Nail etc? הנה כאן http://www.nailetc.com/mintcandyapple.html
S Simply Blonde New member 29/1/10 #29 תודה אבל אני לא יודעת כמה משתלם לי להזמין רק אותו.. ואם בכלל להזמין עכשיו לקים. משבוע שעבר התחדשתי ב14 לקים כבר קיבלתי צעקות מכל המשפחה שאני פסיכית..
תודה אבל אני לא יודעת כמה משתלם לי להזמין רק אותו.. ואם בכלל להזמין עכשיו לקים. משבוע שעבר התחדשתי ב14 לקים כבר קיבלתי צעקות מכל המשפחה שאני פסיכית..
U Ultra marine New member 29/1/10 #33 יש דברים שהם לא נקראים אצלי חידוש ../images/Emo8.gif אבל יתכן ותמצאי עם מי לחלוק הזמנה ואז..
C Cow23 New member 28/1/10 #25 נייל טק../images/Emo10.gif למרות שאמרו לי שאפשר לשים צבע אני מפחדת שהנייל טק לא יעשהאת העבודה שלו..... בכל מקרה "נהנת" עם השקוף
נייל טק../images/Emo10.gif למרות שאמרו לי שאפשר לשים צבע אני מפחדת שהנייל טק לא יעשהאת העבודה שלו..... בכל מקרה "נהנת" עם השקוף
י יפעתיקו New member 29/1/10 #31 אל תיהי עצובה!!../images/Emo110.gif תכף יהיו לך ציפורניים חזקות וארוכות מה גם ששקוף זה יפה=]... וזה יהיה שווה את זה
אל תיהי עצובה!!../images/Emo110.gif תכף יהיו לך ציפורניים חזקות וארוכות מה גם ששקוף זה יפה=]... וזה יהיה שווה את זה
K kaur New member 29/1/10 #45 במקום לפחד פשוט תנסי ../images/Emo13.gif אני ממש הרגשתי שזה עובד למרות שתי שכבות (נדיבות) של לק שהנחתי מתחת לאלף השכבות היומיות שלו.
במקום לפחד פשוט תנסי ../images/Emo13.gif אני ממש הרגשתי שזה עובד למרות שתי שכבות (נדיבות) של לק שהנחתי מתחת לאלף השכבות היומיות שלו.
4 4LeafClover New member 29/1/10 #34 Orly Powder Puff התמונה לא שלי - מצאתי בגוגל. http://s45.radikal.ru/i110/0912/56/358acfc0321a.jpg
4 4LeafClover New member 29/1/10 #51 אני שמתי 2, אבל עדיין רואים את הציפורניים שלי טיפה. אז 3 שכבות יגרמו למראה אטום.
K kaur New member 29/1/10 #47 שיק מס' 19 - גוון ניוד נחמד שכזה. לו הייתי מורחת את הלק כמו שצריך, הייתי מצלמת. אבל אני עדיין שלומיאלית מדי .
שיק מס' 19 - גוון ניוד נחמד שכזה. לו הייתי מורחת את הלק כמו שצריך, הייתי מצלמת. אבל אני עדיין שלומיאלית מדי .
S Sowelu New member 30/1/10 #56 238 ו-99 של טופ ביוטי משהו רגיל ולא ממש מיוחד. לק שחור עם נצנצים (?) צהובים בצורת מקל. לפני זה (היום) היה את 11 של שיק
238 ו-99 של טופ ביוטי משהו רגיל ולא ממש מיוחד. לק שחור עם נצנצים (?) צהובים בצורת מקל. לפני זה (היום) היה את 11 של שיק