i need
!!!!!!!!

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאיזה כיף!!!../images/Emo60.gif

עדי התקשרה אלי עכשיו וסיפרה לי ששני הבנות שרכבתי איתן בקבבוצה לפני שעברתי לפרטי {ענבל וליטל שהן חברות שלי} באות לקורס בדני היי באוגוסט ושאלה אם אני רוצה לבוא אז אמרתי שישמרו לי מקום ואני יברר עם ההורים! וגם ניצלתי את ההזדמנות לדבר איתה על מי ידריך אותי? והיא אמרה לי שרנה זה נפלא! ושהיא רוכבת מדהים ומלמדת ממש ממש ממש טוב ושזה היה מצוין אבל אני לא יקפוץ איתה כי היא מלמדת רק דרסאג' אז אני יקח עוד שיעור בנוסף עם נועם או מישהו ואני יעשה שיעורי קפיצות.....בקיצור אז ביום שישי וחמישי אני יעשה שיעורים עם נועם ורנה..............................

שיווווווווווווווווווווווווווווווווו

היום הכי מצחיק קורע כיפי מעולה טוב (וכו...) בעולם! הגעתי עם שיר! איך שהתיישבנו על הספסל התחלנו להתחרפן בטירוף ואז שי הגיעה והקורעה הוסיפה לחירפון התחלנו להשוות גוונים ומצטערת להגיד אבל יש לי צבע של גופה שמתה לפני 7 שנים! וגם לשיר ברגליים יש צבע מפחיד חח אבל שום דבר לא משתווה לשלי אני מחזירה אור ואז רכבתי והיה לי שיעור מ-ע-ו-ל-ה קפצנו (אחרי חודש וחצי שלא קפצתי!) ועשינו תרגילים מעולים עם מעגלים ומיסי אחרי עבודת קרקע של חודש וחצי עובדת מאחורה דוחפת ועובדת חזק כמו שצריך זה מעולה היא מרוכזת בי ובעבודה כמו שהיא לא הייתה אף פעם! אני כךל כך מרוצה נהניתי כמו החיםי בזמן שרכבתי שי ושיר עשו לעצמם מלחמת מים כשהן שטפו את קרמבו! וראיתי שהן מתכננות עלי אז כשירדתי הן רמזו שכדאי לי להוריד תצ'אפס! כי חבל עליהם אז הקשבתח ךלעצתם הנדיבה שיחררתי את מיסי במנז' כי היא ממש רצתה להתגלגל והורדתי נעליים ואז הייתי צריכה לשטוף את מיסי אז אמרתי לישר לקחת אותה לפינת שטפה כי הייתי בלי נעליים ואז כשבאתי הם ניסו להשפריץ עלי חטפתי תצמינור והרטבתי אותן.... שיו[הן היו ספוגות מים זה היה קורע ואז הן רצו והביאו דליים של מים ואל הצליחו לשפוךעלי שתיהן עלי! צחקתי עליהן שהן פלגמתיות! זה היה קורע הן לא הצליחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קצת שפכו על המיכנסיים אבל לא משהו רציני! אז היה ממש מצחיק ונמחד חוץ מזה שעכשיו הייתי צריכה ללכת איתו לסרט וזה לא ממשיצא לפועל וזה הכי ביאס בארץ!!!!!!!!!!!

Shai Felton

New member
בובע../images/Emo63.gif

שמחה שנהנת - ושסוף סוף קפצתם.... תמשיכו לקפוץ או שתחזרו לעבוד דראסז' שוב? היום לא רכבתי - והייתה שריפה ענקית ליד המנז' שלנו
אני ממש ממש מקווה שלא נשרף שם כלום - ראיתי את זה מהבית ולא ממש רציתי להתקרב, זה לא הגיע לאורווה אבל כל המסביב של המנז' ואולי גם המנז' עצמו נשרף....

אני מקווה שהמנג'

שלכם לא נשרף או שום דבר אחר לא נשרף אממ אני לא יודעת מה היהי אני בטוחה שלא נשים דגש חזק על הקפיצות..... אבל אני מתחילה לחזור לזה..

טוי בוי

New member
זה בסדר לנו הציתו את האורוות

בקאנטרי שרפו לנו את החציר בגלל בעיות עם השטח.....

Shai Felton

New member
בסוף לא נשרף כלום../images/Emo63.gif

כאילו כל היער מאחורה אבל לא המנז'.....

niko girl

New member
חחחחחחחחחחההההההה

ולנו שרפו את הדגן.....בגלל איזה מישהו שהצית שמה סיגריה :/ ולא כיבה אותה וכל הדגן נשרף...

TauraMan

New member
../images/Emo32.gif יומי באורווה.. ../images/Emo20.gifאבטיח|

טוב אז ב8 וחצי ירדן באה אלי הביתה והעירה אותי(שכחתי שעובדים.. חחח) והלכנו ישר לאכול(היא כרב האכילה את הסוסים) משם הלכנו לבית ספר היסודי ופגשנו את המנהלת שלנו מלפני שנתיים ואת המורות שלנו מהיסודי ואמרנו שלום לאח שלי... היה מבדר. חזרנו לארוווה. עבדנו קצת, תיקנו את הגדר בחצר של זאוס.. סידרתי את המחסן יסודי והלכנו לאכול ארוחת צהריים ומשם הביתה. נפגשנו שוב ב3 וחצי באורווה. ג'יפה היה בתא. והוא שכב קצת. בהתחלה חשבנו שזה לא רציני כיי הוא קם כל שניה וכדומה אז שיחקנו איתו, אני התיישבתי לידו והוא כזה חמוד!! ארח כך עליתי על כספיאן, בדיוק שעליתי כולם הלכו ונטלי(שי! המדריכה שלך לשעבר..) הגיעה. רכבתי קצת ושירדתי היא הכינה את זאוס, שיחררתי את כספיאן במנז' קצת והיה מבדר כי אורן ויפעת היגעו.. ואז היא עלתה על זאוס(הוצאתי את כספיאן) ורכבה עליו ממש ממ שיפה! כי היא חזקה והוא עבד לה ממש ממש טוב! ואחר כך היא קפצה איתו והלך לה ממש נחמד איתו.. ואז הלכתי הביתה(כן... ברגל.. אורן פינצרה לי את האופניים..)

JustAlona

New member
../images/Emo32.gif

קייטנת חוות אמיר. מחיר: 600 שקלקלים חדשים[הכי זול, אם אני לא טועה] פעילויות: למתקדמים: שעתיים של עבודה על הסוס שעתיים של עבודת קרקע חצי שעה משחקים[לקלח את אמיר...
] וחצי שעה אוווווווווכל
שווה שקל
שווה

למעלה