אנשים איזה טיול פצצצההה היה!!!! ../images/Emo6.gif
איןןןןןן היה סוף הדרך!!! חחחח למרות שהתעקבנו איזה שעה בגלל ש-2 אנשים נפלו (דחפו לנו איזה 2 אנשים שבקושי יודעים לרכב... ואין להם בטחון על הסוס, ולעדי החכמה נפתח התיק כמה פעמים אז נפל פעם ראשונה הבקבוק.. ואז אחר כך שעשינו קאנטר מהיר-גאלופ.. חח
אז אחרי שעצרנו רגע לשתות.. אני כזה שואלת את עדי... תגידי עדי למה יש לסוס שלך על התחת חטיף גרנולה?! אז היא כזה אומרת! שיטט נפתח לי התיק.. חח זה היה מציחיקק אז חזרנו אחורה את כל מה שרצנו ובמשך 15-20 דקות מצאנו את הקרם שיזוף, משקפיים, השפתון שלי, הפלאפון שלה, והבטריה של הפאלפון!! זה היה מעצבן)... ואחר כך היה שיא היכייףף ליאון המסכן החליף במשך הטיול 3-4 סוסים!!! טובב כל האלו הקוטרים שלא הצליחו להחזיק תסוסים!!!).. היה לי תסוס הכי מהיר בטיול אחרי ג'יי.. חחח טוסוסיב מי יצליח לעקוף את ג'יי?! אמיר כמעט בעט בי וביקי.. ראיתי תזוגיות שלו עוד שנייה בפרצוף של יקי ומזל שמשכחתי את הראש של יקי פנימה... ואין היקי הזה כל הזמן רק רצה לרוץ.. היה פשוט קששה להחזיק אותו... מתי שהסוסים עשו הליכה הוא עשה טרוט כי ידש לו צעדים קטנים והוא לא עמד בקצב.. חחחח ומתי שהסוסים עשו טרוט הוא עשה קאנטר... חחחח אבל כזה איטי ממש כייףף.. ומתי שהסוסים עשו קאנטר הוא פתחחח... חבל עעל הזמן!!!.. והכי כייף היה שבקאנטרים אז אני אליעד ועדי החזקנו את הסוסים ופתחנו מרחק ואז פתחנו עם הסוסים!!! וכזה יקי פשוט ניטר על המקום והביא כאלון פושים עם הרגליים האחורוית.. כמו מכונית שמתי שלוחצים על הגז וברקסה גלגלים מסתובבים במקום!! חחחח... הידיים שיל הלכו מהרכיבה.. והיה כזה כייףף אליעד קיבל הרבה צעקות מליאון כי הוא ילד אדיוט...
ושלא נדבר על הרגליים והתחת שכאב מרוב הטרוטים!!!! זה היה בלתי נסבלב יותר!! היה שלב שפשוט עשיתי טרוט רק על הברכיים.. חחחחח
וזאת שנפלה בהתחלה מבלואי היא החליפה לברק אז היא לא רצה לעשות כמעט קאנטרים וכל הקבוצה מה זה התעצבנה עליה!! היא הייתה כזאת מעצבנת ומפגרת! ואמרנו לה שזה בעייה שלה שהיא באה לקבוצה של בוקר!!! ושהיא הורסת לכולם! אחר כך שהגענו היה נחמד חלק מהסוסים השתחררו מהקשירה וטיילו להם ליד המנז'ים של ג'וקי קלאב...(ובואי נגיד שהחווה הזאתי פשוט מגעילה).. אני הלכתי לראות תאורוות ותסוסים.. וראיתי את ג'רי שהוא סוס ממש יפה.. ואת ג'סיקה היה לה דלקת בעיניים ולהרבה סוסים שם היו דלקות בעיניים ויש שם מלאא זבובים.... והסוסים רובם לא מוברשים... והם מלוכלכים ודיברנו עם גבי הייק שהוא חבר של אבא שלי.. איזה וורמבלד יפה יש לו!! וזהו לא היה עוד משהו... אחר כך הלכנו לאכול אני אבא שלי, אליעד ועדי וניר באיזה סמעדה והיה ממש נחמד... וחזרנו הביתה.. ישנו שעתיים הלכתי לחווה שחררתי את אפולו במגרש הוא התפלש וגיליתי שהוא קיבל חתיכת שפשוף ברגל ויש לומ שם קצת מוגלה אז טיפלתי לו בזה... ואני שרופה בפנים ובצוואר ובידיים כי שכחתי להירמח וחם ליייי.... עכשיו כל מי שקרא את כל זה!! אז ממש כל הכבוד לו!! למה עשיתי פה חתיכת מגילהה!!!!