התפקדות חודשית

heaven is here

New member
../images/Emo2.gifהתפקדות חודשית../images/Emo2.gif

שם: גיל: עיר: שיר של אינפקציה: משו שהולך לקרות החודש: פעם ראשונה שלי יא

heaven is here

New member
אני../images/Emo194.gif

שם: שירה גיל: 19 עיר: ראשון שיר של אינפקציה: זכוכיות משו שהולך לקרות החודש: סיום מבחנים!!

פרקשון

New member
טרילילי

שם: עידן גיל: 18 עיר: קרית אונו שיר של אינפקציה: פתח תקווה משו שהולך לקרות החודש: פורטיסחרוף (ואימרו אמן)

Skicker

New member
גם אני פה

שם:בן גיל: 16עיר:בית שמש שיר של אינפקציה:עין הנמר משו שהולך לקרות החודש:אממ לא יודע

B a m b o o o k

New member
../images/Emo9.gif

שם: צליל גיל: עוד 16 ימים 15:) עיר: באר שבע שיר של אינפקציה: ולמרות הכל משו שהולך לקרות החודש: מפגש:))))

להללהה (תכנסו, זה מעניין)

דיסטורשן (סנדי) 19 (החודש!) אשדוד (עיר נמל חביבה) בלאגן בריאות (הצלצול שלי בפלאפון החדש!) החודש אני הולכת להתגייס לצבא. ואני אפילו לא מבואסת מזה (שזה מפליא!) רגע, הבטחתי משהו מעניין. הנה: מכיוון שבניתי על הופעה של אינפקציה לפני הגיוס, ואין אחת כזאת, אז לא אכפת לי - גם אם יבואו 2 אנשים חוץ ממני, בשבוע וחצי הקרובים הולכת להיות מסיבת-אינפקציה קטנה (או גדולה) איפשהו באזור המרכז. אז תבואו (ותשתתפו בארגון. מי רוצה להשתתף?)

חַוִי לנצח ../images/Emo11.gif

זיו 20 וחצי ארץ ישראל השלמה
שלי יהיה פורים, לאמא תהיה יומולדת, ההורים טסים לחו"ל, סנדי מתגייסת, לסנדי תהיה יומולדת ומעריצות ג'ינג'יות יסגדו לי |אמן|

תיקון

שיר של אינפקציה : הברוך של סלקום. הייתי חייב להדגיש את העניין.

misformetallica

New member
תורי

שם:דורון גיל:14 עיר:נצרת עילית המשעממת שיר של אינפקציה:אציטון משו שהולך לקרות החודש:יש מצב שאני נוסע להופעה של אינפקציה ב13 זהו.

AvtipuS

New member
מחכה ל 23:00

שם: רז. גיל: 15.9 עיר: ק.מוצקין. שיר של אינפקציה: שק"ם. משו שהולך לקרות החודש: הופעה של עברי לידר, אה וטיול שנתי.

u r i c

New member
../images/Emo9.gif ממ..

שם: אורי גיל: 16 יום ראשון :) עיר: אשדוד [עיר מעצבנת, אבל יש מה לעשות פה] שיר של אינפקציה: פ"ת משהו שהולך לקרות החודש: יומולדתתתת D=

מתפקד *הייל*

שם: ג'ים. גיל: 17 ושבועיים כמעט. עיר: קריית טבעון. שיר של אינפקציה: ורד, אציטון, מסעדות דגים, פולנים. משו שהולך לקרות החודש: אני טס לפולין.

למעלה