איזה לק נלבש לשישבת?

Osnatz1

New member
TEMPEST של צ'יינה. אכזבה גדולה :/

מריחה זוועתית!!!!!!!! הוא כלכך כלכך דליל שגם בשכבה הכי דקה הוא בורח לי לקיוטיקלס, המריחה לא אחידה בשיט, הוא קצת שקוף.. קיצר, אחרי 3 שכבות התייאשתי והשארתי ככה. הצבע מהמם מהמם מהמם, אבל בגלל המריחה הנוראית הזו אני לא בטוחה שיהיו לי כוחות לשים אותו שוב חחח. אפילו לא בא לי לצלם סוואצ', גם ככה אין מצב לנקות את הקיוטיקלס עם מקל אוזניים בלי להרוס את הלק אז אולי אחרי מקלחת כשזה ירד, אם זה יראה סביר אני אצלם :/ אוף. הנה סוואצ' מהרשת בכל אופן. http://antoniab.com/wp-content/uploads/2009/10/China-Glaze-Tempest.JPG במציאות הוא יותר סגול מאשר כחול..

Osnatz1

New member
טוב נו, הנה סוואצ' בכל זאת..

ובסוף הוספתי עוד שכבה שקצת מסווה את המריחה הלא כלכך אחידה. סה"כ 4 (!) שכבות ובהתחשב בזה שכבר שמתי מייבש לפני השכבה הרביעית, ושמתי מייבש גם אחריה.. אה, ויש לי גם מחזק.. חחח זה סה"כ של 7 שכבות על הציפורן. בדוק עד מחר בבוקר זה כבר יתקלף
אוף כזה צבע יפה מתבזבז על כזו פורמולה נוראית, איזה באסה.. לפי סוואצ'ים אחרים ברשת לא שמתי לב שלאחרות הייתה הבעיה הזו, אז נראה לי שקיבלתי פשוט בקבוק קצת פגום, אלא אם מבחינתן לק במרקם של כמעט מים זה תקין חח.

Ultra marine

New member
מבאס :(

יכול להיות שעוד זמן מסוים, הוא יסמיך קצת והמצב ישתנה כי באופן כללי זה תהליך שקורה בלקים..

Osnatz1

New member
לגמרי מבאס!! צריך להמציא איזה תכשיר כזה

ההפך ממדלל.. חח מה שכן, הצבע כלכך יפה בעיניי שכל פעם שאני מסתכלת על הציפורניים אני ממש מבסוטה אז יש מצב שאני אשכח את הטרחה של המריחה עד הפעם הבאה.. (שתהיה עוד הרבה זמן חחח, יש לי עוד 7 לקים חדשים לנסות + עוד אחד שאני קונה ממסטיק מחר.. וגם קיבלתי קופון בחוברת של הלייף סטייל של לקים של אורלי ב16.9 אז בטח אקנה עוד כמה :/ אני חולה, פשוט חולה..)

לייאןן

New member
איפה קיבלת את הקופון ?

שמעתי שהרבה קיבלו ודווקא אני לא חח באסה ודווקא בא לי לקנות ממש לקים חדשים של אורלי !

Osnatz1

New member
הגיע יחד עם החיוב החודשי של הכרטיס לייף סטייל

אולי זה בגלל שיש לי לייף סטייל פלוס? (זה שהוא כרטיס אשראי ולא מוגבל רק לסופר פארם)

danra

New member
לא קשור לפלוס, גם ברגיל

השוברים משתנים בין כולם. הם אומרים שזה התאמה לסגנון הצריכה של הלקוח. לדעתי זה רנדומלי לגמרי כי לרוב אין שום שובר שמתאים לי שם.

Ultra marine

New member
מקווה בשבילך שהפורמולה תסמיך עם הזמן

ואם לא, אם את כ"כ נהנית מהלק, אני מאמינה שתסלחי לו על הדלילות שלו :) ואכן כשיש בוחטה חדשה של לקים לנסות המצב קשה! שמחה שלאחרונה זה לא יוצא לי.. זה סתם מבלבל אותי חחחח

b o t t e n

New member
בעיקרון כן, אבל שמתי את הטופ הקריסטלי

{משהו סיני עלום שם ומלא כימיקלים לפי הריח} והוא מבריק לאללה

Miss Laver

New member
Zoya - Gemma

זה הזויה הראשון שניסיתי ואחרי כל התשבוחות על הפורמולה שלהם חשבתי שכגודל הצפייה - גודל האכזבה, אבל המריחה פשוט תענוג! אטימות ואחידות התקבלו אחרי שתי שכבות (אבל זה אמור להיות דואו כרום אז זה הגיוני). זה כבר היום השלישי שלי איתו, בלי טופ, והוא לא מראה סימנים של התקלפות. הדבר היחיד שהפריע לי זו הידית הקטנה, ממש היה לי קשה להחזיק אותה (יכול להיות שסתם יש לי ידיים גדולות במיוחד ?
). הגוון לדעתי משגע, ירוק אפור כזה ובשמש בזוויות מסויימות כחול. לא חושבת שהצלחתי לצלם אותו כמו שצריך אז צירפתי תמונה מהרשת.

edenable

New member
ממש אהבתי את הצבע ואת הגימור שלו!

ואני אומרת את זה בתור סולדת מלקים ירוקים ידועה.

danra

New member
קצת כהה?

הוא מאוד כהה מותק... מחוץ לבית הנצנוץ האדום פשוט יותר יבלוט אבל עדיין הוא יהיה מאוד כהה.

Ultra marine

New member
הבעיה היא שבסופו של דבר

הוא נראה לי בדיוק כמו ה wicked של אסי. ואני שונאת דיופים. ברור שהם לא קרובים להיות דיופ כשיש שמש. אבל כשאין.. חוץ מזה כמובן שהוא מקסים!

danra

New member
מסכימה שצבעים דומים זה קצת מבאס

אבל להשוות בין האסי לצ'יינה זה פשוט לא לעניין... ה- wicked חום אדמדם קרמי וזה שחור עם שימר אדום.. לא מוצאת בכלל את הקשר. גם הגימור שונה לגמרי. עם ה- wicked למשל לא תפסי אותי כנראה...

למעלה