i need
!!!!!!!!

../images/Emo2.gif i need ../images/Emo32.gif!!!!!!!!

איפה האוף טופיק?!?!?!?!? מי פה חבר\ה שלי?
פיצי שואלת עקב ריב עם בת *ונה....

animals lover

New member
אל תתיחסי לכל מילה../images/Emo107.gif

שאומרים לך!!!!! יש לך הרבה חברות!!!!! (כמוני למשל-נכון?...)

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo32.gif

אנשים אני בבייביסיטר ומשעמם ליייייייייייי אז מי שיש לו מסינג'ר שיוסיף אותי! הכתובית היא: [email protected]

אנשים איזה טיול פצצצההה היה!!!! ../images/Emo6.gif

איןןןןןן היה סוף הדרך!!! חחחח למרות שהתעקבנו איזה שעה בגלל ש-2 אנשים נפלו (דחפו לנו איזה 2 אנשים שבקושי יודעים לרכב... ואין להם בטחון על הסוס, ולעדי החכמה נפתח התיק כמה פעמים אז נפל פעם ראשונה הבקבוק.. ואז אחר כך שעשינו קאנטר מהיר-גאלופ.. חח
אז אחרי שעצרנו רגע לשתות.. אני כזה שואלת את עדי... תגידי עדי למה יש לסוס שלך על התחת חטיף גרנולה?! אז היא כזה אומרת! שיטט נפתח לי התיק.. חח זה היה מציחיקק אז חזרנו אחורה את כל מה שרצנו ובמשך 15-20 דקות מצאנו את הקרם שיזוף, משקפיים, השפתון שלי, הפלאפון שלה, והבטריה של הפאלפון!! זה היה מעצבן)... ואחר כך היה שיא היכייףף ליאון המסכן החליף במשך הטיול 3-4 סוסים!!! טובב כל האלו הקוטרים שלא הצליחו להחזיק תסוסים!!!).. היה לי תסוס הכי מהיר בטיול אחרי ג'יי.. חחח טוסוסיב מי יצליח לעקוף את ג'יי?! אמיר כמעט בעט בי וביקי.. ראיתי תזוגיות שלו עוד שנייה בפרצוף של יקי ומזל שמשכחתי את הראש של יקי פנימה... ואין היקי הזה כל הזמן רק רצה לרוץ.. היה פשוט קששה להחזיק אותו... מתי שהסוסים עשו הליכה הוא עשה טרוט כי ידש לו צעדים קטנים והוא לא עמד בקצב.. חחחח ומתי שהסוסים עשו טרוט הוא עשה קאנטר... חחחח אבל כזה איטי ממש כייףף.. ומתי שהסוסים עשו קאנטר הוא פתחחח... חבל עעל הזמן!!!.. והכי כייף היה שבקאנטרים אז אני אליעד ועדי החזקנו את הסוסים ופתחנו מרחק ואז פתחנו עם הסוסים!!! וכזה יקי פשוט ניטר על המקום והביא כאלון פושים עם הרגליים האחורוית.. כמו מכונית שמתי שלוחצים על הגז וברקסה גלגלים מסתובבים במקום!! חחחח... הידיים שיל הלכו מהרכיבה.. והיה כזה כייףף אליעד קיבל הרבה צעקות מליאון כי הוא ילד אדיוט...
ושלא נדבר על הרגליים והתחת שכאב מרוב הטרוטים!!!! זה היה בלתי נסבלב יותר!! היה שלב שפשוט עשיתי טרוט רק על הברכיים.. חחחחח
וזאת שנפלה בהתחלה מבלואי היא החליפה לברק אז היא לא רצה לעשות כמעט קאנטרים וכל הקבוצה מה זה התעצבנה עליה!! היא הייתה כזאת מעצבנת ומפגרת! ואמרנו לה שזה בעייה שלה שהיא באה לקבוצה של בוקר!!! ושהיא הורסת לכולם! אחר כך שהגענו היה נחמד חלק מהסוסים השתחררו מהקשירה וטיילו להם ליד המנז'ים של ג'וקי קלאב...(ובואי נגיד שהחווה הזאתי פשוט מגעילה).. אני הלכתי לראות תאורוות ותסוסים.. וראיתי את ג'רי שהוא סוס ממש יפה.. ואת ג'סיקה היה לה דלקת בעיניים ולהרבה סוסים שם היו דלקות בעיניים ויש שם מלאא זבובים.... והסוסים רובם לא מוברשים... והם מלוכלכים ודיברנו עם גבי הייק שהוא חבר של אבא שלי.. איזה וורמבלד יפה יש לו!! וזהו לא היה עוד משהו... אחר כך הלכנו לאכול אני אבא שלי, אליעד ועדי וניר באיזה סמעדה והיה ממש נחמד... וחזרנו הביתה.. ישנו שעתיים הלכתי לחווה שחררתי את אפולו במגרש הוא התפלש וגיליתי שהוא קיבל חתיכת שפשוף ברגל ויש לומ שם קצת מוגלה אז טיפלתי לו בזה... ואני שרופה בפנים ובצוואר ובידיים כי שכחתי להירמח וחם ליייי.... עכשיו כל מי שקרא את כל זה!! אז ממש כל הכבוד לו!! למה עשיתי פה חתיכת מגילהה!!!!

טוי בוי

New member
אני גם קראתי ואני לא אוהבת את הסוף!

ג'רי היפיוף אימפריה הסוס בצפר הכי טוב אני רוכבת עליו כל הזמן ומשקיע בו רואים נכון?...חחחח הסוס היחיד שיש לו דלקת עינים זה רמבו כי יש לו תקופה בשנה של אלרגיות וגם לאנדרו וקלייד כי הם אלרגיים וקצת קשה לטפל בהם..... ג'סי? דלקת עינים זה ממש מצחיק! היא כזו בובה!!! היא כל הזמן צוהלת לי היא הדבר הכי חמוד בעולם!!!!!!!!!!!! הסוסים אולי מלוכלכים כי הם שוחררו בבוקר שהיתם בטיול כידי שתחזרו את לא היו בלגנים אז כן הם מלוכלכים כמו כל סוס ולפי מה שאמרת אז היתי בארווות של בצפר.... גם אני שונאת את החלק של המנג'ים כי הוא החלק שעוד לא ממש משקיעים בו....צריך להחליף חול ולצבוע מיכשולים.... אבל השכן או יותר נכון שני השכנים לא נותנים לנו לשפץ את המנג'ים התחלנו אבל הם תבעו אתנו אז מנסים לשפץ את האורוות בינתיםם..... כבר עשו המון!!! צבעו בנו שיפצו הרחיבו הכול .... זה בסדר אני אוהבת את ג'וקי קלאב ואני מכירה אותה די הרבה זמן.... והיא חווה ממש טובה לא הכי יפה אבל היא חווה ממש טובה ואתם כנראה לא יודעים איזה מעמנצים יש על הסוסים האלו!! ג'רי וטי בוי מקבלים טיפות נגד גרדות ב-150 שח! והם סוסים בצפר אני לא רואה אף בעל חווה שיעשה את זה בשביל סוס בצפר! וגם כל שבוע אני עושה טיפול גרדות יסודי ושוטפת ציוד והכול ימי שבת פשוט מגעילים כי אין מי שיטפל בסוסים ורק משחררים אותם ואז שוטפים אותם אחרי איזה שעה כידי שלא היה פקק על השטאיפות.... אבל בשבוע עצמו החווה במצב מצוין!! גם אני לא ממש אוהבת את הפארק אבל אני לא ידבר על זה ...ועל מה שסיפרו לי... דברים קשים....

Shai Felton

New member
אוי נו זה מיותר....../images/Emo63.gif

זה שיש לה דעה מסוימתע להחווה שלך לא אומר שאת צריכה "להחזיר לה"...פחח...

אממ ממש לא אכפת לי מה אמרו...

על החווה שלי.. אחרי הכול זאת לא החווה שבבעלות שלי.. וממש לא אכפת לי מה חושבים.. אבל אני מרוצה מהחווה שלי והסוס שלי מקבל תנאים מאוד טובים שם ככה שאין לי סיבה לעבור לחווה אחרת.. וזה לא בעייה.. אני רק אומרת מה ראיתי בחווה אצלך... והסוסים נראו זוועה.. והייתי בחווה בבוקר בשעה 8 וחצי ככה.. והם לא היו משוחררים במגרשים.. הם היו בתא שלהם והם היו מלוכלכים לא מאבק או משהו אלא מזיעה.. והסוסים ממש חמודים אני רק אומרת איך הם נראו.. והמגרשים שלכם משמ על הפנים.... והיה סוס אחד או שזאת סוסה בצבע שחור פחם ממש ממש יפה.. נראה לי שהיא קוואטרית.. והיו לה גרדות ממש ממש חמורות בחלק האחורי של התחת ליד הזנב.. ממש פצעים גדולים....

טוי בוי

New member
כן היא חדשה

היא רק מיום חמישי אצלינו בערך והיא פרטית אני לא יודעת מה הבעלים שלה עשו לה אבל היא באמת לא במצב טוב...אבל היא ממש חמודה..... הסוסי בצפר באמת לא 100% נקיים אבל אני יודעת שביום שישי שטפנו את כולם!!!! כי נשארתי עד איזה 8 בחווה לטפל בכולם ולא הלכתי עד שכולם היו נקיים! יש סוסים כמו סידני רמבו וטי בוי ויהודית שבדרך כלל נשארים להם סימנים מין האוכף...אבל כולם היו שטופים.... אני שונאת את המנג'ים גם... אבל אין לנו אפשרות לתקן אותם כי מאימים עלינו שיתבעו אותנו אם נתקן {השכנים הפסיכים!} בנתיים מנסים לעשות את כל מה שאפשר...להחליק, לשים ממטרוט, לשנות מסלולים של קפיצות כל כמה ימים, שהמנג' היה נקי מאבנים וכל מיני דברים ושומרים על המכשולים הטובים.... אבל החול די רע... והתחלנו לבנות 2 מנג'ים חדשים ולשפץ 1 ולבנות מכונת הליכה אבל השכנים לא נותנים להמשיך והכול מבולגן שם עכשיו אבל לפחות זה לא ממש גרוע וזה די בסדר ואפשר לרכב שם והחול לך וכל זה אז זה מסתדר... ראית את טוי בוי?! וקלייד?! אםםם וסמי העוזר אורוות?

אמממ נראה לי שאת סמי....

ראיתי.. כאילו ראיתי מישהו שהיה באורוות... וראיתי את אופרה.. ואת ג'ני... את קלייד לא ראיתי! וגם את טוי בוי לא מצאתי!! אבל ראיתי את אנדרו הוא חמוד.. וג'סיקה ממש חמודה... ואת ג'רי ליטפתי הוא ממש סוס יפה!!!... וגם את יהוית ראיתי...ואת רמבו...ועוד כמה שהזכרת פעם...

טוי בוי

New member
חחח אופרה זה פלג....

העבירו אותו לתא שלה ולא הורידו את השלט חחחח אופרה בפנסיה באיטליה.... נכון יש את ג'סיקה, מול ג'סיקה בערך יש את סידני וליד סידני מצד ימין אסטור ולידו טוי בוי....

חחחחח ידעתייי... בגלל ש...

אופרה יש לה כתם אחר על הפנים והיא הרבה יותר כהה מפלג!! ולא הבנתי איך זה יכול להיות!!!חחחחח זה באמת היה לי מוזר!!!! ואת סידני ראיתי היא ממש דומה לסוס שלי בכתם של הפנים.. למרות שהכתם על האף טיפה שונה.. והיא יותר קטנה ממנו.. אבל תמיד בתחרויות אני שפוט בוהה על הסוסה הזאתי ואומרת כמה שהיא מזכירה לי את אפולו שלי... ויכול להיות שראיתי את טוי בוי אבל יכול להיות שלא היה כתוב לו שם על התא?!

טוי בוי

New member
כתוב באנגלית מחובר בלי הרווח

של טוי בוי בעיברית הוא ליד הסוס שהיה ליד סידני... סידני ההיא טורבריד וערבי משהו כזה מקומי היא יפיפיה!!! היא סוסה כל כך יפה ויש לה גם מבנה מצוין!!! והיא רכה על המתג וקופצת הכול!!! רק שיש לה קפיה מגעילה!

אנשים החלפתי כינוי!!!!!!! אמממממ...

למי שלא יודע.. הכינוי הקודם היה: אוסטין המלכה היחידה... ועכישו שיניתי ל- ©Apollo The King©

למעלה