריצ'רץ' ? כפתורים, כמו שעומר אמרה זה יותר אלגנטי. ואני משוגעת על אלגנט. DVD או וידאו ? דיוידי מה וידאו?! בשביל מה צריך וידאו כשיש דיוידי. עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? שחור כחול שחור או ירוק שחור ? ירוק שחור צופים או הנוער העובד ? לא ולא. צופים או שמו"צ ? לא ולא. שמו"צ או הנוער העובד ? לא ולא. פורים או פסח ? פסח כי יש חופש ארוך יותר קאזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? לא שוקולד ולא תפוז. רק תות
מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? לא ולא. יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב!!!!!!! לסיים כבר
הארי פוטר או רון וויזלי ? איכס. שיער - חום או בלונדיני ? בלונדיני. עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות! עור - ככה או בהיר ? בהיר! ספר או סרט ? זה שונה.. גם וגם. גלידת שוקולד או וניל ? וניל. די כבר עם השוקולד
פיל או פרה ? פרה.

שישיץ

New member
זמר של לוח מודעות ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

איזה שירים נדבקים לי אלוהים אדירים
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ברור שג'ן כלב או חתול ? איכ נו מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס. שאלות של פקצות מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? טוב אותם אנלא מכירה כבר מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? הנגבי כי את השני אני לא מכירה נביעות או מי עדן ? נביעות קולה או פפסי ? פפסי קולה דיאט או פפסי מקס ? פפסי מקס סוכר לבן או סוכר חום ? לבן! ברק! קיץ או חורף ? קיץ סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? יונתן סיגריות - בעד או נגד ?
נגד "חברים" או "סיינפלד" ? אוו קשה חברים. מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מתיו פרי. למרות הבעיות סמים ואלכוהול. הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? חחחח איכ זבוב או דבורה ? דבורה. כי יש פחות. טלויזיה או קולנוע ? טלוויזיה מחשב נייד או לא נייד ? נראה ל שנייד. כמה שיותר קטן יותר טוב? טלפון או פלא ? טלפון אורנג' או סלקום ? סלקום סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? די בעד בזמנו אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה! וכמה שיותר נעורים! כפתורים או ריצ'רץ' ? כפתורים DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? סגול כחול שחור או ירוק שחור ? ירוק שחור צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד צופים או שמו"צ ? שמו"צ שמו"צ או הנוער העובד ? שמו"צ. אחלה קיבוצים יש להם. פורים או פסח ? פסח. הדג נחש או שייגעצ ? שייגעצ סובלינימאל או הצל ? חחחח קאזה או דיסק ? אימיול MP3 או אייפוד ? אייפוד ברור שוקולד עם תות או עם תפוז ? תפוז מכבי או הפועל ? מי? כדורגל או כדורסל ? כדורסל עדיף... תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? יב שיער - חום או בלונדיני ? חום עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות עור - ככה או בהיר ? בהיר ספר או סרט ? סרט גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד פיל או פרה ? פיל כי הוא שמן. השאלון שלי קצת שונה וריק מסמיילים כי העתקתי אותו
כאילו והא שלי אבל מלפני כמה זמן

שישיץ

New member
טוב אני משנה לסיינפלד_../images/Emo79.gif

עכשיו ראיתי פרק ממש גדול וחוצמזה כולכם רעים בחרתם בחברים מסכנים ג'רי וג'ורג'.. וקרמר בכלל

bזוהר

New member
טוב

:) אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר
כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מושונוב מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מי? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? לא מכירה את אלוני. נביעות או מי עדן ? נביעות לגוף ולנשמה! קולה או פפסי ? קולה ברור שקולה! קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? לבן. קיץ או חורף ? המממ נראה לי שקיץ סתיו או אביב ? אביב! אביב גפן או יונתן גפן ? יונתן גפן! סיגריות - בעד או נגד ? נגד. "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מתיו פרי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר של יסמין. טלויזיה או קולנוע ? אמממ.. נו אי אפשר, זה שני דברים שונים. מחשב נייד או לא נייד ? נייד. טלפון או פלא ? טלפון אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ? הממ מה אכפת לי!!! נגיד שסלקום. פלאפון או אורנג' ? אורנג'. התנתקות - הייתם בעד או נגד ?בעד. אדום או כחול ? צר"ג בנשמה
..כחול. סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? כפתורים שיהיה. DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עיפרון. ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? בני עקיבא. צופים או שמו"צ ? שמוצ בתחת של סבא. שמו"צ או הנוער העובד ? הנוער העובד? פורים או פסח ? פסח
שנגמר
קאזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אייפוד שיש ליייי
שוקולד עם תות או עם תפוז ? איכס! אם כבר אז.. וואי אני ממש לא יכולה לבחור
פשוט שוקולד! מכבי או הפועל ? מכביD: כדורגל או כדורסל ? כדורגל תיכון או יסודי ? יסודי. יסודי או גן ? גן. כיתה א' או כיתה י"ב ? ברור שי"ב!!!!
הארי פוטר או רון וויזלי ? בררררורר שרון וויזלי האמא של המושי מושלמים!
שיער - חום או בלונדיני ? הממ בלונדיני, אבל יותר שטני כזה. עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות!!! עור - ככה או בהיר ? כהה. ספר או סרט ? הממ קשה לבחור... גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ? פרה.

|מקיאה|

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר אניסטון כלב או חתול ? אף אחד מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? נראה לי השני. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?אה? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?אה? נביעות או מי עדן ? מי עדן קולה או פפסי ? דיאטקולה קולה דיאט או פפסי מקס ? דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? חום קיץ או חורף ? לרב חורף סתיו או אביב ?סתיו! אביב גפן או יונתן גפן ? יהונתן! סיגריות - בעד או נגד ? אינדבידואלי "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?מתיו פרי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?הנמר טלויזיה או קולנוע ? קולנוע מחשב נייד או לא נייד ? נייד טלפון או פלא ? טלפון אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ?בעד אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? אם כבר אז קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ'רץ' DVD או וידאו ? וידאו עט או עיפרון ?עט ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ?כחול שחור צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד צופים או שמו"צ ? שמוצ שמו"צ או הנוער העובד ? הנוער העובד פורים או פסח ? פסח קאזה או דיסק ?דיסק MP3 או אייפוד ? אייפוש שוקולד עם תות או עם תפוז ? תות מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורגל תיכון או יסודי ?תיכון יסודי או גן ?גן כיתה א' או כיתה י"ב ?י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי פוטר שיער - חום או בלונדיני ? חום עיינים - ירוקות או כחולות ?ירוקות עור - ככה או בהיר ? לאדעת ספר או סרט ?שניהם גלידת שוקולד או וניל ?שוקולד פיל או פרה ?פרה

noa08128

New member
../images/Emo42.gif

אמנם קצת באיחור , אבל בכל זאת
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר כמובן
כלב או חתול ?כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיכאל מושנוב, נראה לי יותר אמיתי. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? ונגיד שהייתי יודעת במי מדובר מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? כנ"ל נביעות או מי עדן ? זה לא ממש משנה קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? - אני אוהבת יותר פפסי מקס- אבל גם אני אוהבת דיאט קולה לימון סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר חום
- יותר בריא ,יותר טעים קיץ או חורף ? קיץ -
סתיו או אביב ?אביב
אביב גפן או יונתן גפן ? יוהנתן גפן-ללא ספק סיגריות - בעד או נגד ? בעד
"חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? צ'נדלר סמל מין!
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו
טלויזיה או קולנוע ? טלווזיה מחשב נייד או לא נייד ? נייד נראה לי נוח יותר. טלפון או פלא ? אני לא בנאדם של פלאפונים אבל זה יותר נוח. אורנג' או סלקום ? פלאפון סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ?פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ? הייתי נגד - בתחילה מהסיבות המקובלות ואחרי זה מסיבות שונות בתכלית. אדום או כחול ? בורדו סרט אימה או סרט קומדיה ? כפתורים או ריצ'רץ' ? קומדיה, לצחוק זה בריא DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ?עט! ורוד או סגול ? תלוי איזה גוונים של הצבעים. כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? "מכבי צעיר" - אבל הנוע"ל עדיף מהצופים צופים או שמו"צ ? לא מכירה מספיק טוב את השומר הצעיר שמו"צ או הנוער העובד ? - כנ"ל פורים או פסח ? פסח קאזה או דיסק ? דיסק מקורי
MP3 או אייפוד ? איפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? תות
מכבי או הפועל ? בית"ר כדורגל או כדורסל ? לאחרונה חזרתי לכדורגל תיכון או יסודי ?תיכול - ללא ספק יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? ואיי- לא יודעת הארי פוטר או רון וויזלי ? שו!? שיער - חום או בלונדיני ? תלוי למי. עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות- לשחורים /כחולות- ללבנים עור - ככה או בהיר ? כהה ספר או סרט ? ספר
גלידת שוקולד או וניל ?שוקולד פיל או פרה ? פרה ליל קסום לכם אהוביי

ברררר

New member
גרר

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ?ג'ניפר כלב או חתול ?כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?מקס מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?ידידיה מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?הנגבי נביעות או מי עדן ?נביעות קולה או פפסי ?קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?מקס סוכר לבן או סוכר חום ?לבן קיץ או חורף ?חורףףף
סתיו או אביב ?סתיו אביב גפן או יונתן גפן ?אמא'לה סיגריות - בעד או נגד ?נגד "חברים" או "סיינפלד" ?חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?שניהם הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?אבו דההה טלויזיה או קולנוע ?TV מחשב נייד או לא נייד ?לא נייד טלפון או פלא ?טלפון אורנג' או סלקום ?אורנג' סלקום או פלאפון ?פלאפון פלאפון או אורנג' ?פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ?בעד
אדום או כחול ?כחול סרט אימה או סרט קומדיה ?קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ?ריצ'רץ' DVD או וידאו ?וידאו עט או עיפרון ?עט ורוד או סגול ?שניהם כחול שחור או ירוק שחור ?כחול שחור צופים או הנוער העובד ?נוע"ל!
צופים או שמו"צ ?שמו"צ שמו"צ או הנוער העובד ?נוע"ל פורים או פסח ?פסח קאזה או דיסק ?דיסק MP3 או אייפוד ?אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ?פונדו
מכבי או הפועל ?מכבי כדורגל או כדורסל ?כדורסלרגל תיכון או יסודי ?תיכון יסודי או גן ?גן כיתה א' או כיתה י"ב ?י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ?הארי
שיער - חום או בלונדיני ?
עיינים - ירוקות או כחולות ?ירוקות דעעע עור - כהה או בהיר ?כהה ספר או סרט ?גמ וגמ גלידת שוקולד או וניל ?וניל פיל או פרה ?פיל גרסיייסססס

למעלה