אהלן,סקירת מוצרים קטנטנה

SimplyMe1

New member
מתי הוא צפוי להגיע לארץ אם ככה?

ושל איזה חברה זה אמרת?

SimplyMe1

New member
ונראה מדהים

IRIVER H10 כמה לדעתך הוא יעלה? מהרשימה שכתבתי אני כמעט סגורה על האייריבר הראשונים שכתבתי,אני מכירה את החברה ונדבקתי למכשירים היפהפיים. אם הג'וניור אמור להגיע לארץ בחודש וחצי הקרובים אנו מוכנה לחכות לו. (נשמע כמו הודעת המתנה לבעל שאמור להגיע מארץ הגולה,אבל זה לא ככה באמת
)

bitonano

New member
אני לא יודע בברור מתי הוא יגיע לארץ

ומחירו יהיה באזור ה-1200 אני חושב בגלל כל הפיצרים והבטריה. הוא כמו ה-H10 שלי רק בקטן.

orimaor

New member
הוא לא פריצת דרך כלל

לא נראה לשמשהו בפורום השתמש בU10 אז בוא נשאיר את מערכת ההפעלה שלו בצד. הפיצ'רים שהוא כולל הם לא שום דבר שלא היה בנגנים לפניו. משטחי מגע יש כבר להרבה מכשירים. אני באופן אישי חשבתי שיעשו לו מסך מגע (שדרך אגב אולימפוס כבר עשתה את זה.) דרך אגב האופציה של הסרטים נראית לי דבילית קצת בגלל העובדה שIRIVER משווקת את המכשיר כרגע בנפחים של ג'יגה וחצי ג'יגה. כמה סרטים אתה כבר יכול לראות בכזה נפח? ומי שמאוד רוצה לקנות אותו הנגן יעלה לפי (האתר בארה"ב) 250 דולר שלפי האתר של IRIVER זה פחות ממה שאמור לעלות ה999 (300).

bitonano

New member
בטח שכן...

ממתי היה נגן פלאש שתומך בתמונות וסרטים על מסך 22''??? ממתי היה נגן פלאש שהיו לו 4 משטחי מגע ב4 צדדיו? ועוד יפה ומלא ברדיו הקלטה וכדומה כמו כל נגני ההארד דיסק הגדולים. מבחינתי זו פריצת דרך.

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

1)לא היה אבל השאלה היא מה זה שווה שיש לך 1 ג'יגה זיכרון? מבחינה טכנולוגית ישנם המון מכשירים שניתן לעשות את זה השאלה עוד פעם מה זה ייתן אם אין לך זיכרון מינימום של 20 ג'יגה ומכשירים מולטימדיה יש כבר? 2) (בלי זלזול) נו באמת תהיה רציני משטחי מגע יש כבר כמה דורות של מכשירים אז IRIVER מיקמה אותם בצד. מה הביג דיל?. רדיו והקלטה יש גם בסדרה 700. אז נכון חמוד מאוד שIRIVER לקחה אלמנטים של מכשירי מולטימדיה ושמה להם זיכרון פלאש. אבל בסה"כ כול עוד אנחנו מדברים על ג'יגה זו לא פריצת דרך כלל .

bitonano

New member
בגודל כזה... וזה לא סתם משטחי מגע

של למעטה למעלה אלא כאלה שבאים במקום הכפתורים..

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

הגודל מתאפשר בגלל שהוא משתמש בפלאש שהוא יותר קטן מדיסק שקיח. לא יודע בזן מיקרו משטח המגע גם בא במקום הכפתורים (אולי תסביר לי למה אתה מתכוון?)

SimplyMe1

New member
האממ..בדקתי באתר והחדש המדובר

הוא רשום כ-H שזהו סימן לHard d והשאלה אם כדאי לחכות לו ושהוא יהיה פלאש ולא רגיש בכלל..חשוב לי שיהיה אידיאלי לפעילות ספורטיבית.. וכבר בדקתי בכמה חנויות והמקסימום נפח לפלאש הוא כאמור 1 ג'יגה.. (וגם זה של אייריבר,סידרת ה700 במחיר של בערך 1050 ש'ח) חוצמזה הבנתי שהחסרונות העיקריים של אייריבר במכשירים זה התוכנת חיבור למכשיר וחוצמזה סוללה זוללת בטירוף..וגם אין תמיכה בעברית. ושוב,חשוב לי לדעת מה ההבדל בין המכשירים בסדרת ה-700 אייריבר 799 לבין ה899? הנה ההשוואה ביניהם ללא מפרט מעמיק בכלל...ומה ההתייחסות לרדיו בכלל? לא רשום כלום..

SimplyMe1

New member
בינתיים נראה שאחכה לסדרה החדשה

של אייריבר ואם תיפקע סבלנותי אז ארכוש את אחד מסדרת ה700.. תודה,,,

orimaor

New member
כדי לך לחכות לT10

לדעתי הU10 יהיה רגיש מידי לא כמו נגני הפלאש האחרים. למרות הכול יש מסך 2 אינץ' (מה שישפיע על הגודל שלו) ואולי הוא לא בדיוק נגן טוב לספורט. לעומתו הT10 נראה לי נגן טוב מאוד שווה לחכות בישבילו.

SimplyMe1

New member
אוף.התבלבלתי כבר מלעבור על הדגמים

מה ההבדל בין זה-1 לבין זה-2?

bitonano

New member
כל השטח פנים של נגן הוא המסך עצמו

ולכן הוא לא גדול ולא נראה לי שיהיה כל כך שביר... מה שכן שעד 2 ג'יגה בטוח הוא יהיה פלאש... גרסאת ה-8 ג'יגה שמיועדת לו תהיה מיקרו דרייב.

orimaor

New member
אני עדיין בשלי

נגן מהסוג הנ"ל צריך כונן של 20 ג'יגה מינימום.

למעלה