עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

eli7r

New member
לכן ככבר בתוך ההודעה תיקנתי את עצמי

ןאמרתי שצבר לא תיאם אבל רנין כן

oritr69

New member
ווז דא פאק איז אשר???????????????

זה כבר היסטוריה!!!תיתקדמו

morann7

New member
רנין שלא אוהבת קללות עלק

רנין: ונסה ילדת טבע? היא ילדת טיזי טיזי זה ערבית של אוקספורד עלק

eli7r

New member
ושוב שפרה רנין ליאון עינב וצבר

יושבים ביחד, אבל שימו
למרחק בין שפרה וצבר הם יושבים ב2 מקומות שונים ויחסית מורחקים, מקרה?

ונסה מתפלגת מהדיירים הותיקים

לאון: מחקה את ונסה - אני עושה מה שהלב שלי יגיד לי.. רנין: אני לא יכולה לסבול אותה יותר לאון: אם היית רואה את ונסה בהתחלה ואיך שהיא היום? רנין: זאת היא מההתחלה ואני קלטתי אותה גם עינב, צבר ושיפ שם יושבים ומסכימים כנראה..

קיים חשש גדול שונסה תעוף ביום שלישי!

לדעתי רוב הדיירים הותיקים העלו אותה להדחה והקהל שכנראה הולך לראות מחר בערוץ 2 את ונוס שוכבת עם יוני ואת איתי נפגע לא יצביע לה..

JasPoint

New member
עינב "האמיתית" בסה"כ רוצה להיות בין המקובלים

איך היא יושבת עם צבר ושפרה, היא כבר הספיקה לשכוח איך הם התייחסו אליה ואל אבא שלה? כל החדשים (אולי חוץ מחגית) באו עם יחס חיובי לעינב, היא יכלה בשקט להתחבר אליהם ולהיות רגועה לפחות עד 6 האחרונים. במקום זה היא הולכת נגד ונסה שאוהבת אותה ומתחברת לשפרה וצבר שלא סובלים אותה. מצטער עינב אבל היום איבדת אותי.

היא מעדיפה ללכת עם אלה שהיו איתה חודשיים

ולא אלה שבאו עכשיו .. נראה לי הגיוני

morann7

New member
היא מעדיפה ללקק לאלה שירקו עליה

ועל אבא שלה. לא נראה לי הגיוני, זה נראה על הפנים.

אממ...

גם אני לא הייתי רוצה שעינב תהיה נגד ונסה. אבל אפשר להבין את המצב - שהותיקים התאחדו נגד החדשים. אבל עדיין היא זו שמעודדת את הותיקים להתייחס לחדשים. ונסה זו שמחקה את הותיקים מאז שאינה ויוני שם. היא מתנהגת ממש מגעיל לאיתי. והיא ישר קפצה על יוני..שהיא ידעת שיוני גם מוצא חן בעיניי עינב. עדיין לא הייתי רוצה שעינב תדיח את ונסה.

bibaso

New member
עינב נפגעה בשביל איתי

היא מסתכלת אחרת על וונסה כעת

beep beep

New member
עינב נשבתה בסטראוטיפ "הישראלי"

מתאחדת עם הוותיקים שסבלו יחדיו חודשיים, "ייבשו את הביצות והדבירו את הקדחת" נגד "החדשים" שבאו לגזול את משאבי הקבוצה ואת הפרס הגדול. מזכיר לי את המערכון ההוא של אורי זהר ואריק איינשטיין: "אינעל אל בבור אילי ג'בהום" וונסה האינדיבידואליסטית שמסתדרת עם הולכי על ארבע הרבה יותר מאשר עם הולכי על שניים, שגדלה וחונכה בצרפת, לא חיה על פי האתוס הזה.

11134

New member
אם הוא לא יתחיל איתה, היא בחיים לא תודה

שהיא חשקה בו. כבר אתמול, כשאינה רמזה, שוונסה מתחילה עם יוני, ושיש בבית בנות שדלוקות עליו, עינב קפצה, כגנב שבוער לו הכובע, וטענה שהיא ממש לא דלוקה עליו. קום און... בכל מקרה, זה יוצר מתח מעניין, לדעתי, בין עינב לוונסה, שנהייתה גועלית במיוחד, והייתי שמחה לראות אותה עפה משם.

למעלה