בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

Capelli Neri

New member
אגב,

אני נאלצץ להסכים איתך לגבי הפנים שלא "מחזיקות" איפור - כמוני כמוך, אבל אני חושבת שזאת מחמאה לנו, שאנחנו יפות יותר כשאנחנו טבעיות ויש לנו משהו מספיק מודגש וחזק בתווי הפנים.

Zorikit

New member
קיבלת הערות מעולות לגבי האיפור

המלצה נוספת - פוליאדליין של של מאק. הדבר היחידי שמחזיק לי. עפרון שחור של פופה ולקבע עם צללית שחורה. אבל כמו שאחרות אמרו פה (וגם אני אמרתי בסרטון שעשיתי) עפרון שחור בתוך העין זה לא הבחירה הראשונה....

BlackUnicorn

New member
../images/Emo45.gif למרות שאם היא מתחילה, לא הייתי ממליצה

לה להתעסק עם הפלואידליין... הוא יכול לגרום לרגישות, צריך לדעת להתעסק איתו עם המברשת, לנקות את המברשת וכו'.. לדעתי - לא כל כך לממש מתחילות.

Zorikit

New member
אני התעסקתי איתו בתור מתחילה

ומה יותר פשוט מלטבול מברשת ולהניח? לחפוף פעם בשבוע. לגבי הרגישות - לנסות בחנות לפני שקונים

BlackUnicorn

New member
כן אבל לך יש טאץ' לאיפור.

מישהי שלא מצליחה אפילו לשים מסקרה... תתארי לעצמך :)

Capelli Neri

New member
אגב,

קניתי כרגע אייליינר טוש שחור של soft touch באקדמון, והנחתי אותו בקלי קלות, ואודם כתום (pure diamond - no. 64) של Nivea במשביר. אני ממש מרוצה. האדום (69) שהמלצת עליו היה אדום מדי לטעמי - אני נראית ככה מחופשת, ודווקא הכתום יושב עלי יותר טבעי, לתחושתי. אבל תודה :)

Zorikit

New member
אני הזהרתי לגבי ה 69

שהוא יותר אדום מכתום. שמחה שמצאת מה שחיפשת. אני לא אוהבת איילינרים טוש. הם לא שחורים משחור

Capelli Neri

New member
ראיתי

אחד של טוש, והוא אכן לא היה מספיק שחור, אבל לקחתי מין צנצנת קטנה עם מכחול קשיח - זה מרגיש כמו טוש אבל אכן שחור הרבה יותר. אגב - יש איזה טריק למריחת פס דק במיוחד?

Capelli Neri

New member
לא, זוהר!

אל תגידי את זה! אני מזליסטית! סתם, זה באמת לא כזה כזה קריטי...אני אדע לפעם הבאה. אולי הייתי צריכה להתייעץ איתך ספציפית קודם.

Zorikit

New member
אני אוהבת איילינר בינוני-עבה

זה סקסי! לא נורא... תתחילי עם זה וכשתהיי יותר מיומנת תקני פלואידליין למרות שלדעתי הוא יותר ידידותי למתחילות כי זה כמו לצייר עם מכחול פשוט. בתמונה - איילינר עבה וחינני :)

Capelli Neri

New member
מכחול...ממ...

אם הייתי גרה עם ההורים הייתי מבקשת מאבא שלי לאפר אותי. יש לו טאץ' לכל דבר שקשור באסתטיקה (טוב, הוא אמן, זה לא מפתיע). וטוב - לזה אני לא קוראת עבה, זה מה שהייתי רוצה להשיג. אני אתאמן עוד קצת.

Zorikit

New member
זה עבה.

איימי ווינהאוס זה לא עבה, זה וולגרי ומכוער.

Capelli Neri

New member
טוב,

נראה לי שאותו עובי נראה שונה על שתינו כי יש לי עיניים יותר קטנות. במרכז העפעף זה נראה כאילו האייליינר מתקרב מדי ללמעלה (הגבה? הכרית? לא יודעת איך לקרוא לזה), ויוצר לי עיניים עגולות ומפוחדות מעט, למרות שאין לי עיניים עגולות בכלל.

Zorikit

New member
אין לך עיניים קטנות יותר

אני פשוט יודעת להגדיל את שלי עם האיפור. זה בדיוק הקטע זה יוצר עיניים גדולות וה wing מאזנת את העגול הזה!

Capelli Neri

New member
עשיתי wing

וזה לא "מתח" לי את העין, לצערי. כנראה שזה רק אימון, כי בעבר יצא לי טוב. מסיימת לכתוב משהו בתזה וניגשת ללילה לבן של אימונים :)

מהניסיון שלי,

אני מציירת אייליינר עם צללית ומכחול ואז הפס דק אם את רוצה. אבל לרוב פחות שחור מאייליינר אמיתי וקצת יותר מעושן- אני מעדיפה את זה עליי, זה פחות צועק לי "איפור". אם משתמשים בצללית מאד איכותית עם פיגמנט חזק זה אמור לצאת יותר שחור. כיף שאת מנסה, איפור בעיניי הוא עוד דרך לשחק עם המראה החיצוני וההרגשה הפנימית- ממש כמו בגדים.

למעלה