אהלן,סקירת מוצרים קטנטנה

SimplyMe1

New member
../images/Emo20.gifאהלן,סקירת מוצרים קטנטנה

שעשיתי על מנת להקל עליי בבחירת מכשיר MP3,והנה היא מונחת לפניכם:
Iriver-IFP 799\899(האם באמת יש הבדלים מהותיים בין המכשירים בסדרה הנ"ל?).
Sandisk-Audio Player 1G
Sony-NW-E107
Creative Muvo TXFM 1G [הערה במאמר מוסגר:אני יודעת שלא בוחרים מכשירים אלקטרוניים עפ"י המראה,אך המכשיר הנ"ל מכוער נורא וכתבתי אותו בגלל איכותו].
Philips HDD070 2G.היקר מביניהם.. ועכשו לתכונות האידיאליות בדרך לרכישת המכשיר המושלם- -מחיר-עד 1300 ש"ח. -ממשק נוח עם אופציה לעברית(עברתי על כמה מכשירים שהיתה את האופציה לעברית,אך הסתבר שהמכשיר קורא משמאל לימין,ולא להיפך). -תוכנה נוחה להעברת קבצים מהמחשב למכשיר. -רדיו מובנה(ושניתן להקליט ממנו)במכשיר מהסיבה שאם חלילה האוזניות ייאבדו,אז ניתן יהיה להאזין שוב לרדיו ולא להיות תלויה באוזניות. -באסים באוזניות. שנאי מצורף(או שאותו מצרפים לכול מכשיר ואני פשוט לא בקיאה מדי?). -רצועה+נרתיק מצורף;שיהיה נוח לפעילות ספורטיבית-חובה במכשיר(אידיאלי לספורט).
זוהי סקירת המוצרים המצומצמת שלי. אשמח אם תייעצו לי לבחור במכשיר האידיאלי עבורי מבין מה שכתבתי,ואם יש מכשירים נוספים שתואמים את התכונות שאני מחפשת במכשיר,יהיה נחמד אם תוסיפו משלכם
תודה מראש,

SimplyMe1

New member
שונאת להקפיץ ולהיות נודניקית

אבל מחר יש צבא לשבועיים הקרובים ולאחר מכן לא ייצא לי כבר לבדוק ולהשוות שוב..אז תגיבו פליז:) אני מתלבטת בין אייריבר(מה ההבדלים בין ה799 לבין ה899?) לסנדיסק 1G

SimplyMe1

New member
הוא אחד מהמכשירים שסיננתי כבר

מההתחלה.. גם החברה לא ממש מוכרת בתור "מומחית" לנגנים,וגם בגלל המראה המסורבל שלו. ד"א אבא שלי לוחץ עליי לבחור במכשיר בעל יותר ג'יגה בייט(כבר הזכיר 20G),אך בגלל שרוב,אם לא כול המכשירים שיש להם יותר GB הינם מבוססי דיסק קשיח,והם רגישים ביותר לתזוזות וזעזועים,אני מסרבת להסתכל לכיוונם. האם יש מכשיר בעל 5G למשל שאינו מבוסס HD?

bitonano

New member
כרגע אין... ואייאודיו היא בין

היצרניות היותר איכותיות שיש... ולהיות יותר ספיציפי היא בין ה-3 הכי איכותיות...

TheRealDeal

New member
דווקא אייאודיו כן נחשבת ל"מומחית"

יש לה אחלה נגנים, ואם לא G3, אז אפשר U2, שיש לו בטריה פנימית והוא קטנצ'יק..

SimplyMe1

New member
התסכלתי שוב בנתונים של הG3

ואיך זה שיש למכשיר 2 ג'יגה ורשום שזה יכול להכיל עד בערך 500 שירים?(שזה מעט למדי). חוצמזה איך האוזניות של הנגן? ושוב,חשוב לי שהמכשיר לא יהיה רגיש מדי מבחינת זעזועים בזמן ריצה ועבודה בחד"כ למשל.. ד"א הG3 נראה לי ממש ענק..

bitonano

New member
4mb לשיר חלקי 2000 שווה 500.

והוא פלחאש הוא ממש לא רגיש.

SimplyMe1

New member
ומה עם האוזניות?

ומתנצלת על הנודניקיות,פשוט אני כבר מתה להגיע למכשיר הנכסף שאהיה בעליו הגאים,ומחר צבא,אז תסלחו לי..אני רוצה לסנן עוד קצת מכשירים עד שבפעם הבאה כבר אקנה משהו..

SimplyMe1

New member
o.k הצצתי בגלריה של zoeid

נראה שהיתה טעות- רשום שם שהG3 הוא 512 מגה בייט מה שלא נכון.. ד"א המסך צבעוני במכשיר?

bitonano

New member
יש 3 גרסאות... 512, 1G ו-2G...

המסך אינו צבעוני... ואם את מחפשת באמת את הנגן המושלם הייתי מחכה ל-U10 ול-H10 JUNIOR.

bitonano

New member
התבלבלתי לא הגיע לארץ...איזה טמבל

אני חשבתי התכוונת ל-G3..

bitonano

New member
והם פלאש...

ה-U10 תעשי חיפוש הוא מדהים וגם ה-H10 שמציג סוללה נטענת של 45 שעות!!!

SimplyMe1

New member
להגיד לך ת'אמת?

כבר נמאס לי לחכות,ולבדוק ולהשוות שוב.. זה תמיד קורה כשאני נדבקת למשהו ומשווה תכונות..אומרים שיש חדיש ונוח יותר ויפה יותר,ותמיד יהיה מתקדם יותר ממה שאני בחרתי\בוחרת. לכן עכשו אני לא הולכת על האיי-פוד המתקדם או על מכשיר 20G אחר,כי אני רוצה משהו שיהיה לי נוח לפ"ג...נמאס לי לחכות לעוד דגמים ואז שוב להתאכזב ממה שעדיין לא קניתי.. אז אני חושבת ללכת על אחד מהמכשירים שרשמתי לעיל,אולי אקח בחשבון גם את האיאודיו שנכתב למרות שהוא לא כ"כ יפה בעיני

bitonano

New member
לדעתי ה-U10 הולך להיות פריצת דרך

בכל מה שקשור לנגני פלאש. החל מכל הפיצ'רים שהוא כולל בו (תמונות,סרטים,רדיו,הקלטה). וממשיך משיטת הניווט המשוכללת שלו ללא כפתורים כמעט ועל ידי מששטחי מגע בצידי המכשיר.

למעלה