../images/Emo42.gif
אמנם קצת באיחור , אבל בכל זאת
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר כמובן
כלב או חתול ?כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיכאל מושנוב, נראה לי יותר אמיתי. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? ונגיד שהייתי יודעת במי מדובר מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? כנ"ל נביעות או מי עדן ? זה לא ממש משנה קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? - אני אוהבת יותר פפסי מקס- אבל גם אני אוהבת דיאט קולה לימון סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר חום
- יותר בריא ,יותר טעים קיץ או חורף ? קיץ -
סתיו או אביב ?אביב
אביב גפן או יונתן גפן ? יוהנתן גפן-ללא ספק סיגריות - בעד או נגד ? בעד
"חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט לבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? צ'נדלר סמל מין!
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו
טלויזיה או קולנוע ? טלווזיה מחשב נייד או לא נייד ? נייד נראה לי נוח יותר. טלפון או פלא ? אני לא בנאדם של פלאפונים אבל זה יותר נוח. אורנג' או סלקום ? פלאפון סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ?פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ? הייתי נגד - בתחילה מהסיבות המקובלות ואחרי זה מסיבות שונות בתכלית. אדום או כחול ? בורדו סרט אימה או סרט קומדיה ? כפתורים או ריצ'רץ' ? קומדיה, לצחוק זה בריא DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ?עט! ורוד או סגול ? תלוי איזה גוונים של הצבעים. כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? "מכבי צעיר" - אבל הנוע"ל עדיף מהצופים צופים או שמו"צ ? לא מכירה מספיק טוב את השומר הצעיר שמו"צ או הנוער העובד ? - כנ"ל פורים או פסח ? פסח קאזה או דיסק ? דיסק מקורי
MP3 או אייפוד ? איפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? תות
מכבי או הפועל ? בית"ר כדורגל או כדורסל ? לאחרונה חזרתי לכדורגל תיכון או יסודי ?תיכול - ללא ספק יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? ואיי- לא יודעת הארי פוטר או רון וויזלי ? שו!? שיער - חום או בלונדיני ? תלוי למי. עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות- לשחורים /כחולות- ללבנים עור - ככה או בהיר ? כהה ספר או סרט ? ספר
גלידת שוקולד או וניל ?שוקולד פיל או פרה ? פרה ליל קסום לכם אהוביי