אני לא באמת מבינה את ענבר -

דקל69

New member
../images/Emo2.gif אני לא באמת מבינה את ענבר -

גם לה לא נדלקה נורת אזהרה בעקבות המועמדות של הש/לישיה. מילא ליהי שהיתה כבר מועמדת בעבר או אתי שאפשר לשנוא אך גם להצביע לה בגלל שהיא מייצרת עניין ובלאגן לציבור, אבל עצם המועמדות של קרן היתה צריכה להדליק לה נורה. היא עכשיו אומרת לקרן שאחרי איילת וענת קרן היא הבחורה ללא כוונות רעות בבית. היא משייכת אותה לכמותן. כלומר קרן שהיא מתכננת האסטרטגיות והעסקנית הראשית (מגובה ע"י ליהי הנגררת ואתי הכוחנית והנשמעת יותר) נראית לענבר אדם טוב שסה"כ מקנאים בה. לדעתי כולם בסוג של קואליציה בכדי להפנים לצופים על ליז שהיא שואבת אנרגיה וגורמת לכולן להראות רע. ליז נוראית, מתבכיינת, מניפוליטיבית בעצם נוכחותה אך היא לא הגורם לרוע ולתככנות שלהם.

רותי167

Well-known member
זהו,עכשיו סופית ענבר איבדה את האהדה הקטנה

שהיתה לי אליה. חשבתי שענבר חכמה ותבין את העמדת השלישיה להדחה מה היא דעת הקהל. לעת עתה דניאל היחידה שלא מאכזבת,הולכת עם האמת שלה עד הסוף. חבל לי שעדי החכמה והאיכותית הודחה.

רותי167

Well-known member
איזה שטויות ענבר מדברת,אני בשוק שהיא חושבת

שליז הסיבה ולא כל ההתנהלות של שלישית הרשע. אהלן דקל

easternstar

New member
הלילה ענבר אבדה גם את האהדה שלי וסימסתי לה

מעניין מה יהיה בשבוע הבא וכמה עדיין ימשיכו לסמס לה.

andy181

New member
אם היא ואיילת ימשיכו בקו הזה תוך שבוע שבועיים

גם הן מועמדות

פתאום ענבר מלקקת לקרן, אחרי שריכלה עליה גם

לא מבינה שהעמידו את קרן בגלל ההתנהגות שלה.

noaxxx

New member
מעניין אם ענבר באמת מאמינה במה שהיא אומרת לקר

sivan513

New member
../images/Emo45.gif ממתי הן בכלל חברות טובות?

מה קרה פתאום הן שמות עליכן, אתן מלקקות להן? כבר מחר ציר הרשע שוב ירכלו עליהן מה הן שרות להן? שיילכו לשיר לאורטל שחוגגת יומולדת! אני לא מבינה את הנשים שם, גועל נפש

רותי167

Well-known member
לאורטל יום הולדת,במקום לחגוג לה ולשיר

לה,הן מנחמות את ציר הרשע ומקבלות החלטות מה להגיד מחר לליז,איך להשיך ולהתייחס אליה כאל אויר ולא קיימ כדברי ענבר,אני פשוט המומה מחוסר הפרגון לאורטל והרוע המדבק שבו נדבקות ענבר,איילת וענת.

רותי זה רק משחק לטובת אורטל העניין הזה.תאמיני

לי. קחי את מקרה שפרה-בובליל. אני לא סובל את אורטל וחושב שהיא לא אותנטית בכלל,אבל היא בהחלט יודעת להשתמש בקלפים שלה טוב טוב. והיום היא זכתה בקופה ואוו ואוו איך היא זכתה. אני רוצה להזכיר לך רותי שעוד שבוע בערך היום הולדת של קרן חל,אני רק יכול לשער שחגיגה כמו שתעשנה לה הבנות לא תיפול מפתיחת סניף נוסף של "זארה" בטבריה.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif אף אחת שם לא מצליחה להבין

שהתחרות האמיתית על המליון היא בין דניאל ואורטל מועמדות להדחה (שבה קרן ליהי ואתי מככבות) בחירה של איילת, דניאל ואורטל במשימת הכסף ע"י הקהל -- הוכחה שענבר היא לפחות מקום 5 בעיני הקהל --- שום דבר מהדברים האלה לא נקלטים שם

easternstar

New member
ענבר היתה יכולה להיות הסוס השחור במרוץ

אם הקהל היה דואג כל פעם שלא תעמוד להדחה. לפי הסקרים היא היתה במקום הראשון אצל הקהל אבל רוב הקהל לא סימס במשימה לא חשובה כמו משימת הכסף.. הלילה לעתי ענבר הפסידה את הסיכוי למיליון. לא מעניין אותי מי תזכה בצנון: דניאל או אורטל. אני לא אסמס.. מחכה לחדשות. אולי שם תהיה מישהי..

Klayhamn

New member
אם רק היא הייתה יודעת...

ומה שחבל זה שהיא גם אף פעם לא תדע... אני עוד פחדתי שהיא תעמוד להדחה כבר בשלב זה, מסתבר שאפילו שהמשאלה שלי התגשמה והיא יצאה מקום 5 (לפחות), היא עדיין לוקה בעיוורון חריף כנראה רק כשהאוייבת המשותפת (ליז) תעוף, תהיה התפתחות מעניינת

goodpink

New member
היא יודעת שהיא פבורטית בעיני הקהל ריקוד הציפו

הציפורים הראה את זה. הם מבינות שהיא אהודה אצל הקהל עדיין לא קלטו בנוגע לציר הרוע ריקוד האדהת הקהל היה חמוד ביותר למרות שהיה באופן כלשהי קצת לא מתאים למעמד....

דקל69

New member
בזמן שכולם חגגו לאורטל בחצר יומולדת

עם ריקודים, מוסיקה ושתיה ישבה שלישיית המקובלות החדשה: ענבר-ענת ואיילת בחדר וחגגו את חסינות הקהל. איילת ביקשה להציג את חביבת הקהל החדשה והכריזה: "קבלו את חביבת הקהל" וענבר פצחה בגאווה את ריקוד הצפורים פעמיים. זה נחמד, מפרגן ונעים לדעת שאתה אהוב בעיני הקהל אבל מעט צניעות.... העבירו את המצלמות במקביל בין החוגגים לאורטל בחצר ובין הבנות החוגגות בחדר את זכייתן בחסינות/אהבת הקהל. לאחר מכן הבנות יצאו מהחדר וענת נתנה הרצאה נכונה ומדוייקת לגבי המצב שנוצר שבבית. גם השלישיה של קרןליהיאתי לא היתה במסיבה והיתה במקום שלא נראה, החיבור בין שתי השלישיות לאחר מכן גרם לנאום ענבר על יושרה/כוונותיה הטובות ואיכותיה של קרן לעומת ליז וענבר ומה שהקהל מפספס. יש מין התאגדות כנגד ליז וזה כנראה הדבר המחבר בין הקבוצה לגוש. הכי מצחיק אותי שקראתי פה פעם (ואני לא בטוחה שזה נכון) שאתי וקרן צרחו על ליהי שהיא מתחברת לחבורת איילת והיא הודיעה להן שזה רק בשביל לרגל מה קורה שם ואין לה כוונה להתחבר אליהן, חבל שחבורת איילת מכניסות אליהן את חבורת האוייב בדלת פתוחה.

easternstar

New member
תודה על העדכון. הבנתי. כמה אירוני שכאשר

השלישיה של ענבר אילת וענת מבינות שזכו באהדת הקהל הן לא עצרו לחשוב מה הסיבה ובגלל שחברו למחנה השנוא הן עומדות לאבד את אהדת הקהל. אני לא חושב שאני מיוחד והעובדה היא שכמוני סמסמו להן רבים. אני משער שכמו שאני מפסיק לסמס להן יהיו גם רבים אחרים. לדעתי ריקוד הניצחון הזה לא ייצג את אהדת הקהל בהמשך.

למעלה