איזה יופי שפתחו את הפורום הזה שוב! מישהו

friemanr

New member
הרפובליקה הדומיניקנית

תמיד חלמתי לעבוד על החופים של האיים הקריבים, ולשתות בערב לשוכרה עם החברים שלי . . . הרפובליקה הדומיניקית מציעה שילוב מדהים של בחורות מולטיות חופי ים מהטובים והיפים בעולם. שמישהו יסדר לי שם כבר עבודה רווחית!!!!!!!! רונן

מקסיקו

מי שרוצה חופים שילך לעבוד במקסיקו... ודרך אגב זה באמת אחד הפורומים!!! סוף סוף פתחתפ פורום עבודה בחו"ל

ranavraham1

New member
הסתייגות לגבי מקסיקו

נכון שכיף שם והמחייה שם זולה בטירוף אבל כמה כבר אפשר לעשות שם? מה כח הקנייה שם לעומת ארה"ב או אירופה? מישהו עבד שם או בקלומביה לדוגמא?

ravid23

New member
המחייה ממש לא זולה במקסיקו

אני מודה שבמקסיקו לא עבדתי אלא רק טיילתי אבל יצא לי לראות את העגלות של הישראלים ברובם הם ממוקמות בקנקון או ברינוסה,שהן עיירות חוף המחייה במקומות שהעגלות נמצאות{וזה מניסיון}בכלל לא זולות,ממה שאני ראיתי יש שם כוח קנייה לא רע של המון אמריקאים שבאים לשופינג ושל מקסיקנים עשירים{ויש הרבה כאלה} אז עם עושים כסף או לא אין לי מושג לא עבדתי שם אבל מה שבטוח מחייה לא זולה שם

dragon1982

New member
ברור שעם שבאנגליה בגלל הליש"ט

ברור שעם שבאנגליה בגלל הליש"ט

danikoo

New member
אוסטרליה

אני ממליץ בחום על אוסטרליה! אמנם רחוק אבל יש בה הכל , אנשים נחמדים, מזג אוויר מדהים, והיא מספיק גדולה ומעניינת גם לטייל בה כמובן

orit132

New member
אוסטרליה מדהימה, אבל אפשר לעשות שם כסף?!?!?!

מכירים מישהו שמציע לעבוד באוסטרליה??

אוסטרליה מדהימה אבל אין שם כסף

היום הכסף הגדול נמצא באנגליה וסינגפור בלבד- לא בארה"ב ולא באוסטרליה...

litalb87

New member
תרשה לי לתקן אותך..

אני עבדתי באוסטרליה 9 חוד' בציורי שמן (דינגו דיזיין) ועושים כמויות של כסף.

EmGee

New member
מכירת תמונות שמן זה עסק לא חוקי

ובנוסף, ברוב המוחלט של המקרים, ובעיקר בחברה המצוינת לעיל, מדובר גם בעסק לא מוסרי. מדובר בלמכור תמונות שמן שהן חיקוי במחיר שבמקרה הטוב הוא 1000% מהעלות, ועוד בטענות שקריות שהכסף מיועד לחולי סרטן או כאלה דברים ואחרים. באוסטרליה יש אפשרות לעשות הרבה כסף בדרכים חוקיות. קודם כל בעלי דרכון מערב אירופי מלבד שוויץ, או דרכון יפני, אמריקאי, קנדי, הונג קונג ועוד כמה מדינות מערביות, מקבלים באופן אוטומטי ויזה שנקראת working holiday vissa שמאפשרת לשהות ולעבוד באופן חוקי בכל עבודה במשך שנה שלמה. מי שלא בר מזל יכול לעבוד בחקלאות בצורה חוקית למשך תקופה של 3 חודשים, שנשיתנת להארכה כל פעם מחדש עד תקופה של 9 חודשים ולעיתים אפילו מעבר לכך - באופן חוקי. מעבר לכך אפשר לעבוד באופן "שחור" כמעט בכל מקום באוסטרליה במקצועות כמו בניה או דברים אחרים, שכלפיהם יש מדיניות של אי-אכיפה. עצוב לראות ישראלים שמלכלכים את שמה של המדינה באחד המקומות שעוד לא שונאים אותנו.

ravid23

New member
מאיפה אתה קובע שאי כסף באוסטרליה??

כל ישראלי שעבד יומיים וחצי בחול כבר יודע איזה מדינות יש כסף ואיזה אין איזה שטויות אתה לא עשית שם כסף זה לא אומר שאין שם כסף.. אני עשיתי שם אחלה כסף! ודווקא בסינגפור לא עשיתי יותר מדי אבל זה לא אומר שאין שם כסף בכול מקום יש כסף אבל לא כולם מסוגלים לעשות אותו

למעלה