איזה לק נלבש לשישבת?

Ultra marine

New member
כשאת נמצאת בתאורה ביתית רגילה

קל לבלבל בין בורדו לחום אדמדם לשחור שקיבל שימר אדום והפך למשהו ביניהם... בהרגשה שלי הוא פשוט הולך לאיבוד או המיוחדות שלו הולכת לאיבוד.

danra

New member
מה שאת כותבת נכון כמעט לכל לק...

בדרך כלל הוא יהיה מיוחד יותר באור חוץ.

Ultra marine

New member
זה לא נכון לכל לק

זה נכון בעיקר ללקים כהים. או ללקים עם שימר מאוד עדין.

poynter

New member
לצערי מאז הגזירה האחרונה של הציפורניים

אני לא מצליחה להאריך :'( או שהן מתפלצות (דבר שבחיים לא קרה לי) או שפשוט נשברות משטויות לא יודעת מה קורה פה אבל אותי זה ממש מתסכל

Osnatz1

New member
גם אצלי!

לא ברור לי למה, אבל באצבע המורה ובשני האגודלים הן מתפצלות ללא סוף!! את השאר גזרתי לא קצר כלכך אז הן עוד שורדות, אבל השאר כאילו.. התקלקלו

poynter

New member
בדיוק!

אפילו באותן הציפורניים.. זה ממש מוזר.. אז עכשיו אני עושה טיפול מסיבי של מחזק יום-יום לנסות לשפר את המצב

Osnatz1

New member
נראה לי שאחליף מחזק..

האמת שעד עכשיו השתמשתי בזה של ביוטי קר (נא לא לסקול אותי
) והציפורניים האריכו לאורך שבחיים לא היה לי והיו ממש חזקות, אבל כמעט תמיד היו לי פיצולים בצדדים ועכשיו מאז שגזרתי זה כאילו הוא לא עושה כלום והקצרות ממש (אצבע ואגודלים כי שם נשברו לגמרי, בגלל זה גזרתי את השאר) כבר לא צומחות בכלל.. ננצל את השבת בשביל לחפור כאן בפורום ובבלוגים על איזה מחזק מומלץ.. הבעיה היא שאני מראש פוסלת את הטיפוליים האלו שצריך כל יום להוסיף שכבה כי אז אני צריכה להיות בלי לק ואני לא אוהבת..

poynter

New member
גם אני החלפתי השבוע מחזק

וגם אני השתמשתי עד עכשיו במשהו לא יוקרתי במיוחד - של וואו ואמרתי שאני לא אחליף אותו והוא היה מהמם וגם ממנו היה נדרש להוסיף שכבה כל יום.. אבל לא יכולתי להגיד לא למחזק של ג'ייד ב10 שקלים
אני מתוסכלת ממש.. נראה איך אלו יגדלו עכשיו..

MineSweeper

New member
סליחה שאני מתערבת,

אבל המחזק של ג'ייד ממש בינוני בעיניי...
ניסיתי די הרבה, בינתיים אני הכי מרוצה מהנוכחי שלי' מחזק שהוא גם בייס וטופ- Diamond Strength של סאלי האנסן. בארץ הוא לא זול [שווה מאוד להזמין מחו"ל], אבל הוא באמת מצויין והציפורניים שלי לא היו יותר חזקות.... אני מאמינה שגם המחזק הרגיל מהסדרה מצויין. אם תשאלי איך הוא בתור טופ אני לא בטוחה כי אין לי מקור להשוואה, אבל הוא כן האריך במעט את עמידות הלק. בכל מקרה בתור מחזק אני מאוד מרוצה! ממליצה.

poynter

New member
האמת אני איתו רק שבוע

ולבינתיים אין לי ביקורת עליו, אני הייתי עם של וואו שמאוד הייתי מרוצה ממנו ולצערי הוא אזל פה בסניף. ואם הוא לא מחזק, אז מה הוא עושה? פשוט שומר על האורך של הציפורן?

MineSweeper

New member
את מתכוונת למחזק של ג'ייד?

מה הוא עושה? מבחינתי- לא יותר מדי...

MineSweeper

New member
מה זאת אומרת? כתבתי- הוא מחזק!

ואני מסתמשת בו כמחזק+בסיס ללק, והציפורניים שלי מעולם לא היו חזקות יותר, ומלבד זה הוא יכול לשמש גם כטופ.

poynter

New member
חחח יצאתי עמה

לא קראתי נכון את ההודעה הראשונה שלך, הבנתי.. נראה אולי בהזמנה הבאה שלי מחו''ל אני אצרף אותו.. אני חייבת מחזק טוב

sHiR TaDmOr

New member
287 המדהים של שיק ! ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

הצבע בבקבוק ממש תואם למציאות, הציפורניים פחות

G r o k e

New member
מדהים!

בזמן האחרון יש לי מצברוח ללקים "גירלים" כאלה. ושתדעי לך, שאם אני אקצר את הציפורניים שלי (שהן סנטימטר) זה יהיה רק בגללך! כי אני מקנאה ששלך כל כך קצרות ויפות וחמודות. ופרקטיות.

sHiR TaDmOr

New member
חחח תודה רבה ../images/Emo9.gif

ושתדעי שזה בעיקרון הציפורניים שלי כשהן די ארוכות כי יש לי מבנה קטן שכזה

למעלה