קצת הזהירו אותי שזגרב משעממת

אילרי

New member
../images/Emo2.gifקצת הזהירו אותי שזגרב משעממת

אבל אני התרשמתי אחרת עיר עם מבנים יפים, בעצם כמו רוב הערים במזרח אירופה המון היסטוריה המון ירוק אנשים שקטים עדיין, לא הגיעו לרמת הפלצנות הגלובלית והמון המון ירוק המון מים ועוד יותר המון ערמונים.. בכל מקום: בעוגות , ברחוב, במסעדות, על העצים.. וקצת תמונות...

אילרי

New member
../images/Emo79.gifתיבת הנגינה

ככה הוא עומד ומסובב את ידית המכונה.. איזה יופי

אילרי

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifאחת הככרות שבעיר

ותראו איזה מזג אוויר נפלא קיבלנו...

אילרי

New member
ועדיין, יש מי שמשתמש במשקל שהוא לא דיגיטלי

משקל של פעם, עם משקולות ועם מקום לשקול גם תפזורת..

חולה על ערמונים ../images/Emo3.gif

יכולה לאכול אותם ישירות מהעץ , וזה מה שעשיתי לאחרונה בכרתים. גם שם הפרי היה על העצים בכמויות ונשר לרצפה רק שהוא קוצני ודוקר. העץ עצמו יפהפה מגיע למימדי ענק , והמקומיים עורכים סביבו פסטיבלים רבים. אין כמו ריח קלוי של ערמונים , ואין כמו ממתקי ערמונים במיוחד אלו שעשויים עם שוקולד
זה בלבד מעורר בי געגוע לפריז........ יופי של תמונות הבאת לנו אילרי
ת ו דה

כ חיים

New member
יש לך דודי שינה? כ"כ מוקדם בבקר ?

ובכן, אין לי תשובה, אינני מכיר את העץ הזה יתכן שאקלים הארץ איננו מתאים לגידולו.

חשבתי לקפוץ אליך לחליבה ../images/Emo8.gif

ככה זה שהולכים לישון עם התרנגולות ב 22.00 .....
לגבי אקלום העץ אינני בטוחה שהוא לא מתאים , עובדה שבכרתים הוא צומח . אני אלך לחפש חומר בויקפדיה או בפורום גינון .......סקרנית! יום טוב

קבלתי תשובה ../images/Emo22.gif

העץ דורש כמויות מים מרובות למרות שנראה לי שהוא מתאים לרמת הגולן מבחינת מזג האויר למי שמתעניין התשובות באתר המצורף

w o m a n 10

New member
בשבילך ועבורך שוקולדה ../images/Emo23.gif

האישה תבקש ערמונים מהאש והאש תבער בארמונות.....
גם אצלי ערמונים מתקשרים לפאריז החורפית
הכנתי פעם עוף עם ערמונים יצא מאוד טעים. מתי הם מגיעים שוב לשווקים כאן?

אילרי

New member
../images/Emo183.gif ערמונים, אמרתם?

אז ככה גם אני מאוד מאוד מאוד אוהבת ערמונים באירופה ממש עכשיו העונה.. ככה הם קולים אותם על גבי חבית באמצע הרחוב בלונדון, הם הכי טעימים בשווקים, בימי ראשון בבוקר, כשהכל סביב כל כך קררר ורק הערמונים מפיצים גם ריח וגם חום וגם אצלנו, בשוק לוינסקי, ראיתי לפני שבוע ( כן, בשישי שעבר הגשום..) שקים שלמים של ערמונים שהגיעו לשוק.. כל כך טעיייםםםם!!

למעלה