התפקדות חודשית

Gefi Giraf

New member
יאללה

שם: ג'פי גיל: 18 ו8 חודשים ו5 ימים עיר: לא תודה שיר של אינפקציה:קיפוד קירח משו שהולך לקרות החודש: שבוע הבא אני מתגייס

sabag12

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif יש לך פז"ם של במבה אדומה

צ'ונג

sabag12

New member
../images/Emo54.gifתירגע אתה ../images/Emo8.gif.

שלא נידפוק אותך בשמירות

Gefi Giraf

New member
פז"ם של במבה אדומה?

את זה עוד לא שמעתי... אבל פסדר... תבוא עוד שנתיים וחצי (כשאני אסיים את הקורס) לספינה שלי... אתה תנקה את הרציף

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif

שם: מיכל גיל: 15 (כמעט) עיר: ר"ג שיר של אינפקציה: זה עושה לי שמח משו שהולך לקרות החודש: פורים

BananushkA

New member
../images/Emo61.gif

שם: נטע גיל: 14 וחצי עיר: תל אביב שיר של אינפקציה: אלטעזאכן משו שהולך לקרות החודש: פורים!

אני?

שם: טובי גיל: עוד שבועיים 17 עיר: ירושלים שיר של אינפקציה: אציטון משודרג משו שהולך לקרות החודש: אממ אממ אממ? אה, יומולדת

zoe5

New member
אנרכיה! לא מתפקדים!

שם-זוהר גיל-16.5 עיר-ראשוניה שיר של אינפקציה-נקרופיל משהו שהולך לקרות החודש-פורים אני יודעת? ומזל טוב שירה! חחחח

ס ט י י ק

New member
עכגכעדרגיטרי

הדר 15 קרית חיים החודש? אמ חופש פורים. הופעה של עברי. מסיבה משו באןזונה השבוע-שלדעתי תעשה לי את החודש כי יקרה בה משהו>< וזהו.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifשלייייי

שם: מתן גיל: 15 וחצי שפה: עברית עיר: ראשל"צ שיר של אינפקציה: אין+אין לי2 משהו חשוב שהולך לקרות החודש: מחר הולכים לצאת שני הדיסקים של השנה.

אחרון ובהחלט חביב...

שם: רן גיל: 20 עיר: למה עיר? מה אין אנשים מכפרים מושבים וקיבוצים? (אגב אני מכפר אדומים) שיר של אינפקציה: טניס! משו שהולך לקרות החודש: אממממ המון מפגשי פורומים

למעלה