אני לא באמת מבינה את ענבר -

דקל69

New member
זה היה ריקוד חמוד, חביב ותמים ולא איזה שכרון

חושים של כח והפגנת שליטה. סתם התענגות לגבי זה שהקהל העדיף אותן למרות שהן לא מדי דומיננטיות. לא זה מה שיגרום לחוסר העדפה שלהם. לגביי ירידה באהדה סביר להניח שברגע שהקהל יראה את הליקוקים/המחמאות והחנופה לשלישיה השניה זה יקרה אוטמוטית. אם הקהל לא העדיף אותם לבטח ירתע גם ממי שמתחבר אליהן ובעיקר מגונן עליהן ומצדיק אותן על המעשים הנוראים שהן מחוללות שם, מה גם שאיילת עצמה לא חפה מטעויות היום ועצם העובדה שליז בחורה נוראית, לא מתעכלת ולא סימפטית ממש לא נותן לה לגיטמיציה לעשות עליה טרור ולתקוף אותה בגלל עניין טפשי כמו כלים שהיא עצמה בחרה לעשות, כמעט כמו נאום של אתי לגביי זה שהיא מנקה וכולן מתבטלות. כרגע אני רק עם דניאל ששומרת על סטטאטוס קוו לגבי כולם, מבחינתה היא מעוניינת רק באיתן והתחרות שלה זה אורטל בלבד ולכן היא נמנעת מלהכנס בבעובי הקורה של כל האינטריגות שם - להערכתי אם תמשיך כך היא תזכה (זאת הראיה שלי לפי השידור).

easternstar

New member
ענבר חסרת ביטחון וכשיש לה אפשרות תתחבר

ל"מקובלות" עד שיזרקו אותהמסיבותיהן שלהן. היא תגיד להן:"אחותי, את לגמרי בסדר..": כשיקרה משהו תגיד "אחותי..זה לא שלנו.." גם כשאתי התנפלה עליה עם הניקיון ואכילת העוגה במטבח ענבר התנצלה בהכנעה. חשבתי שעם הזמן תפתח מנהיגות ועמוד שדרה מוסרי אבל לא. לרעות יש יכולת מנהיגות. לקרן יש ולאתי יש. הבעיה שאת עמדת המנהיגות תופס הרע, הצבוע, הכוחני..

goodpink

New member
התנצלות של ענבר לציר הרוע הראה את חוסר היטחון

שלה אין ספק חדי הבחנה ראו את זה מיד גם שהם צעקו על הכרוב ושענבר הלכה והתנצלה כאשר לא היתה צריכה לעשות את זה יש לה רגשי נחיתות והיא לא רואה את הרוע של ציר הרוע זה בעיה היא לוקחת איתה גם את ענת בנושא ואת זה לא אוהבת ענת מסוגלת להבין את ליז אבל לא מסוגלת להשפיע עד הסוף על ענבר לא פעם היא נסתה וענבר שללה את זה על הסף ליז צריכה לדבר איתה להזכיר לה מאמינה שענת תקלוט הכל לא ראיתי שהיא פיספסה משהו באינסקטים שלה ...השאלה כמה היא יכולה להשפיע ריקוד הציפורים: ענבר רקדה ריקוד ממש חמוד שאיילת וענת שרות לה מי חביבת הקהל וכו'

ליהי114

New member
ענבר,איילת וענת בזה הרגע איבדו אצלי את הקרדיט

מאוכזבת בעיקר מענת,כי משתי האחרות לא היו לי באמת ציפיות אחרי מופע האימים והצרחות של גברת חזן כלפיהם בתחילת התוכנית. ברור שהן עדיין במקום אחר משליישית המגעילות,אבל לא ברור מה עובר להן בראש,איך הן כ"כ עיוורות ואטומות ואיך הן שותפות לגועל הזה. לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל כנראה שנתגעגע עוד לעדי שראתה את הדברים בצורה הכי קרובה למה שהצופה רואה

ליהי114

New member
לסמס? בוא לא נגזים.לא סימסתי ,לא מסמסת

ואם לא יקרה משהו חריג גם לא אסמס. אם כל הכבוד,אין שם אף אחת ששווה את זה.

easternstar

New member
אם כך,נשאר רק הרייטינג שיאותת מה אנחנו חושבים

וגם הוא לא מדויק..מעניין מה יקרה בתוכנית הבאה..

goodpink

New member
מה עדי ראתה? זה היה נוח ואינטרסנטי ודניאל ?

סליחה אבל עדי שיתפה פעולה עם דניאל והתלעקות שלה וכל המניפולציות שלה אמרה ששמחה בשביל ליהי ואחרי שעה ריכלה עליה עם דניאל באמת ליז ועדי היו באותו מצב בגלל זה הבינו אחת את השניה שתיהן עוררו אנטיגוניזם אצל הבנות עדי גם לא סבלה את ליז ואם ליז לא היתה חסינה היא היתה מתחרחקת מליז ענת ואיילת כבר דיברו על זה שמרחמות על ליז ומבינות מאיפה היא באה כתומכת בשתיהן וגם מחבבת את ענבר מאוכזבת אבל ענבר שלא רואה את ציר הרוע משפיעה ביותר על ענת איילת יש לה פתיל קצר ולא אוהבת שהבנים כבר פעם שתיה תמכו בליז מול איילת היא לא תאהב את זה לא אוהבת את העצות שנותנים לענת מה יש לאנשים בווילה הזו נותנים לה את העצות הכי גרועות שיש כאשר האינסקטים שלה הכי נכונים והכי אמיתיים איזה עצה גרועה ענבר ואיילת נתנו לענת רק שלא תשמע להם אם ליז תדבר עם ענת ענת מסוגלת עוד לדבר עם ענבר ואיילת ולהסביר להם את העמדה של ליז ענת צריכה להיזכר בזה עוד נותנת לה זמן להבין את זה אם ליז תבחר בדרך הקלה ללכת שוב פעם עם אינטרסים אורטל ודניאל ולהתחנחן עם ציר הרוע היא תקבל אותו דבר כמו עד היום ליז צריכה לדבר עם ענת לא להאמין כמה ענבר משפיעה עליהן

לגבי עדי. על סקלה של צביעות היא הכי רחוקה

מלהיות צבועה בבית. לא הייתי נתפסת לחצאי משפטים או משפטים שעדי אמרה לטובת ליהי. הייתי נצמדת יותר לתיאורים נרחבים שלה את שלישית הרוע. היא קלטה אותן ואני לא חושבת שהיו הזדמנויות אחרות שהיא החמיאה להן באופן גורף.

goodpink

New member
באמת? היחידה שהיא העיזה לדבר עליה היא ליהיא ה

החלשה. עם אתי היא התחברה וליקקה לה כל היום כל הלילה ועל קרן לא העיזה לפתוח את הפה שדיברה על ליהיא עם בן על קרן בן אמר היא מקסימה וכו' והיא אמרה כן היא מקסימה ולא העיזה להגיד דבר אז בבקשה לא להיתמם וזה לא כולל הרבה דברים שהרעו גם את המינפולציות שלה הפסיכלוגית קלטה את המניפולציה של עדי אם היא תהיה מספיק מסכנה .... אבל זה כבר לא משנה בכל מקרה היא היתה אחרי ענבר ענת ואיילת

אין סיבה שמישהו יפתח חזית ישירה עם מישהו אחר

ויגיד לו שהוא מגעיל. (בטח לא כשמדובר בחבורת טירוריסטיות) אז אוקיי, היא אפילו חרגה מעט והחמיאה לאנשים שהיא לא אוהבת. אבל היא הייתה יחסית עקבית בדיעותיה על אנשים. היא לא נהגה בתככנות או ברוע מוגזם כפי שאחרות נוהגות. היא באמת התרחקה מריכולים וכשאנשים אחרים ריכלו היא שתקה וראיתי המון מצבים כאלה. אז באופן יחסי היא יוצאת ממש בסדר.

למעלה