לאן נעלם מוחמד?

ודעה מעניינת וחריגה על אוהדי בית"ר

מפי לא אחר מאשר גדעון לוי מהארץ.. אחרי השוק הראשוני, זה בעצם לא כל-כך מפתיע מה שהוא כותב. מה דעתך יובל?

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל עוד הוא גיבור חיל שעשה מבצעים שהצילו חייהם של עשרות ומאות אנשים אז בהחלט הוא גיבור גדול כשהוא הולך ומביא נשק לאויבי המדינה הוא ממש לא גיבור ולא גדול ולא אני לא מתבטא נגדו או משהו ואסור לשרוק בוז בהזכרה של אף אחד אבל בהחלט עושים בבתי ספר שטיפות מוח עליו..ובהחלט היללו אותו יותר מדי אין פה מה להתבייש בזמן שהוא היה ראש ממשלה הוא היה ראש ממשלה לא אהוב... שלום? יש שיגידו כך ויש שיגידו אחרת מבחן התוצאה מראה שאין שלום ומה שהוא עשה באותו זמן רק הזיק אגב אולי הוא לא היה ראש ממשלה מהטובים יותר, אבל הוא בהחלט היה איש גדול, הקריירה הצבאית המפוארת שלו והחיים האישים שלו.. בהחלט צריך לזכור אותו, אבל פסטיבל השמאל שעושים כל החודש של הרצח.. עבר כל גבול, ואני בטוח שאם רבין היה רואה את זה הוא היה מתבייש בפילוג שהם יוצרים בעם

respecta1

New member
אגב..

בקשר למשפט ההזוי "עוד הוא נלחם והורג ערבים הוא נחשב לגיבור גדול, הוא הופך לאהוב העם, כמו גם שרון. אבל ברגע שהוא פונה לכיוון השלום הוא נחשב לבוגד." על רחבעם זאבי (גנדי) שמעת? אני בטוח שלא, למה? כי רוצחו ערבי והוא היה שר בממשלה והיה אחד אנשי הימין היותר גדולים אז להגיד משפט כזה בעוד שמילה אחת בתקשורת או בקרב רוב העם לא תמצא על איש כמו גנדי ביום הזכרתו, זה פשוט שקר.

../images/Emo45.gif

כתבתי די ממה שיש לי לומר בנושא הפסטיבלים בפורום אקטואליה, יצא מכל פרופורציה, רק מפלג את העם, מיעוט שמאלני מהתקשורת ומחנה כוחני ואליטסטי ממקורבי משפחת המלוכה ואי אלו עסקנים, מנסה לחנך את העם בכוחניות, בדרך שכשלה והביאה רק נזק עצום למדינה. דרך שהיא גם שקרית וצבועה בפני עצמה, כולל התעסקות מיותרת ברוצח הנקלה ומשפחתו. אני לא מרגיש שייך לזה, זה לא מדבר אלי יותר. בכלל כבר לא קשור לרבין או למוסר ההשכל של מה היה אז לפני 12 שנה ושאסור שיקרה לעולם. זה הרבה הרבה מעבר לזה, לכן אני לא שותף.

איזה פסטיבל? כולה וזה באמת כולה יש טקסים

בתאריך העיברי, ויש טקס בקירוב או בתאריך עצמו הלועזי. ובין לבין מדברים על זה, השנה במקרה דיברו יותר כי אשת הרוצח ילדה ילד וברית המילה נפלה על תאריך הרצח. לא רק שלא עושים עליו "שטיפת מוח" לא מלמדים עליו מספיק ויש אנשים שלא קולטים כמה חמור מה שקרה, ראש ממשלה פאקינג נרצח כאן!!!, זה לא עוד משהו שקרה וצריך לציין אותו בלקוניות יום אחד בשנה וזהו, זה משהו שצריך לציין שוב ושוב ולדבר על ולחפור ושכולם יפנימו את המשמעות של זה ומי שלא רוצה, שיעשה זאת בביתו, ומי שעושה זאת בחוץ, מן הראוי שיוקע ויקיאו אותו מהחברה, יתייחסו עליו כאל בבון נחות כי זה מה שהוא. ובאירוע פומבי כמו משחק כדורגל מן הראוי שהקהל יחטוף והקבוצה תחטוף עונש כזה שיזכר להרבה מאד זמן.

respecta1

New member
וגם שר "פאקינג נרצח כאן"

וגם מאות ואלפי ישראלים "פאקינג נרצחו כאן" אבל אתה לא תראה שיעורים על זה אתה לא תראה שניות בשיעורים על זה פסטיבל רבין לא מכוונת להזכרות, מכוון למה שהשמאל שזה כולל את התקשורת עושה בכל החודש של הרצח.. השנה מצאו נושא חדש שזה הרוצח ככה הם יוכלו להתנגח בלי סוף עם הימין למרות שתגידו מה שתגידו הוא לא ימין לא ימין קיצוני ולא כלום, הוא סתם חולה נפש..אבל זה לא מעניין אותם ולא עושים שטיפת מוח עליו.. "שלוש יריות שעצרו את השלום" לא מספיק לך? תנסה לדבר עם בן נוער או האמת עם רוב המבוגרים עליו, אם לא תהלל אותו תראה איזה צעקות תקבל ואני לא מדבר על אם תכפיש אותו.. אם תגיד למשל שעשו פה פסטיבל עליו לרוב המבוגרים ובני הנוער, אתה תשמע את הצעקות של החיים שלך זה כמו שתנסה לדבר עם פאנט מוסלמי ותגיד משהו על מוחמד שהוא לא להלל

מה זה קשור? זה לא תירוץ!

הסיבה היחידה והבלעדית שכל ישראלי כאן צריך לתת כבוד למעמד הזה היא שראש ממשלה נבחר נרצח כאן על ידי אחד מבני עמו. כאן זה מתחיל, כאן זה נגמר. הפיגועים? לא קשור!, הוויתורים? לא קשור!, דיעותיו הפוליטיות? לא קשור!, אוסלו? לא קשור!, "פסטיבל רבין"? לא קשור!!! אבל לדפ"רים של בית"ר כנראה קשה להבין את זה...הכל אישי אצלם - הכל שמאלני או ימני, המטומטמים חושבים שאם עומדים בשקט דקה וסותמים לדקה את הג'ורה המלוכלכת שלהם אז זה אומר שאוהבים או מסכימים עם דרכו של אותו אדם - לא נכון דפ"רים נחותים שכמותכם!!!, זה אומר שמכבדים את המעמד מכבדים אדם שהיה ראש ממשלה נבחר ומביעים צער ועצב על האירוע שסיים את חייו, זה אומר שמכירים בחומרה שאי אפשר להדגיש עד כמה היא חמורה - אין לזה תיאור מילולי, בשום שפה כמה זה חמור שראש ממשלה נבחר נרצח כי לא מסכימים עם עמדותיו ופעולותיו.

fifanowftw

New member
יש לך טעות קטנה..

כל עוד הוא נלחם, הורג ערבים שנלחמים כנגד היהודים, מגן על המולדת הוא נחשב לגיבור גדול...

oneofus

New member
הוא לא סיפק את הסחורה

הוא לא סיפק את הסחורה, אז תפוז זרקו אותו ועכשיו הם מחפשים פרייר חדש.

למעלה