איזה יופי שפתחו את הפורום הזה שוב! מישהו

orit132

New member
../images/Emo20.gifאיזה יופי שפתחו את הפורום הזה שוב! מישהו

יכול להמליץ לי על מדינות בחו"ל ששוה ללכת לעבוד בהן????
שאני אוכל גם אחרי זה לעשות טיול ולהנות?? תודה!

orit132

New member
כן שמעתי שאחלה שם, אבל הייתי כבר בלונדון

יש מקומות יותר מעניינים לנסוע ושגם עושים כסף טוב!?!??!

סינגפור

אני שמעתי על סינגפור- שמעתי שקוראים לה שוויץ של הזמרח וחוץ מזה אפשר לעבוד שם חוקי

סינגפור

אני שמעתי על סינגפור- שמעתי שקוראים לה שוויץ של המזרח וחוץ מזה אפשר לעבוד שם חוקי

האיים הקנריים

יש גם חברת עגלות באיים הקנריים ובהוואי ששם זה ממש לשלב גן עדן ועבודה!

חנויות יוקרה

עבדתי בלונדון בחברה מאוד גדולה ורצינית שעובדת באנגליה סקוטלנד ואירלנד החנויות בהן עבדתי הן סלפרידג'ס והואס אוף פרייזר- יש יתרון עצום בין לחנויות על קניונים ממש עולם אחר. ניסיתי לעבוד פעם בעגלות וזה היה כמעט בלתי אפשרי אבל מי שבא מעולם העגלות לחנוית פורח ומוכר קופות מטורפות!!!

1700£

ישנם חברות שמשלמות 1700£ בסיס!!!! זה כמעט 12,000 שקל בחודש, שכר דירה חינם, כרטיס טיסה עליהם- אין מה להפסיד!!!!

michmichs

New member
../images/Emo142.gifניו זילנד!!!

לכי לניו זילנד, תעבדי באחת החוות הרבות שיש שם בתוך נוף מדהים ועם אנשים נחמדים לאללה ואחר כך תעשי את הטיול של חייך באחד המקומות הכי שווים בעולם! מומלץ בחום!!

sbandda

New member
בניו זילנד מותר לעבוד רק עם ויזה מתאימה.

אם יש אזרחות זרה, תבדקו אם קיימת אפשרות לקבל Working Holiday Visa שהיא ויזה מוגבלת לשנה המאפשרת עבודה בניו זילנד. הויזה ניתנת לצעירים עד גיל 30.

EmGee

New member
ניתן גם לקבל אישור לעבודה חקלאית

ללא התניה של אזרחות או גיל.

EmGee

New member
מצטרף

אחד המקומות המדהימים. לדעתי יפה בעיקר בחורף, אבל בעניין הזה אני בדעת מיעוט. רק למען הסר כל ספק, עבודה בחווה זה לרוב עבודה קשה וסיזיפית, אל תצפה לארוחות חינם.

davetapuz1

New member
עבודה בחו"ל

בונה חופשי אחלה פורום, אני עבדתי בלונדון 4 חודשים ואני ממליץ בחום.עשיתי המון כסף וגם נהניתי מעיר יפהפייה. תבדקי אם קיימת עוד חברת ריי בנד

tomericos

New member
השילוב המנצח

לדעתי השילוב המנצח בכל מה שקשור למקום העבודה בחו"ל הוא שילוב של מקום שיש בו אפשרות לעשות ימבה כסף עפ מקום שאפשר גם קצת ליהנות ממנו, לשטוף את העיניים אני לא יודע איפה הכי כדאי לעבוד אבל שמעתי שאריזונה מדהימה. יש שם אנשים עמוסים בכסף ואת הגראנד קניון נראה לי שזה המקום!

למעלה