לאן נעלם מוחמד?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo2.gifלאן נעלם מוחמד?

הוא השאיר כאן הודעה ביום שישי, כשאיחל לנו סוף שבוע נעים, מאז נעלמו עקבותיו.. האם נחטף ע"י גדעון רספקטה ומלחמה?.. האם יצא לרכיבה על הסוס של מייק והם דהרו יחדיו אל השקיעה? איפה אתה מחמוד?... היום ביליתי בקניות שבסיומם קפצתי למייק לעבודה, הוא הזמין אותי לצהריים אצל תקווה מוכרת הבגטים המעפנים, שנראית כמו ערסית מצויה. אכלנו רק מהפחד שלא תרביץ לנו אם לא נסיים את הבגט
שיהיה לכם ערב נעים..

respecta1

New member
כנראה לא היה דיון מספיק מעניין בשבילו

http://news.walla.co.il/?w=//1190290 כוחות הביטחון עצרו פיגוע של מחבל ליד הכותל.. 3 ערבים ממזרח ירושלים סיעו לו.. אותם ערבים הואשמו בין השאר בסיוע לאויב בזמן מלחמה (שהעונש על זה הוא מוות )..הגיע הזמן שזה יהיה ערבים חושבים יעזור למחבלים יקבלו שנתיים בפנים אם בכלל ואז יוכלו לחזור לחייהם.. עונש מוות לשלושתם למען יראו ויראו וכל הכבוד לכוחות הביטחון לא יאומן כמה אירועים הם מסכלים רק בשבוע האחרון סיכלו 4 פיגועים מתוכם האחד הזה שאם היה מתבצע היו לו תוצאות הרסניות.. הנרצחים הרבים מהצד הישראלי.. והתגובה הקשה שהם היו מקבלים

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif אני פה

נכון רספיקט הייתי עסוק , הייתי בשירותים, הקאתי אחרי שראיתי את הגועל שששודר בטלויזיה, הגועל של אוהדי בית"ר .

THE WIZARD 55

New member
אין מילים לתאר את הגועל מאוהדי ביתר י-ם

ואני לא מכלילה. אבל הם כל פעם הם פשוט מגעילים אותי מחדש

מוחמד5

New member
לגנות לגנות לגנות

מה זה עוזר בכלל !! רף הברבריות שלהם רק עולה. צריך להפסיק את הפעילות שלהם מיידית לשנה ואז לבחון את הכל מחדש.

THE WIZARD 55

New member
אני הייתי בדיעה הזאת מזמן

שישחקו בלי אוהדים. זה הפתרון. שילמדו לקח..

dragon74

New member
זו חבורת ברברים

הבעיה שאם לא יתנו להם להוציא אגרסיות במגרש כדורגל הם יתפסו מישהו ברחוב וידפקו לו מכות. זה חבורת בהמות שזה לא יאומן בכלל.

התנהגות הקבוצה הגזענית ביתר ירושלים

משקפת את הדעה הרווחת בקרב כל הישראלים הצמאים לתוקפנות ומטיפים לשנאה

"הצמאים לתוקפנות ומטיפים לשנאה"../images/Emo6.gif

חשבתי שזה החינוך בכל בית פלסטיני אדוק, במסגדים, בבתי הספר וגם בטלויזיה, אבל את אמורה לדעת יותר טוב ממני, האם אני טועה?

respecta1

New member
נו באמת..

אוהדי ביתר זה כמה ילדים קטנים שמשחקים אותה חוליגנים אז כל דבר שרוב החברה תלך בכיוון א' הם ילכו בכיוון ב' וזה שמתייחסים לשטויות האלה זה מה שמעודד אותם
אגב לעומתם יש את אוהדי הפועל תל אביב שהרבה יותר עלובים ואותם, צריך לקחת ברצינות כי להם יש שירים על השואה ובדרבי שלהם נגד מכבי תל אביב הם תמיד עושים הצדעות במועל יד.. גועל נפש אבל כמובן לזה התקשורת לא תתיחס כי כמו תמיד רק נושאים הקשורים לשמאל יעניינו אותם.

מדובר בחבורת קופים דפ"רים פרימטיבים ומכוערים

שהם בושה לאנושות, אני מאחל לבית"ר שתחטוף עונש משמעתי כבד וה"אוהדים" האלה לא יוכלו להכנס למגרשים להרבה מאד זמן וישקרה להם משהו מאד רע בחיים שלהם. אוהדים ואנשים מהסוג זה הם הסיבה שאני כמעט ולא הולך למשחקי כדורגל, הפה המלוכלך, השנאה, ההתנהגות הפרועה...מה רע בפשוט להתרכז בלעודד את הנבחרת שלך ולהתעלם מהנבחרת היריבה, להתרכז רק בלדחוף את הנבחרת שלך? למה להיות בהמה? למה להתנה כמו איזו חיית פרא פרימיטיבית?

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה..

בוא נוותר על שישקרה להם משהו רע בחיים...אם הם מתנהגים ככה אני בטוחה שהיה להם מספיק רע בחיים

מוחמד5

New member
הבעיה היא הרבה יותר חמורה

ואני לא מדבר רק על רבין, כל עוד הוא נלחם והורג ערבים הוא נחשב לגיבור גדול, הוא הופך לאהוב העם, כמו גם שרון. אבל ברגע שהוא פונה לכיוון השלום הוא נחשב לבוגד. ארץ אוכלת ורוצחת את גיבורה .

הבעיה היא חמורה אבל כאן היא גם ממוקדת

כאן יש כתובת, אם אתה מחפש זבל וביוב את יודע היכן תמצא אותם: בקהל של בית"ר י-ם, הקבוצה הזו חייבת להענש וגם אוהדיה ואסור לפחד, מה, מה הם כבר יכולים לעשות? הכוח לא בידיהם ואסור שיהיה, עכשיו הם מרגישים גברים כי הם לא משלמים מחיר על התנהגות בזויה וברברית, נראה איך ירגישו אחרי שיענשו, מאחר ואם לא הם רק ירשו יותר ויותר לעצמם ובסוף מישהו יפגע. ברפאטואר יש להם כבר את "מוות לערבים", שירים נגד שחקנים שחורים, ועכשיו שירי הלל לרוצח יגאל עמיר ובוז לרבין. הקשר לרבין, רבין לא נחשב גיבור כי "הוא הורג ערבים" אלא כי הם נלחם וניצח במלחמות שהם היו הגנה עצמית נטו ובכך שהוא ניצח הוא בעצם שותף בהצלת המדינה פעם אחר פעם. רבין לא נחשב כבוגד אצל רוב העם, כנ"ל שרון, אבל אצל חוליגאנים דפ"רים הוא נחשב, מצידי שיחשבו בלב מה שבא להם, הם גם ככה לא נחשבים, הם לא מפותחים מוחית מספיק, הם תת-אדם, אבל ברגע שזה מגיע למעשים...על מעשים צריך לשלם, הם והקבוצה. ולסיכום, אהההה!!!!...כמה שאני שונא ערסים!!!!!...
.

מוחמד5

New member
מסכים איתך

הם יודעים שהעונש יהיה קל , אבל אם הפעם בית הדין המשמעתי יסתכל על כל ההיסטוריה של האוהדים ולא רק על המעשה האחרון, הוא יגלה שישנה החרפה והעצמה בברבריות שלהם, ועל כן הענישה צריכה להיות כואבת ביותר. כפי שנאמר זה לא קומץ. את בועת הקומץ צריך לנפץ. צריך להוריד אותם ליגה.

הורדת ליגה לא ראלית אבל הורדת נק' +

קנס כספי גבוה + כמה משחקי רדיוס הם בהחלט ראלים והם יעשו את העבודה. ושהבבונים יצרחו והשיירה תעבור.

למעלה