עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

../images/Emo2.gif עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11 ../images/Emo2.gif

השרשור מפוצץ.. בואו נשמיך פה

ונסה לקחה את אינה ונכנסה לראות את יוני מתקלח?

אינה: "עזבי אותו, אולי יש לו קטן והוא מתביש" ונסה: "אני רק רוצה לראות לו את הטוסיק" שניה אחרי זה נפל השידור.. היא עושה את זה לכל הבנים

יNOT

New member
היות ואני לא אראה את השידור המרכזי, אנא...

תעדכן אם בשידור המרכזי יקראו לזה "סקס במקלחת" ...יש לי הרגשה כזו

yonni1111

New member
מעניין אם בן היה עושה את זה לבת...היו מזעיקים

משטרה וקוראים לזה הטרדה מינית, אבל ההפך מותר?!?! ביזיון!!! ושאלוהים ישמור אותי....שמישהו יגלה לגברת אינה שהיא פשוט יצור מכוער, בעלת אף עקום וגוף עקלקל, פנים של פרנק ריברי...... לדעתי היא גדלה ליד בנים שרצו לדפוק אותה כל הזמן, אז אמרו לה שהיא יפה והיא קנתה את זה.....חבל בשבילה שהיא לא משכילה להביט במראה ולגלות את האמת... דבר נוסף, אני חושב שעינב גילתה לכולנו שאין לה טיפת כבוד עצמי.... מרגע שנכנסו הדיירים החדשים אני שם לב ששיפרה וצבר מתקרבים אליה מאוד והמפגרת הזאת מתחברת אליהם....חסרת כבוד עצמי! אני מאוד מקווה שיוני ישכיל ויתבע את אינה וונסה על הטרדה מינית.....רות סוף

ונסה והשבלול

דבר ראשון אני מסכימה איתך במאה אחוז על הנושא הזה של הטרדה מינית מה שהיא עושה זה הטרדה מינית לכל דבר ואני בטוחה שאם זה היה יוני לוקח את שחר למקלחת בשביל לראות איך ונסה מתקלחת אז הייתה קצה תעקה גדולה והבעיה איתה שזה לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה היא עשתה את זה גם לצבר שהעמיד אותה במקום. אני חייבת להודות שאני בהתחלה מאוד אהבתי אותה אבל עכשיו אין לי כבוד בשיט לבחורה הזו במיוחד אחרי מה שהיא עושה לאיתי גם אם היא לא רוצה את איתי בכן זןג היא יודעת שהוא מאוהב בה והיא משפילה אותו בכל היזדמנות שיש לה!! איתי חייב להעמיד אותה במקום ואני חייבת להודות שאם היא מועמדת להדחה מחר מול שיפרע אז אני באמת יחשוב פעמים למי לתת את הקול שלי...

yonni1111

New member
צודקת ב-100%, אני גם לא מצליח להבין את איתי

איך הוא נותן לה לעשות את זה....פשוט אוהב להיות סמרטוט הבן אדם הזה....

כן... שמענו שיפרה.. ראינו איך לקחת ליוסי ול..

אשר את האוכל תתבישי מגיע לך ששחר הטיח בך את האמת מי שאת שתעקצי אותו?

cookies10

New member
שתי פרחות מין מצא את מינו

לאינה נקרא מהיום והלאה זינה ולונסה ניקרה מהיום והלאה ונזה לשתיהן חסר זין... עוד פרחה הכניסו לתוכנית אינה - זינה מוכרת תגוף שלה לזקנים תמורת כסף ואין לה טיפת בושה לספר, איפה הכבוד שלה היא סתם מגעילה.... בושה שההפקה מביאה לנו אנשים כמותה הרמה של התוכנית ירדה לריצפה.... מגעיל....

yonni1111

New member
אני רק מקווה שהקהל בבית יבין את מה שאמרת

ויעיף אותה במהרה. כי אולי ההפקה עושה זאת בכוונה, אבל אם הקהל בבית ישאיר אותה זה מלמד עלינו שאחנו אוהבים התנהגות כזאת.

morann7

New member
רנין עכשיו תיאמה הדחה

היא יושבת עם שפרה צבר עינב ולאון צבר: שבוע הבא החדשים ירגישו מה זה הדחה רנין: רק הם ירגישו זה תאום מפורש של הדחה!!! מבחינתי שכל החמישה יענשו

eli7r

New member
זסה לא תיאום....

לפחות דברי צבר זה לא תיאום אלא יותר השערה הגיונית+,

morann7

New member
רנין הודיעה במה היא תבחר

זה מותר? או רק לעינב ואשר אסור?

למעלה